اخاذی مردان تبهکار از اتباغ غیرمجاز بنگلادشی

مردان تبهکارکه با شناسایی اتباع بنگلادشی غیرمجاز، برای اخاذی آنها را ربوده و در سوله‌ای به اسارت می‌گرفتند از سوی پلیس دستگیر شدند.

به‌گزارش «ایران»، تیر امسال مرد جوانی هراسان خودش را به مأموران پلیس رساند و از ربوده شدنش توسط سرنشینان خودروی پرایدی خبر داد.

او گفت: در محدوده خیابان خاوران در کارگاه پرسکاری مشغول به‌کاربودم. ساعت حدود 10 شب بود که از کارگاه بیرون آمدم و چند مرد جوان که صورت هایشان را پوشانده بودند مرا به زور سوار خودروشان کردند.

مرد جوان ادامه داد: من تبعه بنگلادش هستم و به‌صورت غیر قانونی برای کار وارد ایران شده‌ام. مردان ناشناس مرا به سوله‌ای برده و با بستن دست و پا و چشم هایم، در آنجا حبسم کردند. آنها تهدید کردند اگر پولی را که می‌خواهند به آنها ندهم مرا می‌کشند. با تهدید آنها با خانواده‌ام در بنگلادش تماس گرفته و خواستم 450 میلیون تومان به حساب آدم ربایان واریز کنند. اما آنها باز هم مرا رها نکردند تا اینکه به نگهبان سوله مقدار زیادی پول داده و او هم اجازه داد که از آنجا فرار کنم.

 به‌دنبال اظهارات این تبعه بنگلادشی، مأموران گشت کلانتری پس‌از هماهنگی‌های قضایی راهی سوله شده و سه مرد جوان را بازداشت کرده و در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت قرار دادند.
گرچه متهمان ابتدا منکر آدم ربایی بودند اما بازبینی دوربین‌های مداربسته نشان می‌داد متهمان، در حالی که دست و پای گروگان را بسته‌اند او را وارد سوله می‌کنند.

در ادامه تحقیقات، متهمان به اخاذی از 4 تبعه دیگر هم اعتراف کردند که کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت موفق به شناسایی شاکی‌ها شدند.

متهمان اعتراف کردند بعد‌از اینکه افراد ربوده شده را به مخفیگاه متهمان که سوله‌ای در منطقه شورآباد بود منتقل می‌کردند با تهدید و شکنجه گروگان‌ها را وادار می‌کردند تا با خانواده‌هایشان تماس گرفته و در خواست پول کنند. آدم ربایان از هر شاکی حدود 300 میلیون تومان گرفته بودند. شاکی‌ها همگی مدعی بودند از آنجایی که غیر قانونی و مخفیانه وارد ایران شده بودند می‌ترسیدند شکایت کنند که مبادا آنها را از ایران اخراج کنند.
اعتراف به آدم ربایی
متهم اصلی پرونده در بازجویی‌ها گفت: دوستی در کارگاه‌های اطراف خیابان خاوران داشتم که او بنگلادشی‌هایی را که غیر قانونی وارد کشور شده بودند، شناسایی کرده و آنها را به من معرفی می‌کرد. او اطلاعات سوژه‌ها را در اختیارم قرار می‌داد و من با سه همدستم نقشه ربودن و اخاذی را اجرا می‌کردیم.
به‌دنبال اعتراف مرد جوان و شناسایی 4 شاکی این پرونده، با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده برای محاکمه به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +367شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +282شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +264شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +218رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +164علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +158پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +133ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +132استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای