گوهر عشقی به همراه دخترش سحر آزاد شدند

رادیو فردا :بنیاد ستار بهشتی روز شنبه به رادیوفردا خبر داد که گوهر عشقی، مادر ستار بهشتی، همراه با دختر، داماد و دو نوه خردسالش، جمعه شب پس از دو روز نگهداری در خانه امن وزارت اطلاعات و بازجویی چند ساعته آزاد شدند.

در خبری که به طور اختصاصی به دست رادیوفردا رسیده بود، خانم عشقی، سحر بهشتی، مصطفی اسلامی، همسر او، و دو فرزند کوچک‌شان چهارشنبه شب به دست ۵۰ مامور وزارت اطلاعات بازداشت شده بودند.


بنیاد ستار بهشتی روز شنبه همچنین خبر داد که ماموران از گوهر عشقی و خانواده او خواسته‌اند که به کار این بنیاد پایان دهد، اما خانم عشقی به شدت با این خواسته مخالفت کرده است.

بازداشت خانواده ستار بهشتی در حالی رخ داد که قرار بود روز پنج‌شنبه گذشته به دعوت این بنیاد مراسم سالگرد کشته شدن ستار بهشتی و یادبود کشته‌شدگان اعتراضات آبان با حضور گوهر عشقی و فعالان سیاسی برگزار شود.

ستار بهشتی در سال ۱۳۹۱ به دلیل انتشار مطالب انتقادی از جمهوری اسلامی در وبلاگ خود توسط پلیس امنیت سایبری بازداشت شد و بر اثر آسیب‌های ناشی از شکنجه در طول بازداشت، جان خود را از دست داد.

دادگاه مرگ ستار بهشتی را «قتل شبه عمد» تشخیص داد و قاتل او را که از مأموران نیروی انتظامی بود، به سه سال زندان محکوم کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zavareh - رودسر، ایران
براستی این اشغالگران بیگانه پرست دیگر چه از جان این مردم بخت برگشته و ستم دیده می خواهند؟ آیا دیگر بلایی مانده که بر سر آنان و میهن غارت شده شان نیاورده باشند؟
شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۷
۹۴
جنابِ سروان - مونرآل، کانادا

کله عبدالستار بهشتی یه نمه شبیه کله تلی ساوالاس می مونه البته بیشتر شبیه کله اون رییس کل فیفا اینفانتینوست یه ذره شبیه کله یول برینر بااین فرق که اون کله پخ بود این کله بیضی هاهاهاهاهاها
شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۴
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

یکعده بی پدر حاکم به جان و مال ایرانی ها شدن. که از فرط ترس از یک پیرزن داغدیده هم میترسن. واقعا اون بیست میلیون اضافی رو، همون ارتش بیست میلیونی رو باید ریز ریزشون کرد.
شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۴
۶۸
اقای شاکی - برمن، آلمان
[::جنابِ سروان - مونرآل، کانادا::] بی وجود جیره خور، شماها که قاتل عستید ولی انقدر وقیح که از کشتار کارگر ساده که نان آور مادر مسند بود هم بود مسخره هم میکنید. شرم بر لاشخور آن ج.ا. بوی تعفن شما سراسر دنیا را گرفته.
شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۷
۵۵
shirzan - برلین، آلمان
[::جنابِ سروان - مونرآل، کانادا::]. واقعا شما ها اگر میخواهید سمبُل مسلمانی و تفکرات مسلمانی و برخورد اسلامی باشید ای وای بر اون اسلام .
شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۶
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
[::جنابِ سروان - مونرآل، کانادا::]. پیداست که کله اش خوشت اومده نظرت در باره کله طوسی چیه پاچه خوار؟
یکشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دانشگاه ییل یک پژوهشگر ایرانی را به ظن ارتباط با یک گروه فلسطینی از کار تعلیق کرد
  • پرسش‌های بی‌پاسخ در مورد پرونده فساد چای دبش و ارتباط آن با دولت سایه«سعید جلیلی»
  • «هه‌نگاو»: حیدر محمدی،جوان اهل خرم‌آباد، چند ساعت پس از بازداشت در زیر شکنجه کشته شد
  • رویترز: مسکو لیست خواسته‌های خود برای اتمام جنگ اوکراین را به آمریکا داده است
  • زیدآبادی: از آقای پزشکیان می‌پرسم؛ دکتر جان! می‌خواهی چه کار کنی؟ مملکت که در حال به فنا رفتن است!
  • پاسخ باورنکردنی یک آخوند به سئوال «حد و حدود حجاب مادرزن جلوی داماد چقدر باید باشد؟»
  • نگرانی‌ها درباره «کلید مرگ» در جنگنده‌های اف-۳۵؛ آیا آمریکا می‌تواند تسلیحات اروپا را غیرفعال کند؟
  • (تصاویر) سالگرد کشته شدن ژنرال جهانبانی (با حضور روحانی معترض) در ایران
  • اگر مذاکره نکنیم چه می‌شود! / مهدی مطهرنیا معروف به کسینجر ایران توضیح می‌دهد
  • ارتباط «حلقه امنیتی اصفهان» با ترورهای برون‌مرزی و فوتبال ایران