فرود هواپیما در فرودگاه هامبورگ با یک مسافر مرده

دویچه وله :هواپیمایی با یک مسافر فوتی در فرودگاه هامبورگ به زمین نشست. به گفته پلیس هامبورگ این مسافر در حین پرواز هواپیما از استانبول ترکیه به شهر هامبورگ آلمان در گذشته است. مسافر فوت شده به کرونا نیز مبتلا بوده است.
 

پلیس هامبورگ گفت یک مسافر حین پرواز هواپیما از استانبول به هامبورگ در گذشته است

 
پلیس هامبورگ روز دوشنبه اول نوامبر (۱۰ آبان) اعلام کرد حادثه فرود یک هواپیما با یک مسافر فوتی دوشنبه هفته گذشته رخ داده و مربوط به پرواز استانبول به هامبورگ بوده است.
 
پلیس هامبورگ علت مرگ این مسافر هواپیما را طبیعی اعلام کرده و ظاهرا این مسافر ۵۱ ساله در حین پرواز جان خود را از دست داده است.
 
روزنامه آلمانی "هامبورگر آبندبلات" که برای نخستین بار این مورد را گزارش کرده می‌نویسد این مسافر بی‌جان تنها پس از فرود هواپیما و خروج مسافران از ایرباس که از استانبول آمده بود، مورد توجه قرار گرفته است.
 
پلیس هامبورگ تحقیقات پیرامون "مرگ و یا یک احتمال بروز یک جنایت"  را آغاز کرده و تا کنون هیچ مدرکی دال بر دخیل بودن شخص ثالث در فوت این مسافر پیدا نکرده است.
 
در ادامه تحقیقات مشخص شده است که مسافر فوت شده به کرونا نیز مبتلا بوده و بلافاصله به اداره بهداشت هامبورگ گزارش شده است.
 
پلیس هامبورگ در مورد چگونگی پرواز مسافری که به کووید-۱۹ مبتلا بوده  نیز تحقیق می‌کند چونکه افرادی که به کووید -۱۹ مبتلا شدند اجازه ورود به هواپیما را ندارند. 
 
رسانه‌های آلمان درباره تابعیت این فرد و یا هویت او گزارشی منتشر نکردند اما گفتند که او ساکن ایالت شلسویگ-هولشتاین بوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
حق گو لندن - لندن، انگلستان
ایرلایهنا‌در اروپا به مسئله کووید اصلا اهمیت نمی دهند . فقط دنبال پول هستند . در انگلیس هر کجا دولت بخواهد از کویید ضرر کند مسئله کرونا بایکوت می شود. بی بی سی با روزی ۵۰۰۰۰ کیس و ۲۰۰ تا فوتی اصلا خفه شده است و به مسئله سگ بایدن بیشتر اهمیت می دهد تا مسئله کرونا در اینجا. شرم اور است.
‌سه شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +367شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +282شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +264شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +218رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +164علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +158پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +133ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +132استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای