حامد هادیان، دریافت کننده ویزای «امارت اسلامی افغانستان» کیست؟
رأی دهید
هادیان که در دو هفته اخیر پستهایی با مضمون تلاش برای دریافت ویزای افغانستان منتشر میکرد، هشتم سپتامبر با انتشار تصویری از ویزا در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «امارت اسلامی ویزای خودش را هم ساخته، خیلی الاف نشدیم تا مهر بزنند.» و ۲۴ ساعت بعد نخستین تصویر را از افغانستان منتشر کرد: «دو نوجوان که پرچم امارت اسلامی میفروشند.»
هادیان در توضیح این تصویر نوشت: «خودشان طالبان نبودند، اما فرصتی برای دستفروشی بود. من هم یادگاری خریدم.»
حامد هادیان که ویزای «امارات اسلامی طالبان» را دریافت کرده و نخستین مشاهدهاش از افغانستان کودکانی است که پرچم «امارت اسلامی» میفروشند و «راننده تاکسی» که از«بازگشت امنیت پس از به قدرت رسیدن طالبان» حرف میزند، کیست؟
حامد هادیان از چهرههای اصولگرا، نزدیک به بیت رهبری و قالیباف و از نویسندگان وبسایت علی خامنهای است. او از اعضای مجتمع رسانهای اطلس، زیرمجموعه سازمان تبلیغات است. مجموعهای شامل نسیم آنلاین، نود اقتصادی، سفیر فیلم، برهان، مجلس نهم، افسران جوان جنگ نرم، ایران هستهای … که از سال ۱۳۸۸ با محوریت «مقابله با جنگ نرم» کار خود را آغاز کرده است. برخی کارشناسان «اطلس» را یکی از بزرگترین کارتلهای رسانهای جمهوری اسلامی عنوان کردهاند.
خبرگزاری فارس دیماه گذشته از پخش مستند «ساعت آخر» به کارگردانی حامد هادیان و محصول مرکز خانه مستند انقلاب اسلامی خبر داده بود. بخشی از مستندهای جدول پخش پرس تیوی به مناسبت سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس.
هادیان از معدود افرادی بود که در غیاب رسانههای مستقل توانست در جریان اعتراضهای آبان ۹۸ به ماهشهر برود و از شهرک کوره گزارش تهیه کند. شهرکی که بیشترین آمار کشته شدگان اعتراضهای آبان ۹۸ را داشت.
اما در مستندی که هادیان ساخت و از صدا و سیما پخش شد، در نهایت معترضان «مسلح» عامل اغتشاش و خرابی معرفی شدند.
او گزارشهای تصویری دیگری هم درباره مشکل آبرسانی در غیزانه، یکی از مناطق نفتخیز خوزستان داشته و گزارش اخیرش در روزنامه همشهری درباره اعتراضها در خوزستان با انتقادهای زیادی مواجه شده است.
هادیان در انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۹۶ از حامیان محمدباقر قالیباف، رئیس کنونی مجلس شورای اسلامی بود و در روز انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ در توییتر نوشت که «رای سفید دادم!»
رسانههای نزدیک به سپاه در روزهای پیشروی طالبان در افغانستان و سرانجام سقوط کابل، گزارشهایی در جهت سفیدشویی سابقه این گروه افراطگرا و ناقض حقوق بشر منتشر کردند. به نظر میرسد با به قدرت رسیدن طالبان نیز قرار است این رویکرد رسانهای جمهوری اسلامی ادامه داشته باشد.