حزب‌الله به قاچاقچیان خود برای تخلیه محموله سوخت ایرانی آماده‌باش داد

العربیه :همزمان با اعلام خبر ورود اولین کشتی ایرانی حامل سوخت برای لبنان به کانال سوئز توسط وب‌سایت «تانکر تراکرز»، منابع مطلع العربیه روز شنبه 4 سپتامبر گفتند، کشتی مذکور در اوایل هفته آینده در بندر بانیاس سوریه لنگر خواهد انداخت.

قرار است عملیات تخلیه محموله سوخت در بندر بانیاس انجام و سپس از طریق زمین به لبنان منتقل شود.


طبق گفته این منابع با وجود احتمال اعمال تحریم‌ از سوی آمریکا علیه لبنان و به‌رغم اعلام مقامات رسمی بیروت مبنی بر عدم اعطای مجوز واردات از ایران، حزب‌الله لبنان بر ورود سوخت تحریم شده ایران از طریق سوریه به لبنان پافشاری می‌کند.

منابع العربیه می‌گویند، حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله قرار است همزمان با ورود کشتی ایرانی به سوریه سخنرانی کند.

این منابع خاطرنشان کردند محموله این کشتی از بندر بانیاس از طریق جاده حمص-القصیر-الهرمل که نزدیک مرز سوریه است، توسط تانکرهای بزرگ حزب الله، وارد لبنان خواهد شد.
فراخوان به قاچاقچیان
طبق گفته این منابع، حزب‌الله چند روز پیش به تعدادی از قاچاقچیان بزرگ و بازرگانان وابسته به این حزب به‌ویژه در مناطق نزدیک مرز لبنان و سوریه، اطلاع داد تا تانکرهای خود را برای تخلیه محموله کشتی آماده کنند.

منابع مذکور افزودند، قرار است پس از رسیدن محموله سوخت به بندر بانیاس، تانکرهای حزب‌الله مستقیما محموله را به داخل لبنان انتقال دهند.
مازوت برای متحدان
این منابع ذکر کردند که حزب‌الله بخش عمده‌ای از سوخت تحویلی از ایران را به بیمارستان‌های خصوصی، مراکز بهداشتی، نانوایی‌ها و برخی تولیدکنندگان برق که مالکان آنها به این حزب وابسته هستند، اختصاص خواهد داد.

بخش دیگر این محموله به متحدان سیاسی حزب‌الله به‌ویژه به جریان «جنبش میهنی آزاد» به‌ رهبری «جبران باسیل»، داماد میشل عون، رئیس جمهوری لبنان اختصاص داده خواهد شد.
یک کشتی ایرانیواحد 400 حزب‌الله
به گفته منابع العربیه، وظیفه توزیع این محموله را «واحد 400»، موسوم به «واحد پشتیبانی و تدارکات» حزب‌الله بر عهده خواهد گرفت. هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله مدیریت این واحد و مدیر توزیع این محموله خواهد بود.

ماه گذشته حزب‌الله از ارسال یک محموله نفت ایران به مقصد لبنان خبر داد و متعاقب آن اعلام کرد که 2 محموله دیگر در راه هستند.

این در حالی است که «ریموند غجر»، وزیر نیروی دولت موقت لبنان چند روز پیش تاکید کرد که این کشور درخواستی برای واردات سوخت از ایران دریافت نکرده است.

«ریچارد بلومنتال»، سناتور آمریکایی نیز چهارشنبه گذشته در سفر خود به بیروت گفت: «لبنان نباید به سوخت ایران وابسته شود.»
تظاهرات مردم لبنان علیه حزب الله و متحدان سیاسی آناین تحولات در حالی رخ می‎‌دهد که لبنان طی سال‌های گذشته شاهد بحران اقتصادی و معیشتی شدیدی است.

بسیاری از ناظران سیاسی لبنانی از این نگرانند که محموله‌های نفتی ایران به تحریم این کشور منجر شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد