نوزاد معتاد به دنیا آمده در اثر دوز بالای متادون فوت کرد

 زن جوان که نوزادش به‌خاطر مسمومیت با متادون فوت کرده بود، مدعی است این مواد را جاری‌اش به نوزاد او خورانده است.
 
به‌گزارش خبرنگار حوادث«ایران»، روز 25 مرداد، نماینده حقوقی بیمارستانی در جنوب پایتخت به دادسرای امور جنایی مراجعه کرد و از مرگ مشکوک نوزاد پسری در بیمارستان خبر داد. وی به بازپرس حبیب‌الله صادقی گفت: چند روز قبل زن و مرد جوانی در حالی که پسری 9روزه را در آغوش داشتند به بیمارستان ما مراجعه کردند. این خانم، نوزادش را در همین بیمارستان به دنیا آورده بود. نوزاد نحیف و رنجور بود. بلافاصله نوزاد پسر را بستری کردیم. اما سه روز پس از بستری شدن، نوزاد فوت کرد.
مسمومیت با متادون

با شکایت نماینده حقوقی بیمارستان، بازپرس جنایی دستور انتقال نوزاد به پزشکی قانونی برای مشخص شدن علت مرگ و شناسایی پدر و مادر او را صادر کرد. با انجام معاینات پزشکی قانونی، متخصصان علت مرگ را مسمومیت با متادون اعلام کردند. بنابراین فرضیه قتل مطرح شد و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت، در نهایت موفق شدند مادر نوزاد را دستگیر کنند. زن جوان در تحقیقات اولیه مدعی شد که متادون را همسر برادر شوهرش به نوزاد داده و در این ماجرا او نقشی نداشته است. به‌دنبال اظهارات زن جوان، بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی پایتخت دستور بازداشت پدر نوزاد و همسر برادر او را صادر کرد.

گفت‌و‌گو با مادر نوزاد
چه شد که پسرتان فوت کرد؟
حدود 6 سال قبل به‌خاطر بیماری که داشتم شروع به مصرف تریاک و بعد از مدتی هم متادون کردم. من در زمانی که باردار بودم هم متادون و تریاک مصرف می‌کردم، به‌همین خاطر بچه‌ام ناخواسته معتاد شده بود. وقتی به دنیا آمد، مدام گریه و بی‌تابی می‌کرد و من مجبور بودم به او متادون بدهم. اما این بار من به او متادون ندادم. بلکه جاری‌ام یعنی زن عموی بچه‌ام این کار را انجام داد.

چرا این کار را کرد؟
پسرم کنارم خواب بود و او داخل کاسه کوچکی چای ریخت و متادون هم داخل آن ریخت و به او داد. عامل مرگ بچه‌ام اوست.

فرزند دیگری هم داری؟
12 سال قبل ازدواج کردم و یک پسر 7 ساله دارم. ما برای اینکه دوباره بچه دار شویم خیلی تلاش کردیم. وقتی باردار شدم خیلی خوشحال بودم.

پس چرا از بیمارستان فرار کردی؟
فرار نکردم دو بار رفتم بیمارستان وقتی بچه مرد می‌خواستم جسدش را تحویل بگیرم اما گفتند ما خودمان نوزاد را دفن می‌کنیم.

شغل شوهرت چیست؟
شوهرم کارگر نظافتچی است و خودم هم در یک حمام عمومی کار می‌کنم، در طبقه بالای همان حمام هم زندگی می‌کنم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بین علما اختلاف افتاد!/ اصرار خبرنگار برای گرفتن مصاحبه بدون حجاب و مخالفت شدید یک زن حامی حکومت
  • مارک روبیو: دونالد ترامپ آماده دیدار با رهبر جمهوری اسلامی است
  • بلومبرگ: توافق با جمهوری اسلامی ناممکن است، مذاکرات مانع جنگ نخواهد شد
  • مقام پیشین وزارت نفت: برخی با پول نفت ما، در امارات متحده عربی رولزرویس سوار شدند
  • از دام‌ تکنولوژیک تا جاسوس‌افزارها؛ جمهوری اسلامی چگونه معترضان را ردیابی می‌کند؟
  • رضا پهلوی: وقت پایان دادن به جمهوری اسلامی رسیده است؛ دنبال تاج و تخت نیستم
  • شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • نسرین ستوده، وکیل حقوق بشر ایرانی خواستار مداخله بین‌المللی به دلایل بشردوستانه شد
  • برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • باران آیفون ۱۷ در خیابان‌های هند؛ میلیونری که گوشی‌های گران‌قیمت را از بالکن پرتاب می‌کند! + ویدیو
  • +370شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +285شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +264شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +221رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +166علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +158پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +134ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +133برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا