جزئیات قتل دردناک فرانک ۵ ساله توسط پدرش

 مرد ۳۵ ساله ابتدا با خوراندن شربت متادون که شیشه‌های آن داخل اتاق افتاده بود، دخترش را به حالت اغما کشانده و سپس تلاش کرده است با تیغ اصلاح، شاهرگ دستان او را بزند.

مرد جوانی که پس از قتل هولناک دختر پنج ساله اش، دست به خودکشی زده بود درحالی با حضور اتفاقی برادر کوچکش از مرگ نجات یافت که با چند برگ دست نوشته، از این جنایت وحشتناک رمزگشایی کرده است.


عقربه‌های ساعت حدود ۲۱ جمعه شب را نشان می‌داد که بوی شدید گاز شهری، پسر جوان را به سوی واحد آپارتمانی در خیابان شقایق ۱۷ کشاند. او که احساس می‌کرد بوی گاز از منزل برادرش در طبقه همکف منتشر می‌شود، بی درنگ وارد خانه شد و با دیدن اوضاع غیرعادی خانه به طرف شیر‌های گاز دوید و سه شیر گاز را بست که به شدت گاز شهری از آن بیرون می‌زد.

او نگاهی به درون تک اتاق واحد آپارتمانی انداخت و با مشاهده پیکر برادر و برادرزاده اش که کف اتاق افتاده بودند، هراسان و مضطرب خود را به داخل اتاق رساند.
 
او وحشت زده فرانک پنج ساله را به آغوش گرفت و به سمت حیاط خلوت پشت ساختمان دوید تا شاید با رسیدن اکسیژن به دخترک از مرگ نجات یابد، اما وقتی دید «فرانک کوچولو» تکان نمی‌خورد لحظه‌ای به فکر فرو رفت و سپس ماجرا را به پلیس ۱۱۰ گزارش داد.
دقایقی بعد نیرو‌های امدادی اورژانس ۱۱۵ در حالی خود را به شهرک نوید (کشف رود) رساندند که گروهی از نیرو‌های ورزیده تجسس کلانتری سپاد نیز عازم محل وقوع این حادثه تلخ بودند.
 با ورود نیرو‌های امدادی و پلیس به واحد آپارتمانی، مشخص شد دختر پنج ساله ساعتی قبل جان باخته است، اما پدر ۳۵ ساله هنوز نفس می‌کشد بنابراین بلافاصله پیکر نیمه جان «فراز» در حالی به مرکز درمانی انتقال یافت که چند برگ دست نوشته باقی مانده از وی بیانگر وقوع جنایتی هولناک بود.
 
در ابتدای یکی از برگ‌های این نامه بلند بالا که با عبارت «من «فراز-ب» در جمعه ۱۴۰۰.۴.۲۵ به...» شروع شده است، از کشتن فرزندش با خوراندن ۲۰ سی‌سی‌شربت متادون به دلیل اختلافات با همسرش پرده برمی دارد؛ بنابراین گزارش، با لو رفتن ماجرای قتل «فرانک کوچولو» به دست پدر سنگدل، بلافاصله سرگرد قنبری (جانشین کلانتری سپاد)، مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع داد و بدین ترتیب با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، بی درنگ قاضی دکتر حسن زرقانی شبانه عازم محل وقوع جنایت شد.
 
بررسی‌های مقدماتی و میدانی مقام قضایی بیانگر آن بود که آثار بریدن شاهرگ هر دو دست «فرانک ۵ ساله» نیز روی دستان کوچک وی خودنمایی می‌کند! این موضوع نشان می‌داد که پدر معتاد بعد از خوراندن مقدار زیادی شربت متادون به فرزند بی گناهش، شاهرگ او را با تیغ اصلاح زده است تا از مرگ وی مطمئن شود، اما دخترک قبل از آن جان به جان آفرین تسلیم کرده بود!
 در همین حال مطالعه چند برگ دست نوشته به جا مانده از قاتل توسط قاضی زرقانی، راز این جنایت بر اثر اختلافات شدید خانوادگی را نیز فاش کرد. بدین ترتیب با اهمیت یافتن ماجرای وحشتناک قتل دختر پنج ساله، گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی وارد عمل شدند وتحقیقات گسترده‌ای را  آغاز کردند.
 
در بخشی از دست نوشته‌های قاتل که در صحنه جنایت باقی مانده، چنین آمده است که «من «فراز» هستم و با حدود ۲۰ سی سی متادون بچه ام را کشتم، چون مادرش ما را تنها گذاشت و از خانه فرار کرد و به شهرک نوده رفت!
 
به او گفتم بچه من وابستگی عجیبی به تو دارد و بدون تو نمی‌تواند نفس بکشد، اگر نباشی دق می‌کند! نرو! نزد بچه ات بمان! اما او ول کرد و رفت. الان هم در بولوار نجفی تحت حمایت خلافکاری معروف به «خالدار» و کسی قرار دارد که نام او را «جو» در گوشی تلفنم ذخیره کرده ام و ... آن‌ها پول‌های همسرم را بالا کشیده اند، اما او آن‌ها را انتخاب کرد و مرا با بچه‌ای تنها گذاشت که بدون مادر صبر نمی‌کند!
 
او در ادامه خطاب به همسرش نوشته است «ر» تقاص این کار را پس می‌دهی و من هم که می‌خواهم پشت سر بچه ام بمیرم همه اش به خاطر توست! قاتل «فرانک کوچولو» همچنین ادعا کرده است: تلاش کردم تا همسرم را به خانه بازگردانم حتی به او اجازه دادم در خانه «شیشه» بکشد! ولی باز هم با همان سابقه داران و خلافکاران رفت!
 
با توجه به رمزگشایی از این جنایت وحشتناک، گروهی از نیرو‌های تجسس کلانتری سپاد ماموریت یافتند درباره وضعیت اجتماعی افرادی که در دست نوشته مذکور از آن‌ها نام برده شده است، رصد‌های اطلاعاتی صورت گیرد.
 
از سوی دیگر نیز بررسی‌ها نشان داد متهم ۳۵ ساله از مرگ نجات یافته و حال وی رو به بهبود است. این گزارش حاکی است،  که تحقیقات فنی نشان می‌داد مرد ۳۵ ساله ابتدا با خوراندن شربت متادون که شیشه‌های آن داخل اتاق افتاده بود، دخترش را به حالت اغما کشانده و سپس تلاش کرده است با تیغ اصلاح، شاهرگ دستان او را بزند، اما به خاطر این که دختر کوچک به دلیل عوارض ناشی از شربت متادون، توان فریاد کشیدن نداشت، حتی زمانی که پدر سنگدل تیغ را بر دستان او می‌کشید، نتوانست با فریاد کوتاهی حتی «مادرش» را صدا کند یا برای آخرین بار به چشمان پدرش نگاه کند! شاید ... براساس این گزارش، تحقیقات بیشتر در این باره همچنان ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

بی انصاف ها، گذاشتن عکس دست دخترک معصوم چه دردی از جامعه را دوا میکند که با اینکار روزگار آدم را سیاه میکنید؟
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۸
۴۷
Herzl - امستردام، هلند

مرحومه چقدر نازه بدست پدر و مادرش از بین رفت معصوم مثل فرشته است خدا ازشون نگذرد آرزوهای این معصوم را زیر خاک کردن.
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۰۷:۱۲
۴۷
danyou - تل آویو، اسرائیل

خدای من !!! چی به حال اون مملکت و مردمش افتاده !!! نهایت بی رحمی که حتی حیوان‌های درنده با شنیدن این اخبار شوکه می‌شوند. مردم دارند همدیگه رو می‌خورند.
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ:سیا به من گفت مجتبی خامنه‌ای همجنسگراست/ ایرانیان بخاطر سرکوب وتیراندازی قادر به اعتراض نیستند
  • مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • تهدید جمهوری اسلامی به هدف قرار دادن هتل‌های خلیج فارس
  • هشدار دبیرکل ناتو در بروکسل: موشک‌های ۴۰۰۰ کیلومتری ایران تهدیدی علیه تمام متحدان ناتو است
  • پهپاد «شاهد-۱۳۶»، سلاح ارزان ایران که پدافندهای گران‌قیمت را فرسوده می‌کند
  • دوران نبرد با تاریکی؛ امید به ولیعهد (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و یکم
  • ترامپ در مورد عملیات خشم حماسی: باید با تهدیدهایی که «دیوانه‌هایی با سلاح هسته‌ای» ایجاد می‌کنند مقابله شود
  • باورت میشه اینا فقط آرایشن؟! تصاویری که فکر می‌کنی فتوشاپن اما نیستن
  • عربستان سعودی و پنج کشور دیگر خواستار توقف حملات گروه‌های نزدیک به جمهوری اسلامی از خاک عراق شدند
  • جنگ ایران در رسانه‌های اسرائیل؛ از تردید در توافق تا ناگزیر بودن پیروی از آمریکا
  • درخواست حمید رسایی برای نمایش اعدام تصویربرداران مناطق حمله شده / حامیان حکومت: سید مجید نقطه زن ترامپ رو محکم بزن
  • اعزام چتربازان آمریکایی؛ جنگ ترامپ و سپاه در خلیج فارس/ تهدید سپاه به اشغال بحرین و امارات
  • بازداشت رییس موسسه توانبخشی کودکان پس از مخالفت با استقرار نیروهای سپاه
  • واکنش مردم به احتمال مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا: «فقط می‌خواهم آنها بروند»
  • راز مگوی پسرعموهای دم‌بریده؛ چرا شامپانزه‌ها عاشق الکل‌ هستند؟
  • «اخراج خیلی محترمانه آرش اعلایی از اینترنشنال» و واکنش او + ویدیو
  • نخست‌وزیر قطر در گفتگو با تاکر کارلسن: خلیج‌فارس آلوده شود، سه روز بیشتر زنده نمی‌مانیم
  • پنهان کردن تسلیحات و پرتابگر‌های موشک (لانچر) در جاده‌ها و تونل‌های بین شهری
  • وقتی شرکت های تولید کننده مواد غذایی در روز روشن به شما دروغ می گویند - تصویری
  • دوران محمدرضا شاهی؛ فاجعه‌ ۵۷ (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتاد و نهم
  • +258پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +242سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +194پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +194شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +160سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +143روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +127مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +125مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +123دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش