مسابقه جدید میلیاردرها برای سفر فضایی؛ ریچارد برانسون زودتر از جف بزوس به فضا می‌رود

 برانسون میلیاردر بریتانیایییورونیوز :ریچارد برانسون بنیانگذار ویرجین‌گلکتیک قصد دارد ۹ روز زودتر از جف بزوس به فضا برود.

شرکت برانسون عصر روز پنجشنبه یک ژوئیه (۱۰ تیر) اعلام کرد که پرواز آزمایشی بعدی ویرجین گلکتیک ۱۱ ژوئیه (۱۹ تیر) خواهد بود و بنیانگذار این شرکت در میان شش سرنشین پرواز خواهد بود. افراد دیگر حاضر در این پرواز کارکنان ویرجین گلکتیک هستند.


این پرواز از نیومکزیکو شروع می‌شود و چهارمین سفر ویرجین گلکتیک به فضا خواهد بود.

این خبر تنها ساعتی پس از اعلام بلو اوریجین مبنی بر همراهی یک زن هوانورد ۸۲ ساله با جف بزوس به فضا منتشر شد. جف بزوس قرار است در تاریخ ۲۰ ژوئیه از غرب تگزاس به فضا سفر کند. ۲۰ ژوئیه پنجاه و دومین سالگرد فرود آپولو ۱۱ بر روی ماه است.

جف بزوس یکی از ثروتمندترین افراد جهان ماه گذشته اعلام کرد که همراه مارک برادرش و برنده بلیت ۲۸ میلیون دلاری و یک نفر دیگر به فضا می‌روند. هویت نفر چهارم اخیرا افشا شده است که والی فانک، زن هوانورد ۸۲ ساله است که در دهه ۱۹۶۰ برای سفر به فضا به همراه زنان دیگر آموزش دیده بود اما به خاطر زن‌بودنش از این سفر محروم شده بود.

با این حال برانسون، میلیاردر بریتانیایی اواخر روز چهارشنبه بدون اشاره به زمان پرواز خود گفته بود که کاملا سلامت است.

وی در توییتی نوشت: «من همیشه یک رویا پرداز بوده‌ام. مادرم به من آموخت که هرگز تسلیم نشوم و به ستاره‌ها برسم. ۱۱ ژوئیه وقت آن که رویا را با ویرجین گلکتیک به واقعیت تبدیل کنم.»

برانسون همچنین در بیانیه‌ای گفت: «ویرجین گلکتیک در صنعت تجاری فضایی که قرار است فضا را برای بشریت باز کند و جهان را برای همیشه تغییر دهد پیشتاز است.»

علاوه بر این دو شرکت، شرکت اسپیس‌ایکس، متعلق به ایلان ماسک نیز قصد دارد علاقمندان را به فضا ببرد.

بلو اوریجین هنوز قیمت بلیت یا زمان سفر علاقمندان به فضا را در فضاپیمای خود با ظرفیت شش سرنشین اعلام نکرده است.

اما ویرجین گلکتیک اعلام کرده است که تاکنون ۶۰۰ نفر برای این نوع سفرها جا رزرو کرده‌اند. قیمت بلیت‌های اصلی این شرکت ۲۵۰ هزار دلار است. با این حال ویرجین گلکتیک پیش از انتقال علاقمندان به فضا سه پرواز آزمایشی دیگر را در نظر گرفته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد