ربودن دختر برای اخاذی از شوهر سابق

زن جوان برای اخاذی از همسر سابقش با همدستی شوهر صیغه‌ای خود نقشه ربودن دختر نوجوانش را طراحی و اجرا کرد.

به‌گزارش خبرنگار حوادث«ایران»، رسیدگی به این پرونده با مراجعه مرد جوانی به اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی شروع شد. این مرد که یک برج ساز بود به مأموران گفت: مردی ناشناس دختر 12 ساله‌ام را از مقابل خانه‌ام در شاهین ویلا ربوده است.

وی در تشریح ماجرا گفت: من و همسرم از 3 سال قبل جدا شدیم و دخترم با من زندگی می‌کند اما مادرش در هفته یک روز اجازه ملاقات داشت و برای دیدن دخترم به آنجا می‌آمد و او را با خود می‌برد امروز هم بعد از ملاقات آنها در حالی که فکر می‌کردم دخترم در خانه است ناگهان مردی با من تماس گرفت و گفت دخترم را ربوده و در قبال آزادی‌اش 200 میلیون تومان پول خواست.

پس از این شکایت خیلی زود تیم ویژه‌ای ازکارآگاهان جنایی پلیس آگاهی البرز تشکیل شد و به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند که مشخص شد مردی با یک خودروی سمند به مقابل خانه دخترک آمده و با ضرب و شتم و به زور او را ربوده است.

سرهنگ محمد نادر بیگی، رئیس پلیس آگاهی البرز با اعلام این خبر به «ایران» گفت: در نخستین گام بلافاصله تصاویر دوربین‌های مداربسته محل حادثه مورد بازبینی قرار گرفت و تصویر مرد آدم ربا به‌دست آمد در همین موقع شاکی با دیدن چهره مرد آدم ربا او را شناخت و مشخص شد وی همسر صیغه‌ای همسر سابقش است.

با این سرنخ کارآگاهان بلافاصله محل زندگی متهم در منطقه قلعه حسن خان را شناسایی کردند و در کمتر از 48 ساعت در عملیاتی غافلگیرانه متهم را دستگیر و به اداره آگاهی منتقل کردند.

مرد جوان در بازجویی‌ها خیلی زود به‌جرم خود اعتراف کرد و گفت: طراح این نقشه همسرم بود او به من گفت همسر سابقش مردی ثروتمند است و برای اینکه از وی اخاذی کنیم نقشه ربودن دخترش را اجرا کردیم.با اعترافات متهم، همسر صیغه‌ای او نیز دستگیر شد و پس از اعتراف هر دو متهم برای تحقیقات بیشتر با دستور مقام قضایی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا