محمود احمدی‌نژاد: سابقه مذاکرات به دوران فتحعلی‌شاه برمی‌گردد که نصف ایران را داد بعد جشن گرفت که تهران را خواستند ندادیم

دولت بهار : محمود احمدی‌نژاد روز پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۰، درباره مذاکرات وین و حضور نمایندگان جمهوری اسلامی گفت: «مذاکره‌ای در کار نیست. بحث بر سر این است که چه چیز دیگری را باید بدهند. بعد می‌گویند اگر ما نبودیم باید همه‌اش را می‌دادند.

وی افزود: سابقه این حرف در تاریخ ایران به دوران فتحعلی شاه باز می‌گردد که نصف بیشتر ایران را داد و جشن شکرگزاری برگزار کرد و مدعی شد که آنها تهران را می‌خواستند و ما ندادیم.


احمدی نژاد با زیر سوال بردن نمایندگان رژیم در مذاکرات وین گفت: کسانی که معلوم شد بلد نیستند و نمی‌توانند مذاکره کنند و سرشان کلاه می‌گذارند، چرا دوباره باید از طرف (نظام) برای مذاکره بروند؟ آنها نشان داده‌اند که صلاحیت چنین کاری را ندارند. همینها با قرارداد الجزایر در موضوع لانه جاسوسی آمریکا قراردادی را بستند که تاکنون بیش از ده میلیارد دلار غرامت داده‌ایم، اما یک ریال هم نتوانسته‌ایم از آمریکایی‌ها پس بگیریم. چه کسی و به چه حقی به شما اجازه داده است برای مذاکرات بروید؟

احمدی نژاد به نداشتن پایگاه اجتماعی رژیم در بین مردم اعتراف کرد و با بیان اینکه دولت روحانی در جامعه فقط ۲درصد محبوبیت دارد گفت: ملت ایران، امروز شما را از اساس قبول ندارد و بنا بر نظرسنجیهایی که خودتان انجام داده‌اید رئیس دولت‌تان، فقط ۲درصد محبوبیت دارد. از طرف چه کسی می‌خواهید بروید تعهد بدهید و تبعات آن را به گردن ملت بیندازید؟

وی به انفجار تأسیسات هسته‌یی نطنز و وارد آمدن چند میلیارد دلار خسارت که اشک مهره‌های رژیم را درآورده اشاره کرد و گفت: از آن طرف دنیا تأسیسات ما را منفجر می‌کنند و بعد شما می‌خواهید برای مذاکره بروید. این بار چه چیزی را می‌خواهید معامله کنید. یک فضایی هم درست کرده‌اید که هیچکس حرف نزند! چرا حرف نزنیم؟

احمدی نژاد افزود: برجام و تحریم‌هایی که بعد از آن تحمیل شد و صنعت هسته‌یی را نابود کرد، از جیب چه کسی رفته است؟ آیا از جیب مقامات رفته است؟ این فشار تورم و گرانی و بدبختیها را آنها دارند تحمل می‌کنند یا ملت؟ یکی از آنها بگوید که این تحریم‌ها از گوشه سفره رنگی‌اش یک میلیمتر کم کرده است. خودش هم بگوید قبول است. برایشان سفره می‌اندازند و ۲۰ نوع غذا می‌آورند و ده نوع صبحانه باید بخورند. برای خودشان نوشابه باز می‌کنند، خودشان را قهرمان می‌خوانند و به خودشان مدال می‌دهند و تازه بر سر ملت هم منت می‌گذارند. این‌گونه اقدامات بیانگر رفتار فتحعلی‌شاهی است.

وی افزود: یک سندی را امضا کرده‌اند که ۴سال است رئیس‌جمهور آمریکا آن را زیر پایش گذاشته است و اروپایی‌ها هم یقه ما را گرفته‌اند و مدعی هستند که حق نداریم از برجام خارج شویم. می‌گوییم دعوای ما با آمریکا بود حالا او رفته است بیرون و ما چه چیزی را باید اجرا کنیم؟ می‌گویند تخلف است. یک چیزی به نام اینس‌تکس درست کرده‌اند که ما نفت بفروشیم و پولش را نزد اروپایی‌ها بگذاریم تا آنها دارو و غذا برایمان تهیه کنند. این بدتر از آن چیزی است که بر سر عراق و لیبی آوردند و اینها هم قبول کرده‌اند!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
تو یکی خفه شو چونکه ازهمه اونها بی ناموس تری.
یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۵
۵۵
رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
برای اولین بار هست احمدی نژاد یه حرف درست زده. ایول ایول
یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
۵۰
گفتگو - منچستر، انگلستان
رو که نیست؛سنگ پای قزوینه!.
یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا