روحانی: پیک بیماری کرونا تمام شد، واکسن را بخش خصوصی به مردم بفروشد

حسن روحانی از واگذاری واکسیناسیون کرونا به بخش خصوصی خبر دادایندیپندنت فارسی :حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، در نخستین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در سال ۱۴۰۰ گفت که به دلیل اجرای محدود واکسیناسیون کرونا در ایران، پیک کرونا تمام شده است. او گفت:« با گسترش واکسن، پیک این بیماری تمام شده است. مقابله با این بیماری از روز اول تا الان آسان تر شده است و این مقابله به خوبی در کشور انجام گرفته است. امید من این است که تا پایان این دولت، این بیماری در داخل کشور به‌طور کامل مهار شود و تا آخر سال ۱۴۰۰ همه مردم واکسینه شوند و ما از این بیماری و معضل به این صورتی که الان با آن مواجه هستیم عبور می‌کنیم.»

ساعتی پس از این اظهارات حسن روحانی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، از افزایش شمار ابتلا به کرونا در روزهای گذشته به دلیل سفرهای نوروزی اظهار نگرانی کرد و گفت:«هفته‌های قبل پیش‌بینی کرده بودیم که با انجام سفرهای نوروزی به‌طور قطع، میزان بیماری کرونا افزایش می‌یابد و اکنون در اکثر استان‌ها شاهد روند صعودی بیماری هستیم و این افزایش اگر تدبیر نشود و جلو آن را نگیریم، مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.»


اظهارات متناقض مقام‌های سیاسی و بهداشتی ایران در مورد کرونا به حوزه واکسیناسیون هم تسری یافته است. در حالی که وزارت بهداشت واردات واکسن کرونا را بدون مشکل و طبق برنامه اعلام کرده است، حسن روحانی در سخنان امروزش گفت که به سازوکار سازمان بهداشت جهانی (کواکس) فشار وارد کرده‌اند که واکسن کرونا را به جای اسفند در فروردین به ایران تحویل دهد. او گفت:«یک سازمان بین المللی از ما پول گرفته، می‌گویند به آن فشار می‌آورند به جای اینکه در اسفندماه واکسن بدهد می‌خواهد در فروردین بدهد بنابراین بعضی از چیزها در اختیار ما نیست.»

براساس اظهارات مقام‌های وزارت بهداشت، کواکس قرار بود در ابتدای اسفند حدود چهار میلیون دوز واکسن آسترازنکا به ایران تحویل دهد که هنوز این وعده محقق نشده است.

همچنین در حالی که سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران روز گذشته اعلام کرد که واکسن کرونا تحت نظارت وزارت بهداشت وارد می‌شود و تزریق آن رایگان است، حسن روحانی امروز گفت که تصمیم گرفته تا به بخش خصوصی اجازه دهد واکسن وارد کند و آن را با قیمت ارز نیمایی به مردم بفروشد.

روحانی گفت:«امروز هم مصوب کردیم که بخش خصوصی اگر خواست واکسن بیاورد با قیمت ارز نیمایی در چهارچوب و با نظارت وزارت بهداشت و درمان که هم نوع واکسن و هم خصوصیات را مشخص می‌کند، به مردم عرضه کند که امیدوارم این کار انجام گیرد.»

براساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۷۹۰ هزار دوز واکسن کرونا وارد ایران شده است. در روزهای گذشته، گزارش‌های مختلفی درباره رانت گسترده در زمینه اولویت‌بندی تزریق این واکسن در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
دارا۲۰ - تهران، ایران

سراسر جهان دولت ها واکسن رایگان در اختیار مردم می گذارند آنوقت این آخوند بی شرم از واکسن هم یک وسیله چپاول میخواهد بسازد. فقط مرگ این حکومت فاسد ایران را نجات می دهد
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۴
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
این بخش خصوصی ،افراد وابسته بشما خواهند بود که از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده خواهند کرد.خاک بر سرتان،از بیماری کرونا هم میخواهید سواستفاده کرده و جیب ملت را خالی کنید.در حالی که تمام دنیا واکسن رایگان توضیع میکنند
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
۵۶
پاینده ایران و ایرانی - مالمو، سوئد
واقعاً که آدم چی بگه به این بیشرفا,آخه بگو بی شرف کجای دنیا میبینی که وقتی یک کشور به مشکل سراری برمیخوره در مملکتشون بیان از مردم طلب نقدینگی برای درمان ملتش بکنن , خدا لعنتتون بکنه از دَم
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد