مقابله مگان مارکل با فرهنگ سانسور افکار خودکشی

یورونیوز :متخصصان می‌گویند صراحت کلام مگان مارکل؛ عروس خانواده سلطنتی، در مورد تجارب و افکارش درباره خودکشی، می‌تواند به دیگران کمک کند تا در صورت تجربه اختلالات روحی، بیشتر به دنبال دریافت حمایت‌ها و درمان‌های موثر باشند.

به گزارش هلث‌لاین؛ از نظر بسیاری از افراد، فکر خودکشی غیرقابل بیان است. به همین دلیل آشکارسازی مارکل،  حقایقی را در مورد جهانی بودن خطر خودکشی می‌آموزد؛ این که هیچ‌کس از افکار خودکشی مصون نیست، چه در قصر زندگی کند و چه در فقر.


این در حالی است که علیرغم افزایش موارد ابتلا به اختلالات روحی و روانی طی چند سال گذشته، این بیماری‌ها همچنان با انگ اجتماعی مواجه هستند و همین امر مانع از درمان و درخواست کمک از سوی افراد مبتلا می‌شود.

دکتر جسیکا گلد، استادیار گروه روانپزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیز می‌گوید: عادی‌سازی هرگونه مکالمه در مورد سلامت روان در حال حاضر حیاتی است و ما باید بتوانیم بگوییم: این همان چیزی است که من با آن سر و کار دارم و آن‌را احساس می‌کنم. این نحوه بیان به شما امکان می‌دهد که احساسات‌تان شنیده و تأیید شود و بتوانید راهی برای کنار آمدن با آنها پیدا کنید.

البته داستان فقط به مگان مارکل ختم نمی‌شود و به گفته متخصصان، شنیدن اینگونه توصیف‌ها از زبان افراد مشهور درباره مشکلات روحی‌شان، به دیگران این شجاعت را می‌دهد که بیشتر به دنبال حمایت‌ باشند. مجله روانپزشکی بریتانیا نیز گزارش داده،  پس از اینکه پرنسس دایانا، شاهدخت ولز نیز فاش کرد که به بیماری پرخوری مبتلا است، تعداد زنانی که به دنبال درمان بیماری پرخوری بودند، دو برابر شد.

و این فقط به خانواده سلطنتی محدود نمی‌شود. در ایالات متحده نیز مشخص شد که طرفداران خواننده معروف؛ دمی لواتو، (که در مورد اختلال دو قطبی خود با صدای بلند حرف زد)، کلیشه‌های منفی کمتری در مورد این بیماری داشتند.

بر اساس نظرسنجی‌های سال ۲۰۱۹، تقریباً از هر ۵ دانش آموز دبیرستانی در آمریکا، یک نفر افکار خودکشی داشته است. با وجود شیوع نسبتاً زیاد افکار خودکشی، کمتر از نیمی از افرادی که این افکار را تجربه می‌کنند با یک دوست یا یکی از اعضای خانواده خود درباره آن حرف می‌زنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.