احضار ۴۰ نفر و تشکیل پرونده برای یک ادمین سایت‌های مدلینگ در همدان

دویچه وله :سپاه استان همدان از احضار و بازجویی ۴۰ نفر در ارتباط با فعالیت‌های مدلینگ در فضای مجازی و تشکیل پرونده قضایی برای یک نفر در همین ارتباط خبر داده است.

روابط عمومی سپاه انصار الحسین همدان از "انهدام شبکه سازمان یافته هنجارشکن فرهنگی"٬ در این استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری فارس این شبکه شامل آتلیه‌ها، عکاسان و مدلینگ سایبری بوده و "از طریق ارتباط‌گیری با زنان و دختران عکس‌هایی از آنان را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کرده است".

بنا بر ادعای روابط عمومی سپاه همدان برخی از این عکس‌ها در اختیار رسانه‌ها و سایت‌های خارج از کشور هم قرار داده شده‌اند.

به گفته روابط عمومی سپاه همدان ۴۰ نفر از ادمین‌های این سایت‌ها بازجویی شده‌اند و برای یک نفر نیز پرونده قضایی تشکیل شده است.

سپاه پاسداران و پلیس فتا هر چند وقت یک بار کسانی را که به خصوص در اینستاگرام فعالیت‌های مربوط به مدلینگ انجام می‌دهند دستگیر می‌کنند. اتهام اغلب این افراد "اشاعه فساد و فحشا" و "تولید و انتشار محتوای مستهجن و خلاف موازین شرعی و فرهنگ اسلامی در فضای مجازی" عنوان می‌شود.

آذرماه امسال نیز پلیس کرمانشاه پس از انتشار چند کلیپ در فضای مجازی، زنی را که به عنوان مدل در این کلیپ‌ها جلوی دوربین رفته بود بازداشت کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا