احضار ۴۰ نفر و تشکیل پرونده برای یک ادمین سایت‌های مدلینگ در همدان

دویچه وله :سپاه استان همدان از احضار و بازجویی ۴۰ نفر در ارتباط با فعالیت‌های مدلینگ در فضای مجازی و تشکیل پرونده قضایی برای یک نفر در همین ارتباط خبر داده است.

روابط عمومی سپاه انصار الحسین همدان از "انهدام شبکه سازمان یافته هنجارشکن فرهنگی"٬ در این استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری فارس این شبکه شامل آتلیه‌ها، عکاسان و مدلینگ سایبری بوده و "از طریق ارتباط‌گیری با زنان و دختران عکس‌هایی از آنان را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کرده است".

بنا بر ادعای روابط عمومی سپاه همدان برخی از این عکس‌ها در اختیار رسانه‌ها و سایت‌های خارج از کشور هم قرار داده شده‌اند.

به گفته روابط عمومی سپاه همدان ۴۰ نفر از ادمین‌های این سایت‌ها بازجویی شده‌اند و برای یک نفر نیز پرونده قضایی تشکیل شده است.

سپاه پاسداران و پلیس فتا هر چند وقت یک بار کسانی را که به خصوص در اینستاگرام فعالیت‌های مربوط به مدلینگ انجام می‌دهند دستگیر می‌کنند. اتهام اغلب این افراد "اشاعه فساد و فحشا" و "تولید و انتشار محتوای مستهجن و خلاف موازین شرعی و فرهنگ اسلامی در فضای مجازی" عنوان می‌شود.

آذرماه امسال نیز پلیس کرمانشاه پس از انتشار چند کلیپ در فضای مجازی، زنی را که به عنوان مدل در این کلیپ‌ها جلوی دوربین رفته بود بازداشت کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟