خودکشی بعد از قتل فامیل دور

مرد بنکدار بعد‌از قتل یکی از بستگانش خود را از طبقه سیزدهم خانه‌اش به پایین انداخت و به زندگی اش پایان داد.
 
به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، ساعت یک بامداد جمعه 24 بهمن، صدای برخورد جسمی سنگین با زمین ساکنان یک کوچه در منطقه عوارضی کرج را هراسان به خیابان کشاند. با حضور در محل آنها با جسد خونین مرد جوانی رو به رو شدند که مقابل یک ساختمان 18 طبقه افتاده بود. وی که آرش نام داشت ساکن طبقه 13 همان ساختمان بود. وقتی مأموران وارد خانه شدند، دریافتند مرد جوانی نیز در خانه  به قتل رسیده است. گزارش این دو مرگ به بازپرس ساسان غلامی اعلام شد و بازپرس کشیک قتل پایتخت به همراه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند.
خودکشی پس از قتل

در ادامه بررسی‌ها همسر آرش که در زمان جنایت حضور داشت، مدعی شد شوهرش با مقتول به‌نام یاشار درگیر شده و بعد از به قتل رساندن یاشار، خود را از پنجره به بیرون انداخته است.اجساد به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات تکمیلی از همسر و پسر متهم در این باره ادامه دارد.

گفت‌و‌گو با شاهد جنایت
چرا شوهرت دست به قتل زد؟
یاشار فامیل دور ما بود حدود 5 ماه قبل آرش در دو نوبت به یاشار پول قرض داد. یکبار 50 میلیون تومان و یکبار 150 میلیون تومان، قرار بود یاشار با این پول کار کند و بعد از مدتی پول را برگرداند اما این اتفاق نیفتاد. از طرفی به‌خاطر کرونا، شوهرم که بنکدار بود با مشکل مالی روبه‌رو شد و چندین بار از یاشار خواست تا بدهی اش را تسویه کند.

شب حادثه چه اتفاقی افتاد؟
یاشار حدود ساعت 9 شب بود که به خانه‌مان آمد. من در اتاق پسر 13 ساله‌ام بودم که ناگهان صدای دعوای شوهرم و یاشار را شنیدم. وقتی بیرون آمدم متوجه شدم شوهرم گوشی یاشار را شکسته، سعی کردم آنها را آرام کنم اما ناگهان همسرم به آشپزخانه رفت و چاقویی از آنجا برداشت و به یاشار حمله کرد. آنقدر این اتفاق سریع رخ داد که فرصت عکس‌العمل نداشتم و یاشار خونین روی زمین افتاده بود.
 
همسرت چرا خودش را از پنجره پرت کرد؟
آرش یک قرص سیانور خورد و بعد با چاقو به سمت ما آمد. ترسیده بودم، با پسرم به اتاق رفتیم و در را قفل کردم، بعد از لحظاتی هم صدای مهیبی به گوش رسید، از اتاق که بیرون آمدم متوجه باز بودن در بالکن شدم و دیدم آرش خودش را به پایین انداخته است.

سیانور برای چی داخل خانه‌تان بود؟
شوهرم بنکدار بود و برای موش‌های انبار محل کارش سیانور تهیه کرده بود. از طرفی آرش ترس از زلزله داشت و مدام می‌ترسید که زلزله بیاید و زیر آوار حبس شویم. به همین دلیل مقداری سیانور به خانه آورده بود که اگر زلزله آمد و زیر آوار ماندیم سیانور بخوریم که مرگ سختی نداشته باشیم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بیشتر از یک میلیون ایرانی در پی فراخوان شاهزاده رضا پهلوی در شهرهای مختلف جهان تجمع کردند
  • ۳۵۰ هزار نفر در تورنتو برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران تظاهرات کردند
  • عبداللهی، خبرنگار سابق ایرنا: من خودم شاهد بودم؛ دروغ نگوئید که تروریست‌های خارجی کشتار کردند
  • کارشناس صداوسیما:کافیه عرشه آبراهام لینکلن رو آتش بزنیم؛ اون وقت ترامپ باید از کاخ سفید جمع کنه بره
  • استقبال عظیم از فراخوان شاهزاده رضا پهلوی در تورنتو در دمای صفر درجه
  • کانادا: خواهان تغییر حکومت در ایران هستیم؛ تنها پس از تغییر رژیم روابط دیپلماتیک با ایران برقرار می‌کنیم
  • ویدیویی که ترامپ برای مخالفانش ساخته و آنها را حیوانات جنگل نشان داده و خودش را سلطان جنگل!
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۲
  • هجوم گله‌ای سرکوبگران جمهوری اسلامی به یک فرد مجروح و کتک زدن او
  • مقایسه نحوه مصاحبه کریستین امانپور و مصاحبه لطف‌الله نجفی‌زاده با جواد ظریف
  • +385شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +300شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +270شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +234رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +152برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +145ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +140استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +130یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد