جدا کردن سر از بدن پسر اصفهانی / قاتل اعدام می شود + ویدیو

رکنا : با دستگیری قاتل مرتضی رضایی پسر 16 ساله اصفهانی و فاش شدن راز این جنایت حالا حکم قصاص قاتل، در دیوان عالی کشور تائید شده است.
مرتضی رضایی پسر 16 ساله اصفهانی آبان ماه سال 97 به طرزهولناکی در روستای دار افشان با ضربات چاقو سلاخی شد. در ادامه ماجرای این قتل خونین را می خوانید :


بعد از گذشت 2 سال هنوز داغ به قتل رسیدن مرتضی رضایی 16 ساله برای خانواده اش زنده است. او در روستای دار افشان اصفهان توسط پسر جوان همسایه به طرز هولناکی کشته شد.

15 آبان ماه سال 97 یک تراژدی برای پدر و مادر مرتضی رقم خورد آن ها که زمین و زمان را به هم دوخته بودند تا فرزندشان را زنده پیدا کنند، ناگهان در نیمه شب با جنازه پسرشان که غرق در خون بود مواجه شدند.
کشف جنازه خونین مرتضی رضایی پسر اصفهانی در صحرا
با گذشت چند ساعت از آن شب خونین فرضیه های چگونگی به قتل رسیدن مرتضی رضایی یکی پس از دیگری قوت می ‌گرفت تا اینکه گوشی مرتضی در خانه پیدا شد و چند پیامک راز چاقو چاقو شدن پسرک 16 ساله اصفهانی را فاش کرد.

پسر همسایه که لحظه ارتکاب جرم چند روز تا سن قانونی فاصله داشت مرتضی رضایی 16 ساله را با چند پیامک به بیرون از خانه کشاند و در بیابان های روستای دار افشان، با 24 ضربه چاقو بر بدن مرتضی این جنایت هولناک را رقم زد.

اهالی روستا مشاهده کرده بودند که مرتضی به همراه پسر همسایه به سوی محل قتلگاه خود می‌رود ، همچنین پلیس با چک کردن گوشی مرتضی قاتل را دستگیر می کند.

قاتل نوجوان در بازجویی ها اعتراف می کند آلت قتاله را که یک چاقو بزرگ بوده، زیر یخچال خانه پدربزرگش پنهان کرده است و او انگیزه قتل مرتضی را خصومت شخصی و حسادت عنوان می‌کند.

حکم قصاص قاتل مرتضی رضایی در دیوان عالی کشور تائید شده است.

مادر مرتضی رضایی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار رکنا، اظهار کرد : مرتضی با پسر همسایه 2 سال قهر بود و ساعت 8 شب بود که قاتل با پیامکی، مرتضی را به بیرون از خانه کشاند، پسرم که در بین راه متوجه نقشه شیطانی قاتل شده بود قصد داشت به خانه بازگردد که در یک لحظه قاتل با سنگ بزرگ از پشت، به سر پسرم کوبید و با 24 ضربه چاقو بدن مرتضی را پاره کرد.

مادر مرتضی گفت : ساعت 12 شب من و همسرم در روستا دنبال مرتضی بودیم که ناگهان جنازه خون آلود پسرم را که تقریبا سرش از بدن جدا شده بود را در صحرای نزدیک کوه کشف کردیم.

وی ادامه داد : در دوربین های مداربسته نشان داده شد که قاتل چاقویی را با آن مرتضی را به قتل رسانده بود زیر یخچال خانه پدربزرگش مخفی کرده بود، ما یک بار با قاتل در دادگاه مواجه شدیم او در اعترافات خود علت قتل را توجه بیش از حد همسرم به مرتضی عنوان کرد.

وی افزود : پسرم با 24 ضربه چاقو به ریه قلب کمر و گردنش به قتل رسید در حال حاضر حکم قصاص قاتل پسرم در دیوان عالی کشور تائید شده است و در اوایل سال 1400 قاتل قصاص می شود.

مادر مرتضی رضایی در پایان گفت : قاتل، پسرم را ناحق به قتل رساند مرتضی کاری به هیچکس نداشت و برای قاتل مرتضی تقاضای قصاص را دارم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد