جلد کتاب تن تن گران قیمت ترین تصویرسازی کتاب کمیک دنیا شد

تصویرسازی نادر جلد یکی از کتاب های تن تن رکورد جهانی جدیدی به نام خود ثبت کرده است. این جلد که در یک حراجی به قیمتی در حدود ۳،۱۷۵،۴۰۰ یورو به فروش رفته، حالا گران قیمت ترین تصویرسازی کتاب کمیک دنیا محسوب می شود.

این تصویرسازی اثر هرژه، خالق تن تن است. او این تصویرسازی را برای جلد کتاب سال ۱۹۳۶ تن تن به نام «نیلوفر آبی» (The Blue Lotus) طراحی کرد. این طرح با استفاده از جوهر، گواش و آبرنگ خلق شده است. در این کتاب، تن تن، پسر روزنامه نگار جسور و سگش میلو که معنای اسم آن «برفی» است، به چین سفر می کنند و در آنجا یک شبکه جاسوسی ژاپنی و یک باند قاچاق مواد مخدر را منهدم می کنند. این تصویرسازی، تن تن و میلو را پنهان شده در یک گلدان بزرگ، در برابر یک پس زمینه ی تیره و خیره شده به یک اژدهای سرخ عظیم الجثه نشان می دهد که بالای سر آن ها ظاهر شده و در هوا معلق است.

اریک لیروی، کارشناس کتاب های کمیک درباره ی این تصویرسازی می گوید: «هرژه می خواست لرزه بر تن خواننده بیاندازد. چهره ی تن تن که با یک اژدهای باشکوه مواجه شده حالتی نگران دارد. با خود فکر می کنید چه خطراتی ممکن است او را تهدید کند.»

ناشر آثار هرژه به او گفت چاپ تصویرسازی که در ابتدا برای جلد این کتاب طراحی کرده بود در تولید انبوه بسیار گران درمی آمد. بنابراین هرژه نسخه ی ساده شده و ارزان تری از جلد ۱۹۳۶ ترسیم کرد. او در طرح جدید عناصر چینی که در فضا معلق بود را حذف کرد، رنگ ها را تغییر داد، رنگ آمیزی اژدها را به کلی عوض کرد و تغییرات دیگری هم اعمال کرد.

هرژه طرح اصلی را به ژان پل کسترمن، پسر ۷ ساله ی ویراستار کتاب هایش هدیه داد. این طرح تا سال ۱۹۸۱ در یک کشو باقی مانده بود.

لیروی درباره ی آن می گوید: «این نقاشی بسیار نادر است چون پیش از این هرگز خرید و فروش نشده بود.»

پیش از این هم آثار هرژه رکورد جهانی گران قیمت ترین تصویرسازی کتاب کمیک را شکسته بود. در سال ۲۰۱۴ طراحی های اصلی استفاده شده در مجموعه کتاب «ماجراهای تن تن» که بر روی کاغذ بوده و با استفاده از مرکب ترسیم شده بودند، به قیمت ۲/۶۵ میلیون یورو به مجموعه داری آمریکایی فروخته شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
malek khorshid - روتردام، هلند
بچه که بودم هر وقتی که کارنامه ثلث ها رو میگرفتیم بابام برام کتابهای تن‌تن و میلو را میبرید و از طرف مدرسه به من هدیه میداد. کلا تن‌تن بهترین دوست دوران کودکی من و حتی خیلی‌های دیگه بود. هرژه واقعا نابغه بود. روحش شاد. اگر اینستا میبرید و تن‌تن باز هستید به tantanestan یه سر بزنید. پیج توپی درست کردند.
‌چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۲
۴۹
آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه
[::malek khorshid - روتردام، هلند::]. من هم همینطور اصلا به عشق تن تن زندگی می کردم تا این که یکدفعه این احمقها اعلام کردند نویسنده داستان یهودی بوده و کتابهای تن تن را ممنوع کردند یادمه چقدر تو دستفروشی های میدان انقلاب دنبال تن تن می گشتیم نکته جالب این که خود هرژه به ضد یهودی بودن و همکاری با نازی ها متهم شده بود
‌پنجشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۱
۵۲
malek khorshid - روتردام، هلند
[::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::]. دوست عزیز هرژه مسیحی کاتولیک بوده و حتی در دوره‌ای از طرف نازی‌ها به او اجازه کار داده شد. این حکومت به همه چیز گیر میداده و می‌ده. تن‌تن که چیزی نیست. اگر تن‌تن بازی به تن‌تن‌ستان حتما یه سر بزن. موفق باشی.
‌پنجشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +202لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +198حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +161«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +122پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +119علی کریمی: «فرداد فرحزاد بخاطر پول کِس و کارشو میفروشه»
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +116مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +107بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +95لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +95پیشگویی مانوک خدابخشیان:به قیام کاراکاس خوش آمدید، از کاراکاس تا تهرانپارس فاصله ای نیست