محسن هاشمی: همه منتظر زلزله‌ای ویرانگر در تهران هستیم

محسن هاشمی،‌ رییس شورای شهر تهران، ضمن هشدار درباره عدم آمادگی پایتخت برای حوادث طبیعی اعلام کرد همه منتظر «زلزله‌ای ویرانگر» در تهران هستیم.

هاشمی روز دوشنبه اول دی‌ماه در مراسم تهران ۱۴۰۰ گفت: «تاکنون فقط ۲۰ درصد اقدامات لازم جهت مقابله با زلزله را در پایتخت انجام داده‌ایم. باید اقداماتی انجام دهیم که در صورت وقوع زلزله در پایتخت شاهد فوت حداقل یک میلیون نفر نباشیم.»


او افزود: «همه منتظر زلزله‌ای ویرانگر در پایتخت هستیم. آب،‌ برق و گاز اضطراری باید برای تهران مد نظر باشد.»

رییس شورای شهر تهران همچنین اشاره کرد این شهر به لحاظ حوادث مختلف باید «تاب‌آور» شود. او افزود: «وقوع زلزله و سیل همیشه برای پایتخت مطرح بوده است.»

پیشتر در مهرماه نیز اسماعیل نجار، رییس سازمان مدیریت بحران ایران، هشدار داده بود اگر زلزله‌ای شدید در تهران روی دهد تبدیل به «حادثه‌ای بین‌المللی» خواهد شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
Aryanboy - فرانکفورت، آلمان

٢٠ درصد؟؟؟؟ به ارواح پدر خودت دو درصد هم انجام ندادید آقای هاشمی پسته خور. ساختمونهای تهران در بهترین موقعیت آب و هوایی، خودجوش ریزش میکنند حالا چه برسه به زلزله. کل زیرساخت تهران فرسودس البته به غیر از زیرساخت شما آقازاده ها. راستی این همه علم و دانشو یهووی از کجاتون درآوردین که فکر میکنید فقط در پایتخت احتمال زلزله است؟ هان؟؟؟ یعنی احتمال زلزله در کرمان و شیراز و اصفهان و سیستان و کرمانشاه و دهان استان دیگر نیست؟؟؟ بگین میخوایم تهران را خلوت کنیم برا خودمون و تمام!!!
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
۵۶
arya_japan - توکیو، ژاپن

تو و اون پدرت و خمینی جلاد بزرگترین زلزلهای بودن در تاریخ ایران .پس خفه شو !
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
۴۳
Chokam - ری، ایران

زلزله های کوچیک بخاطر آزمایشات هسته ای اینها زیرزمین، امکانش هست همچنین چاه های اکتشاف عمیق اینها در تهران و حومه. امازلزله های بزرگ نامعلومه چون اینها تکنولوژی ندارن بفهمن
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۰
۴۵
zarathushtra - تهران، ایران

برو بچه کوسه خیلی دلت واسه مردم میسوزه؟حروم خور؟ کوسه زاده؟مغول تبار چپاولگر؟ایران ستیز؟
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۸
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
آرزویی که اکثر شهرستانیها دارن! این مثبتها رو برای چی دادین؟ حرف این کلاش توله کوسه بی سواد چه پشتوانه ای داره؟
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۸
۳۵
grizzly - برلین، آلمان
اون 20 درصد هم واسه خودتون و آقازاده ها تدارک دیده اید
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۶
۴۳
freedom of the press - تهران، ایران

چه حرف مرخرفی!! آخه این رژیم تروریست و ضد بشریت کی و کجا و در کدام حادثه یاسانحه ایی آمادگی داشته و توانسته استاندارد عمل کنه. بعدش زلزله ویرانگر ۴۲ ساله که آمده و کشور را ویران کرده و‌ مردم ایران را آواره و خانه نشین بر ویرانه ها.
دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود