تمام پروازهای خطوط هوایی میان ایران و بریتانیا قطع شد

دویچه وله :شرکت‌های هواپیمایی ایرانی همه پروازهای خود میان ایران و بریتانیا را برای دو هفته قطع کرده‌اند. تصمیم به لغو پروازها در ارتباط با گسترش گونه تازه ویروس کرونا از بریتانیا اتخاذ شده است.

آنگونه که خبرگزاری‌های ایران دوشنبه اول دی‌ماه (۲۱ دسامبر) گزارش داده‌اند، شرکت‌های هواپیمایی ایرانی همه پروازهای خود میان ایران و بریتانیا را برای دو هفته قطع کرده‌اند.


شهرام آدم‌نژاد، معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، در این راستا به خبرگزاری ایسنا گفته است: «با توجه به شرایط پیش‌آمده جدید در ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در انگلستان، به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با هدف جلوگیری از انتقال بیماری و تلاش برای حفظ سلامت مردم پروازهای بین تهران و مقاصد کشور انگلستان به مدت دو هفته تعلیق می‌شود».

خطوط هوایی ایران تاکنون سه بار در هفته به مقصد بریتانیا پرواز داشتند.

گونه تازه و جهش‌یافته ویروس کرونا از چند روز پیش در بریتانیا مشاهده شده و نمونه‌ای از آن روز یکشنبه (۲۰ دسامبر) در ایتالیا نیز دیده شد.

برخی از کشورهای اروپایی برای جلوگیری از گسترش ویروس تازه کرونا، مرزهای خود با بریتانیا را به طور کامل بسته‌اند.

مقام‌های بریتانیا گفته‌اند که گونه تازه ویروس کرونا قدرت بیشتری دارد و سرایت آن تا ۷۰ درصد بالاتر است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
ordak - بن، آلمان
چرا این کار را در مورد اربابهای چینی این کار را نکردند!
‌سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان