حمله جدید «سحر زکریا» به مهران مدیری و تهدید به افشاگری

سحر زکریا هنرپیشه سینما، تئاتر و تلویزیون که او را بیشتر با سریال های طنز مهران مدیری در شبکه ۳ سیما در سال های اخیر به یاد داریم، در مهر ماه، پست های آتشین علیه فساد در سینمای ایران و مافیای سینما در اینستاگرامش به اشتراک گذاشت و نوک پیکان حملات او متوجه مهران مدیری بود که سابقه فعالیت چند ساله با وی داشت.
 

سحر زکریا از اینکه او مدتهاست توسط مهران مدیری و برخی از کارگردانان سینما به بازی گرفته نمیشود و نقشی ندارد، ابزار نارضایتی کرده بود و اعلام کرد که در ویدیویی، گوشه هایی از فساد در سینمای ایران را افشا خواهد کرد. با این حال، اولین پست اینستاگرامی آبان ماهی سحر زکریا که به مناسبت آغاز به کار فیلمبرداری فصل دوم سریال هیولا منتشر شد، دوباره مهران مدیری را نشانه گرفت.

 مهران مدیری قبلا گفته بود که از آبان ماه، سری جدید برنامه دورهمی در شبکه نسیم و فصل دوم سریال هیولا را استارت می زند که باید ببینیم وضعیت کرونای ایران در نیمه دوم سال ۹۹، چه وضعیتی را برای او و برنامه هایش رقم می زند. مهران مدیری فعلا سفیر تبلیغاتی فروشگاه رفاه است.
 
سحر زکریا در پستی که صبح جمعه ۲ آبان ۹۹ در اینستاگرامش منتشر کرد و اجازه کامنت زنی را به ۱۳۰ هزار دنبال کننده اش نداد نوشته که خوش به غیرتتان ! تیم مهران مدیری امروز این رسانه به همه ما توهین می کند و شما خاموش هستید . متاسفم به چه حقی اینگونه زحمات سالهای یک تیم را با دیالوگهای ناشایست به زیر سوال می بربد. سحر زکریا از فیلم نیوز شاکی است. سحر زکریا در پستی که به این مناسبت منتشر کرده می گوید:
 واقعا به چه حقی به ما توهین میکنید؟اگر قرار است کاری ساخته شود ، بسازنند ولی این چه نوع خبریست که ایشان از تیم سابق خود استفاده نخواهند کرد و به سراغ بازیگران درجه یک خواهند رفت ، ممنون از این همه وقاحت، معلوم است دستانتان با هم در کاسه است از امروز دیگر حرمتی نگه نخواهم داشت زیرا حرمتم را زیر سیوال بردید وبه شما اجازه نمیدهم شاید همکارانم عادت به بی حرمتی کر د ه ا ندویا همچنان نشسته ا ند که روزی ایشان لطف کنند وباز دستی به سرشان بکشند ولی من از این توهین نمیگذرم.
سحر زکریا در مهر ماه نیز با پستی آتشین، مهران مدیری را در کانون انتقاد خود قرار داده بود.
 
مهران مدیری تا کنون در شبکه های اجتماعی و خارج از فضای مجازی درباره انتقاداتی که سحر زکریا به او وارد کرده است، پاسخی نداده و سیاست سکوت الهام بخش وحدت را در پیش گرفته است. مهران مدیری سالها با سحر زکریا هم بازی بوده و سحر زکریا اتهام رابطه صمیمی با وی را در اینستاگرامش رد کرده است. مهران مدیری قبلا سحر زکریا را به دورهمی شبکه نسیم دعوت کرده بود.
 
علی اوجی، مهران مدیری و موسسه تصویری و تبلیغاتی وابسته به برادران آقا گلیان، از جمله شخصیت های حقوقی و حقیقی هستند که سحر زکریا از آن ها در مصاحبه هایش انتقاد کرده است.
 
سحر زکریا با انتشار پست های انتقادی در اینستاگرامش، ۱۱۳ هزار دنبال کننده دارد. اینستاگرام سحر زکریا در نشانی: @saharzakari1 قرار دارد. سحر زکریا مثل اینستاگرام قبلی علی کریمی که کامنت زنی را بر روی هوادارانش بسته بود. به نظر می رسد که منتقد انتقاد گریز است. امیدواریم این هنرپیشه مجموعه های موفق طنز سیما و شبکه نمایش خانگی، دیالوگ را جایگزین مونولوگ های مجازی کند.
 
سحر زکریا در برنامه های طنز سال ۹۹ سیما حضور ندارد. جدید ترین سریال طنز شبکه ۳ سیما از دوشنبه ۵ آبان ماه به نام صفر بیست و یک (۰۲۱) هر شب ساعت ۲۰:۴۵ روی آنتن شبکه ۳ سیما می رود که داستان یک باجناق با بازی جواد رضویان و سیامک انصاری است که هم بازی های سابق سحر زکریا در کارهای مهران مدیری بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
kasa-123 - وین، اتریش

کاملا مشخصه شخصی که از دیدگاه نظام دور باشه و از خط فکری خودشون نباشه کنار گذاشته میشه این در نظامهای دیکتاتوری مشهوده.و کاملا مشخصه اشخاصی نظیر مدیری و رامبد جوان شریفی نیا کاملا از خط فکری نظام پیروی میکنن.برا همین همه چی دست این اشخاص هست یا میشه گفت مافیا هستن این اشخاص.
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
این دختر که بازی اش حرف ندارد زیباترین و خوشکل ترین هنرپیشه بود تا برای خوشگلی بیشتر بینی اش را به جراح سپرد و جذابیت قبلی خودش را از دست داد
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
چون از سحر زکریا خوشم میاد با اینکه پیامشو نفهمیدم اما اوکی هستم و پشتشم. هرکی مخالفش باشه جوابشو میدم. روراست دیگه خخخ.
جمعه ۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +252پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +183رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +134برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +126ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +122ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +121مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +117درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +108انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +90همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند