دو دختری که رقیب سردار آزمون شدند

به گزارش سرویس ورزشی فرارو، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به تازگی برترین لژیونر‌های آسیا در هفته اخیر فوتبال در سراسر دنیا را برگزیده که در بین آن‌ها سه بازیکن ایرانی به نام‌های سردار آزمون، علیرضا جهانبخش و رضا قوچان نژاد هم دیده می‌شود.
 

به غیر از این سه بازیکن ایرانی در این فهرست سون هیونگ مین، تاکومی مینامینو، علی عدنان، هوانگ این بئوم و نیکیتا روکاوتسفا نیز دیده می‌شوند.

 
با این حال، حضور دو فوتبالیست زن آسیایی در این فهرست هم درخور توجه است؛ اولی هایلی راسو و دیگری الی کارپنتر.
 
وجه اشتراک این دو این است که هر دو برای تیم ملی زنان استرالیا بازی می‌کنند، ولی یکی برای باشگاه اورتون در انگلیس به میدان رفته و دیگری عضوی از تیم فوتبال زنان المپیک لیون است. هایلی هفته گذشته ۹۰ دقیقه در ترکیب اورتون برابر چلسی بازی کرد و که حاصلش شد یک پاس گل، ۶ دریبل موفق و البته ۷ توپ ربایی.
 
الی کارپنتر هم ۹۰ دقیقه در دیدار لیون برابر بوردو به میدان رفت که توانست یک گل بزند و ۶۰ پاس سالم هم در این بازی به همتیمی هایش برساند. الی ۲۰ ساله است و در حال حاضر در بهترین باشگاه فوتبال زنان دنیا حضور دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا