۶ دختر اعجوبه و کارآفرین که در حال تغییر جهان هستند

طی سال‌های اخیر ۶ دختر کارآفرین که بین ۱۱ تا ۱۸ سال سن دارند، موفق شده‌اند با ایده‌های جدید خود ضمن راه‌اندازی کسب و کارهای جدید، امیدها را نسبت به آینده بهتر جهان و زندگی بشر افزایش دهند.

دغدغه‌های آنها در مورد محیط زیست، محو گرسنگی، سوادآموزی و افزایش سطح دسترسی مردم جهان به آب سالم موجب شده تا ایده‌های جدید و نوآوری‌های نابی در این زمینه‌ها شکل بگیرد که کمتر در گذشته سابقه داشته است.


نوآوری‌های این ۶ دختر نوجوان که گاه زمینه‌ساز شکل‌گیری کسب و کارهای موفقی نیز شده، از آغاز با لحاظ مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها همراه بوده است. برخی از این ها، رویاها و آروزهای دیروز و دوران خردسالی این کارآفرینان امروز بوده است.

میکایلا اولمرمیکایلا وقتی تنها چهار سال داشت، در فکر ایده‌ای برای شرکت در یک مسابقه «ایده برتر تجاری» بود که برای سطح کودکان طراحی شده بود. در جریان سوژه یابی برای این مسابقه، او دو بار پیاپی توسط زنبورهای عسل گزیده شد و عاملی شد برای برانگیختن کنجکاوی میکایلا در مورد این حشره نیش‌دار.

او همزمان متوجه نقش زنبورها در تعادل بخشی به محیط زیست و سرعت بالای از میان رفتن آنها شد. بر پایه اطلاعاتی که میکایلا از زنبورهای عسل کسب کرد، ایده تولید لیموناد شیرین شده با عسل را ارائه کرد و برنده شد. او سپس برند Me & The Bees Lemonade را ثبت و تولید خود را نخستین بار در ۶ سالگی و در سال ۲۰۱۵ عرضه کرد و موفق به جذب سرمایه‌گذاری ۶۰ هزار دلاری شد. در حال حاضر محصولات او که وارد ۱۱ سالگی شده، در ۱۴ ایالت آمریکا فروخته می‌شود.

اَن ماکوسینسکیاَن در ۱۱ سالگی و در نمایشگاه سال ۲۰۱۳ علوم گوگل جایزه برترین اختراع را از آن خود کرد. او موفق شده بود تا چراغ قوه‌ای را طراحی کند که گرمای بدن انسان را به انرژی برق و نور لامپ‌های ال‌ای‌دی تبدیل می‌کرد. این چراغ قوه برای کسانی که بدون دسترسی به برق یا باتری زندگی می‌کنند، دستاورد بزرگی محسوب می‌شود.

این دختر کانادایی سه سال بعد اختراع دیگری را با نام eDrink ثبت کرد که قادر بود گرامی لیوان قهوه یا چایی را به انرژی التکریکی مورد نیاز لپ‌‌تاپ یا شارژ کننده تلفن همراه تبدیل کند.

کتی استاگلیانوکتی هنگامی که کلاس سوم ابتدایی را در کارولینای جنوبی می‌گذراند، کلمی را در باغچه حیات خانه‌شان کاشت که وقت چیدن وزنی معادل ۱۸ کیلوگرم داشت. او پس از آن که این کلم را به یک مرکز تهیه غذا برای نیازمندان اهدا کرد، از آن در تهیه غذای ۲۷۵ نفر استفاده شد. کتی از همان زمان پروراندن ایده راه‌اندازی مرکز تهیه غذا را در آغاز کرد.

او در حال حاضر که ۱۷ سال سن دارد، ۱۰۰ موسسه تولید غذا برای نیازمندان را که در ۳۲ ایالت آمریکا فعال هستند، اداره می‌کند.

مایا پنمایا که ۱۶ سال سن دارد و ساکن آتلانتای آمریکاست، تولید انواع لباس را با استفاده از مواد سازگار با محیط زیست آغاز کرده و ۱۰ تا ۲۰ درصد سود حاصل از این فعالیت خود را به سازمان‌های حامی محیط زیست کمک می‌کند.

آدورا سویتاکآدورا که دختر متولد ایالت واشنگتن تا ۷ سالگی ۳۰۰ داستان کوتاه نوشت و سه کتاب داستان از جمله یک رمان نوشت و خود را به عنوان یک نویسنده پرکار مطرح کرد.

از آن زمان او تبدیل به یک قصه‌گوی شیرین بیان بچه‌ها در سراسر جهان شد. آدورا بر پایه این شهرت سال‌ها به عنوان سفیر سوادآموزی خدمت کرده است. او در حاضر ۱۸ سال سن دارد و دانشجوی دانشگاه برکلی آمریکاست.

لالیتا اِسریسایلالیتا روزی هنگام قدم زدن در زادگاه خود در هند، متوجه شد که کشاورزان پس از چیدن و کندن دانه‌های ذرت انبوهی از ساقه بی‌مصرف ذرت را در حاشیه مزارع رها می‌کنند. او تعدادی از آنها به خانه برد و تکه تکه کرد و داخل ظرف پر از آب ریخت سپس متوجه شد که آب تمیزتر از قبل به نظر می‌رسد. آزمایش‌های بعدی به او ثابت کرد که ساقه‌های خالی از دانه ذرت که قدری هم خشک شده باشند، توانایی جذب آلودگی آب را دارند.

ایده او پس از نهایی شده در نمایشگاه علوم گوگل در سال ۲۰۱۹ برنده ۱۰ هزار دلار آمریکا شد و توانایی آن در جذب ۷۰ تا ۸۰ درصد آلودگی‌های آب تایید شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
redsky95 - تورنتو، کانادا
نماز جمعه یادتون نره پرچم کشورای مسلمون دنیا رو بیارین اخه قراره نفرت و فحش و توهین و تمسخر رو به کودکامون یاد بدیم. بیایین اقرار کنیم منی که خارجم دو کودک دارم شدیدا تفاوتهای دو کودک خودمو با بقیه متوجه میشم. دارم میبینم تفاوتها رو.
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
۴۸
شمرالله - مونیخ، آلمان
بی انصافی کشف اخوند چپ چشم تبریزی معروف به روغن موسی کاظم را که باید پنبه اعشه به ان را به دسته بیل استعمال کنند را ننوشتند
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.