گزارش ارتش آمریکا: کره شمالی بیش از ۶۰ بمب هسته ای و ۵,۰۰۰ تن سلاح شیمیایی دارد

روزیاتو به نقل از دیلی میل نوشت: بر اساس یک گزارش نظامی منتشر شده در ایالات متحده، کره شمالی بیش از ۶۰ بمب هسته ای و ۵,۰۰۰ تن سلاح های شیمیایی در اختیار دارد. در این گزارش که با عنوان «تاکتیک های کره شمالی» ماه گذشته منتشر شده، ارتش ایالات متحده مدعی شده که بعید است این کشور دست از این زرادخانه های هسته ای و شیمیایی خود برداشته و از آن ها به عنوان یک عامل بازدارنده در تلاش ها برای تغییر رژیم استفاده می کند.
 

در این گزارش چنین آمده است: «برآوردها در مورد سلاح های هسته ای کره شمالی بین ۲۰ تا ۶۰ بمب است، با ظرفیت تولید ۶ بمب جدید در هر سال» و در ادامه تصریح شده که بر اساس دیگر برآوردها، تعداد بمب های هسته ای کره شمالی در پایان سال ۲۰۲۰ از ۱۰۰ عدد نیز فراتر خواهد رفت. بر اساس این گزارش «کره شمالی به دنبال سلاح های هسته ای است زیرا رهبران آن فکر می کنند که تهدید حمله هسته ای دیگر کشورها را از فکر کردن به تغییر رژیم بازخواهد داشت». ارتش ایالات متحده برآورد می کند که کره شمالی سومین زرادخانه سلاح های شیمیایی بزرگ جهان را در اختیار دارد که بین ۲,۵۰۰ تا ۵,۰۰۰ برآورد می شود.

 
نهادهای نظامی ایالات متحده بر این باورند که در صورت درگیری نظامی، کره شمالی از گلوله های توپخانه ای شیمیایی استفاده نماید. دولت ایالات متحده، همچنین، از این بیم دارد که رژیم کیم جونگ اون باکتری های سیاه زخم و آبله را در قالب سلاح توسعه داده و در صورت لزوم به کار خواهد گرفت. بر اساس برآوردها، در صورت استفاده از موشک های آغشته به تنها یک کیلوگرم باکتری سیاه زخم در حمله به سئول، دستکم ۵۰,۰۰۰ نفر از مردم این شهر جانشان را از دست خواهند داد.
 همچنین این گزارش مدعی است که رژیم کره شمالی توانمندی های جنگ سایبری خود را تقویت کرده و بیش از ۶,۰۰۰ هکر را مدیریت می کند که تعداد زیادی از آن ها در خارج از خاک آن فعال هستند و به کامپیوترهای هدف خود در سراسر نقاط جهان دسترسی دارد. بر اساس گزارش درز کرده سازمان ملل در اوایل ماه جاری، به احتمال فراوان کره شمالی توانسته کلاهک های هسته ای کوچک برای قرار گرفتن روی موشک های بالستیک را توسعه دهد که یکی از مهم ترین گام ها در توسعه سلاح های هسته ای دوربرد است. رژیم کیم جونگ اون از سال ۲۰۱۷ تاکنون هیچ سلاح هسته ای یا موشک دوربردی را آزمایش نکرده است، بعد از آنکه ادعا کرد تلاشش برای توسعه بمب هسته ای را با موفقیت به پایان رسانده است.
 
در سال ۲۰۱۷ کیم جونگ اون نظاره گر پرتاب ظاهراً موفق موشک بالستیک قاره پیمای Hwasong-15 بود که توانای هدف قرار دادن سرزمین اصلی ایالات متحده را دارد. همچنین کارشناسان نظامی و امنیتی بر این باورند که کره شمالی یک بمب گرما هسته ای را در سایت های زیرزمینی خود آزمایش کرده که به دلیل قدرت فراون باعث ویران شدن کوه های بالای سایت زیرزمینی شده است. کارشناسان آن زمان هشدار داده بودند که کیم تنها نیازمند این است که تکنولوژی کوچک کردن کلاهک هسته ای برای قرار دادن آن روی موشک های بالستیک قاره پیما را بدست آورد و در صورت تحقق این هدف تنها نیازمند توسعه تکنولوژی هدف گیری دقیق و فرود آوردن موشک های دارای کلاهک هسته ای بر سر اهدافی خاص در ایالات متحده خواهد بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۳
پیکان۵۸ - مالمو، سوئد

همش مال چین هست آنجا انبار چین هست،خرج کره شمالی را من فکر می‌کنم،به عنوان انبار داری چین میده،وگرنه کره شمالی نه تولید داره نه منابع نفتی،نه کارخانه جات و نه هیچ تولیدی.
جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: حمله امروز بزرگ‌ترین بسته تهاجمی ما علیه ایران است
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد