کشف اتاق شکنجه مخوف قاچاقچیان کوکائین در هلند + تصاویر

پلیس هلند یک کانتینر دریایی را پیدا کرده که به یک اتاق شکنجه بی صدا تغییر کاربری داده شده و حاوی ادوات مورد نیاز برای شکنجه از جمله یک صندلی دندانپزشکی و ابزارهایی شامل انبردست، چاقوی جراحی و دستبند است.
 

افسران پلیس هلند مشغول رسیدگی به یک پرونده خرید و فروش مواد مخدر بودند که این اتاق شکنجه را در انباری واقع در یک روستای کوچک به نام Wouwse Plantage در جنوب غربی هلند (در منطقه مرزی با بلژیک) پیدا کردند.گفته می شود پیش از آنکه کسی در این اتاق شکنجه مورد آزار و اذیت قرار بگیرد نیروهای پلیس به آن هجوم بردند و در نتیجه انتظار می رود قربانیان احتمالی به جای دیگری منتقل شده باشند.حمله به این اتاق شکنجه بعد از آن اتفاق افتاد که پلیس فرانسه به شبکه ارتباطی آنها و گوشی های رمزگذاری شده شان نفوذ پیدا کرد و میلیون ها پیام رد و بدل شده میان تبهکاران عضو این گروه را رمزگشایی کرد.

 
در ادامه برخی پیام های ارسالی از طریق این شبکه که انکروچت نام دارد و روز گذشته در مورد آن در روزیاتو خواندید نیروهای پلیس را به سمت این انبار هدایت کرد؛ در آنجا پلیس با اتاقی روبرو شد که روی آن نوشته شده بود اتاق درمان!
 
پیام های ارسالی از طریق انکروچت همچنین شامل تصاویری از کانتینر دریایی یاد شده و یک صندلی دندانپزشکی با کمربندهایی برای نگه داشتن بازوها و پاهای قربانی بود. پلیس توانست در این عملیات هشدارهای لازم را به قربانیان احتمالی بدهد. ویدیوی منتشر شده توسط پلیس هلند تیمی از نیروهای مسلح پلیس را نشان می دهد که با قدرت درب این انبار را منفجر می کنند و سپس با اتاق شکنجه در آن روبرو می شوند.
 به گفته اندی کراگ رئیس سرویس بازرسی ملی پلیس هلند از میان کانتینرهای دریایی شناسایی شده شش مورد آنها نقش سلول های انفرادی برای نگهداری قربانیان را داشتند و یکی از آنها نیز اتاق شکنجه بوده. بعد از تفتیش این اتاق ماموران پلیس با کیسه هایی مملو از ابزارهای شکنجه از قبیل انبردست، چاقو و ابزارهای برش روبرو شدند.
این ماموریت به دستگیری بیش از صد مظنون و ضبط ۸۰۰۰ کیلوگرم کوکائین منجر گردید. همچنین در جریان آن هزار و دویست کیلوگرم شیشه نیز کشف و ضبط شد و بالغ بر ۱۹ آزمایشگاه ساخت و تولید داروی روانگردان برچیده شد.
 
پلیس هلند اعلام کرده که در ماموریت مرتبط دیگری که دو هفته پیش انجام گرفت موفق به دستگیری شش مرد شده که قصد آدم ربایی و انجام حملات مرگبار را داشته اند. همچنین پلیس با شناسایی پناهگاه این افراد با تعداد زیادی یونیفرم پلیس، لباس زرهی، خودروهای مسروقه و ۲۵ سلاح گرم روبرو شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۴
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

در این قبیل کشورها که اکثرا اهل فور و دم هم هستند، اطاقهای شکنجه دیگه‌ای هم وجود داره ولی در حد نامتعارف و غیراخلاقی.
‌پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام سابق وزارت کشور از آماده‌سازی چندساله جمهوری اسلامی برای کشتار بزرگ معترضان خبر داد
  • «هدی بیوتی»: من معذرت میخواهم منظورم را خیلی بد گفتم، دوستان ایرانی آگاهم کردند
  • به سیرک اطلاعاتی جمهوری اسلامی خوش آمدید/ محسن رضایی در مورد خواسته‌های موشکی آمریکا: غلط کردند
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • نیویورک تایمز: ایران گفتگو بر سر برنامه موشکی و گروه‌های شبه‌نظامی در منطقه را پذیرفته است
  • سخنگوی ارتش ایران به آمریکا: دسترسی ما به پایگاه‌های شما آسان است
  • صدراعظم آلمان: گفته‌های عراقچی ناشی از حس ناامنی و عصبی بودن اوست
  • روایت پزشکان از قتل مجروحان اعتراضات در بیمارستان‌ها؛ «بیمار را از آی‌سی‌یو به سردخانه می‌بردند»
  • روزنامه چینی: تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران، تهران را به انزوا و انفعال کشیده است
  • اشاره ترامپ به عملیات «چکش نیمه‌ شب»: آمریکا از لحاظ نظامی هرگز به این اندازه قدرتمند نبوده است
  • +307شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +281روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +236نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +235کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +199بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +170نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +161تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +152خروج دسته‌جمعی سفرای جمهوری اسلامی از اتحادیه اروپا و بازگشت به ایران
  • +147وال‌استریت ژورنال: دوران چانه‌زنی با جمهوری اسلامی تمام شد؛ توافق یعنی «تغییر رژیم»
  • +138نور پهلوی: ایرانیان زیر نظامی زیسته‌اند که نماینده کرامت، آرمان‌ها و میراث آن‌ها نیست