ساخت باتری از پوسته میگو؛ طرح ابتکاری دانشمندان برای ذخیره انرژی
رأی دهید
محققان اسپانیایی در طرحی که آن را با همراهی دانشمندان دانشگاه «ام آی تی» (MIT) در آمریکا اجرا کرده اند از پوسته سخت میگو الکترودهایی تولید کرده اند که با استفاده از آن می توان نوعی باتری های شارژ شدنی تهیه کرد.
نتیجه بررسی دانشمندان نشان می دهد که با استفاده از پوسته سخت میگو امکان تولید باتری هایی نسبتا ارزان قیمت که قابلیت ذخیره میزان زیادی از انرژی را خواهند داشت فراهم می شود.
پژوهشگران بر این باور هستند که استفاده از ضایعات غذایی نیز می تواند یکی دیگر از راه های پایدار برای ذخیره انرژی بدون استفاده از فلز لیتیم باشد. امروزه بیش از پیش از باتری هایی که اغلب با لیتیم ساخته شده اند برای ذخیره انرژی های تجدیدپذیر استفاده می شود. یکی از مشکلات اصلی انرژی های تجدیدپذیر ذخیره آنها برای استفاده در زمانی دیگر است.
باد و خورشید دو منبع مهم انرژی های تجدیدپذیر محسوب می شوند. با این حال وابستگی آنها به شرایط آب و هوایی باعث می شود تا ذخیره آنها اهمیت زیادی پیدا کند. باتری ها در عمل راه حلی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی های بادی و خورشیدی به شمار می روند.
نیروگاه های بادی و خورشیدی اغلب در مناطقی قرار دارند که به شبکه انتقال انرژی با ولتاژ بالا متصل نیستند. در نتیجه ذخیره انرژی تولید شده در یک روز آفتابی یا روزی که باد زیادی می وزد در عمل می تواند به راهگشا باشد.
نتیجه طرح دانشمندان در مورد ساخت باتری با استفاده از پوسته سخت میگو برای ذخیره انرژی های تجدیدپذیر در نشریه علمی «ای سی اس» (ACS) منتشر شده است.