۲حمله هوایی به شرق سوریه، همزمان با حضور فرمانده نیروی قدس سپاه در منطقه

رادیو فردا :دیدبان حقوق بشر سوریه می‌گوید که جنگنده‌های احتمالا اسرائیلی برای دومین بار ظرف ۲۴ ساعت گذشته، منطقه‌ای نزدیک به شهر البوکمال در سوریه را بمباران کردند و با کشته شدن ۹ تن دیگر از شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران، شمار کشته‌ها به ۱۵ تن رسید.

بنابر گزارش‌ها و تصاویر منتشرشده، اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه، ساعاتی پیش از حمله اول در همین منطقه حضور داشته است.


خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران، نیز ابتدا خبری درباره سفر اسماعیل قاآنی به این منطقه منتشر کرد اما این گزارش بعدا حذف شد.

به گفته دیدبان حقوق بشر سوریه، نخستین حمله هوایی شامگاه شنبه هفتم تیر علیه مواضعی در روستای «العباس» در نزدیکی البوکمال که در منطقه مرزی سوریه و عراق واقع شده است روی داد و بر اثر آن شش تن از نیروهای مورد حمایت جمهوری اسلامی کشته شدند.

بنابر همین گزارش، ساعاتی پس از حمله نخست بار دیگر در بامداد یکشنبه حمله‌ای هوایی به همین منطقه صورت گرفت که بر اثر آن ۹ تن دیگر کشته شدند و شمار تلفات مجموعا به ۱۵ تن رسید.

چند روز پیش از این نیز در حملاتی منتسب به اسرائیل، مواضع نیروهای وابسته به جمهوری اسلامی در دو استان دیرالزور و سُویدا هدف قرار گرفت و دست‌کم هفت کشته برجای گذاشت.

به گفته دیدبان حقوق بشر سوریه که مقر آن در لندن است، حملات اخیر این نگرانی را بین گروه‌های نیابتی جمهوری اسلامی در شرق سوریه دامن زد که شاید اسرائیل در بین آنها جاسوسانی دارد و چهار تن به اتهام جمع‌آوری اطلاعات برای اسرائیل بازداشت شده‌اند.

منطقه‌ای مرزی که یک سویش شهر سوری البوکمال واقع شده و در دیگر سوی آن شهرک عراقی القائم قرار دارد یکی از کانون‌های تحرکات نظامی جمهوری اسلامی بوده است.

اسرائیل می‌گوید جمهوری اسلامی در این منطقه با تأسیس پایگاه «امام علی»، کانالی ارتباطی برای انتقال نیرو و تجهیزات به داخل سوریه و لبنان برقرار کرده است.

در شبکه‌های اجتماعی دست‌کم دو تصویر از حضور اسماعیل قاآنی در دیرالزور و منطقه البوکمال منتشر شده که یکی از آنها تصویری است که خبرگزاری تسنیم آن را منتشر و بعدا حذف کرد. بنابر گزارش محذوف تسنیم، اسماعیل قاآنی در البوکمال سخنانی کوتاه نیز ایراد کرده و از جمله تأکید کرده است که او نیز راه قاسم سلیمانی را ادامه خواهد داد.

قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه، ۱۳ دی‌ماه پارسال توسط آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد کشته شد و رهبر جمهوری اسلامی بلافاصله اسماعیل قاآنی را به عنوان جانشین او منصوب کرد.

در شش ماهی که از انتصاب قاآنی به این مقام می‌گذرد، این دومین بار است که رسانه‌های ایران به سفر او به سوریه اشاره می‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
لشگر ششم ورماخت - لنگرود، ایران
وآیی چه حالی بده بزنن این انگل رو هم بدرک واصل کنن کلی بزنیم و برقصیم 😋😋😋😋
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۸
۶۵
vg2000 - اسلو، نروژ
چقدر قشنگ میزنه و میره جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی صداشم در نمیاره
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۷
۴۴
freedom of the press - تهران، ایران
نیروی قد قد سپاه پستانداران بد جور افت کرده و در حال ذوال است ولی رژیم منفور و درمانده خمینی دجال می‌خواد یه جورابی این سازمان را نشان بده که همینطور فعال و قدرتمند هستش حتی بعد از به درک واصل شدن قاسم بنا
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۵
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
هر چقدر از کسانیکه مخشان در بین وحوش عرعری در 1400 سال قبل کپک زده کشته شوند به نفع تمدن و بشریت هست
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +298اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +207ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +190شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +182اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +168نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +150نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است