فرماندهان سپاه پاسداران از حمایت های علی لاریجانی از سپاه قدس و حزب الله قدردانی کردند
رأی دهید
"محور مقاومت" در زبان رهبران جمهوری اسلامی ایران مرکب است از سپاه قدس، رژیم دمشق و حزب الله لبنان و دیگر گروه های مشابه شبه نظامی تحت حمایت ایران که در دفاع از رژیم دمشق و علیه اسرائیل یا آمریکا در عراق و منطقه می رزمند.
سرلشگر رشید توضیحی در مورد "تهدیدات پیش رو" که موضوع نشست امروز فرماندهان سپاه پاسداران بوده، نداد. اما، او با تأکید بر "ضرورت ارتقاء قدرت دفاعی و بازدارنده جمهوری اسلامی از طریق تأمین نیازهای نیروهای مسلح برای رویارویی با تهدیدات نظامی-امنیتی" گفت : باید در این زمینه "از نقش برجسته و تعیین کننده علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی در ادوار سه گانه تجلیل کرد."
خود علی لاریجانی در آخرین نطق خود در مجلس دهم که در سی و یک اردیبهشت گذشته ایراد کرد گفت : "سراغ ندارم در مجالس بعد از انقلاب هیچ مجلسی به اندازه مجلس دهم به بنیه دفاعی کشور و بنیه نیروی قدس کمک کرده باشد." لاریجانی سپس تأکید کرد : "این حمایت کمک مهمی بود که مجلس خارج از ضوابط لایحه بودجه از صندوق توسعه ملی به بنیه دفاعی کشور کرد."
لاریجانی همچنین گفت : پس از آنکه آمریکا سپاه پاسداران را گروهی تروریستی خواند همه نمایندگان مجلس "لباس سپاه بر تن کردند تا بگویند آنها نیز سپاهی هستند" و همزمان برای تقویت بنیه مالی و نظامی سپاه قدس قانون تصویب نمودند.
اظهارات سرلشگر رشید و نشست امنیتی فرماندهان ارشد نیروهای مسلح همزمان است با نخستین روز کاری مجلس یازدهم که از پس فردا پنجشنبه آغاز می شود و در آن سلطه نمایندگان اصولگرا و حضور فرماندهان سپاه پاسداران بیش از گذشته ملموس تر است. یکی از نامزدهای اصلی ریاست مجلس جدید سردار محمدباقر قالیباف از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران است. به این ترتیب، سپاه پاسداران اعم از قرارگاه خاتم الانبیاء و سپاه قدس امیدوار است که حمایت های لجستیکی، مالی و اقتصادی مجلس جدید از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی حتی فراتر از حمایت های مجلس دهم بروند.