اعتراف یک لبنانی در برابر دادگاه آمریکا به صادر کردن تجهیزات پهپادی برای حزب الله

العربیه :اسامه حماده، لبنانی مقیم آمریکا دوشنبه 18 مه در برابردستگاه قضایی آمریکا، اعتراف کرد که برای سال‌ها در زمینه قاچاق قطعات یدکی پهپادها برای حزب الله لبنان، فعالیت داشته است.

حماده در برابر دادگاه فدرال ایالت مینسوتا به تلاش برای صادرات قطعات یدکی و فناوری پهپادها (درونز) از آمریکا برای شبه‌نظامیان حزب الله مورد حمایت ایران در لبنان، اعتراف کرد.


اریکا اتش ماکدونالدز، وکیل مدافع آمریکایی، تاکید کرد که حماده (55 ساله) به توطئه برای صادر کردن قطعات یدکی و فناوری بشکلی غیر قاونی، اعتراف کرده است.

این اعتراف در پی اعتراف عصام حماده، برادر اسامه در ماه مارس در برابر دادگاه فدرال ایالت مینسوتا انجام گرفت.
مکان یاب هواپیماها
از سوی دیگر به گفته نمایندگان دادستانی این ایالت این دو برادر از سال 2009 تا 2013 به فناوری پیشرفته پهپادها، دست یافته و به صادرات غیر قانونی آن برای حزب الله لبنان که از نظر آمریکا، یک سازمانی تروریسیتی قلمداد می‌شود، اقدام کرده بودند.

گفتنی است که این دو برادر در فوریه 2018 در جنوب آفریقا، دستگیر و در پائیز گذشته به آمریکا تحویل داده شدند.

بر أساس دادخواست تنظیم شده علیه برادران حماده، فناوری صادراتی شامل دستگاه های اندازه گیری برای مکان یابی هواپیماها، قطب نمای دیجیتال قابل ادغام با دستگاه های اندازه گیری سیستم های هدایت کننده پهپادی و همچنین موتور جت و 20 موتور دیگر بوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا