درخواست عجیب از مهمانان زن در برنامه ‎های تلویزیونی صداوسیما

ایسنا: این روز‌ها حاشیه در سازمان صداوسیما مقوله‌ی چندان عجیب و غریبی نیست؛ از سریال «پایتخت ۶» و حاشیه‌هایی که در فضای عمومی و مجازی ایجاد کرد تا شبهه در پخش سریال ماه رمضانی «زیر خاکی» و تا حاشیه‌های اخیر به مداحان، به دلیل حاشیه‌های یکی از بازیگرانش؛ این‌ها نمونه‌هایی از چند حاشیه اخیر است که ذهن رسانه‌ها و مخاطب را درگیر کرده و مدیران صداوسیما را با پرسش‌های اساسی درگیر کرده و حالا بحران دیگری پیش‌روی متولیان این سازمان قرار گرفته است.
 

به گزارش ایسنا، در روز‌های اخیر برخی از مهمانان سابق برنامه‌های گفت‌وگومحور تلویزیون در فضای مجازی مدعی شده‌اند، برنامه میزبان از آن‌ها خواستار برداشتن چادرشان شده است. یکی از این زنان دختر طلبه‌ای است که به دلیل تغسیل اموات کرونا پیشتر شهرت پیدا کرده است. او مدعی شده است که عوامل برنامه تلویزیونی در شبکه نسیم از او خواسته‌اند که بدون چادر مقابل دوربین حاضر شود. دیگری هم زنی بوده که برای برنامه‌ای شعبده‌بازی در تلویزیون حاضر شده و او هم مدعی شده که از او خواسته‌اند چادر از سر بردارد.

 
در پی ادعا‌های این دو زن که واکنش‌های متفاوتی را هم به همراه داشت - برخی دفاع کردند و صداوسیما را متهم و برخی آن را برای رسیدن به فالور بیشتر دانشتند، امروز روابط عمومی‌های شبکه‌های تلویزیونی در خبر‌هایی مجزا با اعلام برائت از اتهام‌هایی که در روز‌های اخیر برخی از مهمانان به آن‌ها وارد کردند، اعلام کردند این ادعا‌ها را پیگیری قانونی خواهند کرد؛ بنابراین گزارش، تهیه‌کننده برنامه «بی‌انتها» در تماس با روابط عمومی شبکه نسیم ادعای یکی از مدعوین برنامه شب‌های قدر برای چادر سر نکردن هنگام ضبط برنامه را تکذیب و بر پیگرد حقوقی این شخص تاکید کرده است.
 
روابط عمومی شبکه نسیم هم با تاکید بر کارنامه روشن این گروه برنامه ساز در تولید و پخش برنامه‌های معارفی، اینگونه عنوان کرده که عوامل این برنامه با تاکید بر در اختیار داشتن مستندات و مدارک کافی برای اثبات کذب بودن این اتهام، از مدیران شبکه خواستار پیگرد حقوقی عاملان تولید، انتشار و بازنشر این افترا شدند.
 
همچنین صبح امروز روبط عمومی شبکه پنج سیما در خبری مجزا ادعای یکی از مهمانان برنامه نوروزی را که عنوان کرده بود، از او درخواست شده در پخش یکی از برنامه‌ها چادرش را بردارد، تکذیب و اعلام کرده این ادعا خلاف واقع است و پیگرد قانونی خواهد داشت.
 
روابط عمومی شبکه پنج تاکید کرده، این اتهام ناروا که به قصد نامعلوم وارد شده، حیرت‌آور بوده و حق پیگیری قضایی برای شبکه محفوظ است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران

مثلا شما از روی مانع بخواهی بپری بگند چادرت رو بردار با مانتو بپر این کفره؟ مگه بهت گفتند لخت بشو؟
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +335شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +259کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +253نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +201بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +161تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +156خروج دسته‌جمعی سفرای جمهوری اسلامی از اتحادیه اروپا و بازگشت به ایران
  • +151وال‌استریت ژورنال: دوران چانه‌زنی با جمهوری اسلامی تمام شد؛ توافق یعنی «تغییر رژیم»
  • +134بیانیه اعلام موجودیت «گروه‌های مردمی شیر و خورشید سرخ ایران»
  • +129نامه سرگشاده ترامپ به خانواده نوجوان کشته‌شده در ایران؛ «نه فراموش می‌کنم، نه می‌بخشیم»
  • +115به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟