درخواست عجیب از مهمانان زن در برنامه ‎های تلویزیونی صداوسیما

ایسنا: این روز‌ها حاشیه در سازمان صداوسیما مقوله‌ی چندان عجیب و غریبی نیست؛ از سریال «پایتخت ۶» و حاشیه‌هایی که در فضای عمومی و مجازی ایجاد کرد تا شبهه در پخش سریال ماه رمضانی «زیر خاکی» و تا حاشیه‌های اخیر به مداحان، به دلیل حاشیه‌های یکی از بازیگرانش؛ این‌ها نمونه‌هایی از چند حاشیه اخیر است که ذهن رسانه‌ها و مخاطب را درگیر کرده و مدیران صداوسیما را با پرسش‌های اساسی درگیر کرده و حالا بحران دیگری پیش‌روی متولیان این سازمان قرار گرفته است.
 

به گزارش ایسنا، در روز‌های اخیر برخی از مهمانان سابق برنامه‌های گفت‌وگومحور تلویزیون در فضای مجازی مدعی شده‌اند، برنامه میزبان از آن‌ها خواستار برداشتن چادرشان شده است. یکی از این زنان دختر طلبه‌ای است که به دلیل تغسیل اموات کرونا پیشتر شهرت پیدا کرده است. او مدعی شده است که عوامل برنامه تلویزیونی در شبکه نسیم از او خواسته‌اند که بدون چادر مقابل دوربین حاضر شود. دیگری هم زنی بوده که برای برنامه‌ای شعبده‌بازی در تلویزیون حاضر شده و او هم مدعی شده که از او خواسته‌اند چادر از سر بردارد.

 
در پی ادعا‌های این دو زن که واکنش‌های متفاوتی را هم به همراه داشت - برخی دفاع کردند و صداوسیما را متهم و برخی آن را برای رسیدن به فالور بیشتر دانشتند، امروز روابط عمومی‌های شبکه‌های تلویزیونی در خبر‌هایی مجزا با اعلام برائت از اتهام‌هایی که در روز‌های اخیر برخی از مهمانان به آن‌ها وارد کردند، اعلام کردند این ادعا‌ها را پیگیری قانونی خواهند کرد؛ بنابراین گزارش، تهیه‌کننده برنامه «بی‌انتها» در تماس با روابط عمومی شبکه نسیم ادعای یکی از مدعوین برنامه شب‌های قدر برای چادر سر نکردن هنگام ضبط برنامه را تکذیب و بر پیگرد حقوقی این شخص تاکید کرده است.
 
روابط عمومی شبکه نسیم هم با تاکید بر کارنامه روشن این گروه برنامه ساز در تولید و پخش برنامه‌های معارفی، اینگونه عنوان کرده که عوامل این برنامه با تاکید بر در اختیار داشتن مستندات و مدارک کافی برای اثبات کذب بودن این اتهام، از مدیران شبکه خواستار پیگرد حقوقی عاملان تولید، انتشار و بازنشر این افترا شدند.
 
همچنین صبح امروز روبط عمومی شبکه پنج سیما در خبری مجزا ادعای یکی از مهمانان برنامه نوروزی را که عنوان کرده بود، از او درخواست شده در پخش یکی از برنامه‌ها چادرش را بردارد، تکذیب و اعلام کرده این ادعا خلاف واقع است و پیگرد قانونی خواهد داشت.
 
روابط عمومی شبکه پنج تاکید کرده، این اتهام ناروا که به قصد نامعلوم وارد شده، حیرت‌آور بوده و حق پیگیری قضایی برای شبکه محفوظ است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران

مثلا شما از روی مانع بخواهی بپری بگند چادرت رو بردار با مانتو بپر این کفره؟ مگه بهت گفتند لخت بشو؟
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا