والری ژیسکار دستن رئیس جمهور پیشین فرانسه در ۹۲ سالگی به آزار جنسی متهم شد

یورونیوز :یک روزنامه‌نگار آلمانی والری ژیسکار دستن، رئیس جمهور اسبق فرانسه، را متهم کرده است که در جریان یک مصاحبه در سال ۲۰۱۸ او را مورد آزار جنسی قرار داده است.

آن کاترین استراک، روزنامه‌نگار ۳۷ ساله آلمانی، گفته است آقای ژیسکار دستن در طول آن مصاحبه که برای تلویزیون WDR این کشور تهیه می‌شده چندین بار باسن او را دستمالی کرده است.


شکایت قضایی خانم استراک در تاریخ ۱۰ مارس به دادستانی پاریس تسلیم شده است. این مطلب را دو روزنامه آلمانی زوددویچه تسایتونگ و فرانسوی لوموند افشا کرده اند.

بنابر گفته این روزنامه‌نگار، رئیس جمهور سابق فرانسه در زمانی که افراد حاضر در اتاق مصاحبه آماده گرفتن عکس می شده اند بازو و باسن وی را لمس کرده است. وی در این باره به روزنامه لوموند گفت: «این دست‌درازی چنان شوکه‌کننده و ناخوشایند بود که من را شدیدا معذب کرد. سعی کردم دست آقای ژیسکار دستن را پس بزنم بدون اینکه در نهایت بتوانم.»

خانم استراک اضافه کرده است که تلاش‌های آقای ژیسکار دستن برای دستمالی او بار دیگر و به هنگام گرفتن عکس دوم نیز تکرار شده است و وی با تمام قدرت تلاش کرده تا مانع این حرکت شود.

این روزنامه نگار در پاسخ به این سوال که چرا تا کنون از این عمل شکایت نکرده است گفت به این قضیه فکر نمی‌کرده است، مضاف بر اینکه با سیستم قضایی فرانسه نیز هیچگونه آشنایی نداشته است.

در ماه مه سال ۲۰۱۹ نامه‌ای از سوی تلویزیون WDR در اعتراض به حرکت رئیس‌جمهور اسبق فرانسه به دفتر او ارسال شده است.

الیویه روول، رئیس دفتر آقای ژیسکار دستن، با بیان اینکه آقای ژیسکار دستن چیزی را در این خصوص به خاطر نمی آورد در واکنش به این اتهام گفت: «اگر آنچه به وی نسبت داده شده درست بود، حتما عذرخواهی می‌کرد، اما او چیزی را به یاد نمی‌آورد.»

والری ژیسکار دستن که اکنون ۹۴ سال سن دارد در سال‌های ۱۹۷۴ تا ۱۹۸۱ رئیس جمهور فرانسه بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Hooloo7 - گوتنبرگ، سوئد

funny! . فقط نشون داده که دود از کنده بلند می‌شه! لووووووول(شوخی‌). زنهای اروپایی اگه آروم و ساکت و مودب باشی‌ هیچکس نگات نمیکنه، . اگه فعال باشی‌ ۲ سوت متهم میشی‌، معلوم نیست چند چنده اینجا!. واسه همینه که همه تنها زندگی‌ می‌کنن وقتی رفتن دیسکو شنگول شدن آدمهای دیگهیی میشن، این تجربه منِ ! شاید کسی‌ چیز دیگه‌ای تجربه کرده.
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
۴۵
Liberte - ارومیه، ایران
من رو باش که خاطرات کی رو (دستن) رو بیست سال پیش در پاورقی روزنامه اطلاعات دنبال می کردم. البته فکر کنم الان آلزایمر گرفته که چنین کاری کرده. شاید هم از اساس موضوع دروغه.
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱
۱۰۸
Nakamichi - لندن، انگلستان
میشه مطمئن بود دروغه.مثل اکثر کیسهای اخیر.پاپوش یا برای تخریب طرف و اخازی.
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۸
۴۴
پنجاه و هفت - ریو، برزیل
خوب دیگه در سن 92 سالگی دست به شعاع نیم متری میلرزه و شناور است . حتما اینطوری بوده خانم ، زیاد سخت نگیر
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
حالا اگه ایرانی بود از زمین و زمان فحش نازل میشد ولی اینجا دود از کنده بلند میشه خانوما و آقایون پاچه خوار غرب هم مثبت بارون میکنن!!
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۷
۴۳
Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا
حالا گیرم این پیرمرد تو سن ۹۲ سالگی دستش هم خورده به باشن این خانم میانشان اونم از روی لباس دیگ‌ه اسم این رو که نمیشه گذاشت آزار جنسی
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۰
۳۵
Sahand145 - سیاتل، ایالات متحده امریکا
همین رفت گوادلوپ جلسه تشکیل داد که شاه بره هنوز مردم ایران این اهریمنان رو نشناختن
‌پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۶
۵۵
Anisa - ونکوور، کانادا
شاید والری جون دچار « سندرم دست بیقرار » بوده . خججججججج
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۱:۴۱
۸۱
واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
اینها همه حرف مفت است که شما خانم خبرنگار میزنید . زنان المانی بسیار مبادی اداب تر از این حرفها هستند. من راقم این سطور شخصا شاهد اظهار نظر خانم المانی دیگری بودم که شوهر ایشان از ارتشی های بنام المان در جنگ دوم جهانی بود. و من پس از مهاجرت بالمان در 35 سال قبل مستاجر ایشان بودم و البته در این تاریخ که اینست را مینویسم این نازنین بانوی المانی فوت شده . بهر حال در همان ابتدای زمان سکونت من در منزل ایشان روزی از روز ها ی تعطیل که با این خانواده در داخل باغ بسیار بزرگ منزلشان نشسته بودیم این خانم تعریف میکرد که در یک مراسم رسمی که من موفق شدم با رئیس جمهور وقت المان دست بدهم . من پس از این مراسم شاید حدود یکماه دست خودم را نمی شستم . منظورش این بود که ان دست دادن با رئیس جمهور برایم بسیار میمون و مبارک بود. حالا پس از گذشت ایام انسان با ایده های این چنینی برخورد میکند که مایه شگفتی است. البته یادمان نرود که انسانها سعی میکنند ییک طریقی سری بین سر ها داشته باشند حالا این سر میخواهد سر انسان باشد یا سر هر چیز دیگر. شما بشنوید ولی باور نکنید
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
۱۰۸
millionaire - منچستر، انگلستان
رسد چون نوبت عمرت به هفتاد / رود شور جوانى پاک بر باد ، تازه این شعر مال هفتاد ساله هاست ، یعنى بیست سال از پایان شور و حال این بابا گذشته ، این دیگه دست زدن به باسن براش لذتى نداره
جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.