دیوانه ای از کاخ سفید پرید

اسپوتنیک  - عماد آبشناس: آنهایی که زندگی پر فراز و نشیب پرزیدنت دونالد ترامپ را دنبال می کنند می دانند که دلیل اصلی شهرت وی جسارت و در زمینه رسانه ایجاد حس نفرت در مخاطب بوده.
 

معروف است که آقای ترامپ همیشه دوست داشت کارهای پر ریسک تجاری انجام دهد و در برنامه رتلی شو که در شبکه تلوزیونی ان بی سی اجرا می کرد عاشق آن بود که به کارآموزان بگوید شما اخراجید.

 
به قول یکی از دوستان آمریکایی وقتی ترامپ در این برنامه به کارآموزان می گفت اخراج هستید بیننده بخوبی می توانست احساس کند که وی با تمام وجود دیوانه وار عاشقانه در حال اخراج کار آموز است.
 
در حالی که همه روسای جمهوری اسبق آمریکا تلاش می کردند با جذب حد اکثری در انتخابات پیروز شوند سیاست ترامپ برای پیروزی در انتخابات ایجاد تفرقه و نفرت پراکنی میان مردم بود و وی که بخوبی می دانست از راه ایجاد محبوبیت به هیچ وجه نمی تواند به قدرت برسد تلاش کرد از راه ایجاد نفرت به قدرت برسد.
 
وی با ایجاد نفرت بر علیه مهاجران و یا حتی رنگین پوست ها و یا ... توانست رای مخالفین آنها را به دست بیاورد.
بر عکس همه رییس جمهوری های سابق وی هیچ وقت روابط جنسی خارج از ازدواج خود و یا حتی فساد خود را حاشا نکرد و بر عکس سعی کرد افرادی که طرفدار این نوع زندگی هستند را به عنوان طرفدار خود جذب کند.
 
به هر صورت از زمانی که آقای ترامپ به کاخ سفید رسید وی از ده ها معاهده و پیمان که دولت های اسبق ایالات متحده امضا کرده بودند خارج شد و رکورد دار اخراج کارمندان ارشد در کاخ سفید بوده.
 
وی همچنین بسیاری از تعهدات ایالات متحده نسبت به مجامع بین المللی را زیر پا گذاشت و منتقدین خود را به باد فحاشی گرفت، حتی روزنامه نگاران.

به هر حال می توان گفت آقای ترامپ از هیچ کاری برای حفظ قدرت خود در زندگی دست به هر کاری که بشود انجام داده و از هیچ خلافی ابایی نداشته.
 
حتی اگر بنا باشد از طرفداران خود بخواهد سلاح به دست به خیابان ها بیایند و با نیروهای محلی درگیر شوند.
 
در تاریخ پیش نیامده رییس جمهوری ای و یا رهبری مردم را به شورش دعوت کند.
 
اگر به این کار دیوانگی نمی گویند، پس چه صفتی را می توان برای آن استفاده کرد.

تا به اینجا شاید ماجرا به سیاست های داخلی آمریکا برگردد و هیچ ربطی به دیگر کشورها نداشته باشد اما اخیرا به دلیل شیوع ویروس کرونا و ناتوانی دولت آمریکا در کنترل آن بسیاری بحث آن را مطرح می کنند که آقای ترامپ تلاش دارد برای انحراف انظار از داخل آمریکا، با توجه به نزدیکی انتخابات، ممکن است بخواهد دست به ماجرا جویی جدیدی در خارج این کشور بزند.
 
چند مدت پیش زیر دریایی ها و کشتی های نظامی آمریکایی را به موشک های اتمی دارای کلاهک های کوچک مجهز کردند و به سمت روسیه رفتند و بسیاری وقتی واکنش صریح خانم ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه را شنیدند شکه شده که چه شده وی آمریکا را تهدید به حمله اتمی می کند.
 
همزمان نیروهای آمریکایی در خلیج فارس مزاحم نیروهای ایرانی شدند و خوب تنش در این منطقه افزایش پیدا کرد.
 
در همین حین نیروی دریایی آمریکا به آب های دریای چین و مرز آبی چین تعرض کرد و با واکنش چینی ها مواجه شد.
 
بدیهی است که یکی از اهداف نیروهای مسلح آمریکا که چند هزار کیلومتر دورتر از مرزهای خود مستقر هستند این است که ببینند طرف های مقابل چه قدر آمادگی دارند و کجا به قول معروف می توانند سیخونک بزنند.
 
معلوم نیست که آقای ترامپ می خواهد دست به چه ماجرا جویی ای بزند اما امری که بدیهی است این می باشد که این ماجراجویی ممکن است مانند دیگر ماجراجویی های وی نباشد و شاید کل جهان را به آتش بکشد و اگر کسی جلودارش نباشد شاید شاهد نابودی جهان به دلیل تصمیمات دیوانه وار وی باشیم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Freddy - فرانکفورت، آلمان

این هم یک احمق دیوانه ایی مثل احمدی نژاد هست که هیچ سواد سیاسی ندارند و متاسفانه این احمقها هستند که برای یک دنیا خطرناکند.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۲
۴۳
arkadash - نیکوزیا، قبرس

ای کاش قبل از انتشار دوباره این متن ، سابقه نویسنده رو چک میکردین...یک آدم خطرناک کاملاً وابسته به چین و روسیه است...به طور رسمی هم بدون هیچ انکاری برای روسها کار می کنه
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۲
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

اول اینکه باید توجه کرد مقاله را چه کسی نوشته و دوم اینکه چه از ایشان خوشمان بیاید یا نه، بدون حمایت حزبش نمیتوانست به مقامی که دارد برسد. بنابراین نمیشود فقط شخص ایشان را مسؤل همه اتفاقات دانست.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۸
۷۲
پیکان۵۸ - مالمو، سوئد

یک نویسنده دیوانه مجهول الهویه از آسمان کاخه سفید بدون خطر عبور کرد،جمهوری اسلامی از این لجنها در سراسره جهان مخصوصا آمریکا بسیار داره که باید پاکسازی بشوند،اینها در عمل خطر نکند.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۵
۴۴
stockholm - استکهلم، سوئد

بلاخره چهار کلمه حرف حساب و حقیقی رو یک نفر جرئت کرد بزنه. یک کلمه ویک جمله از این مقاله دروغ نیست و همش حقیقی هست. ذوب شدگان ولایت ترامپ هر قدر هم خودشون رو جر بدن و سرشون رو کنند توی برف نمیتونند چنین حقایقی رو انکار کنند .البته اگر دنیا ر جعل و بیخبری نباشه روانی هائی مثل ترامپ و احمدی نژاد ووووو نمیتونندرئیس جمهور بشند
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
۳۰
آذرمیانه - آذربادگان، ایران

[::Freddy - فرانکفورت، آلمان::]. بعضیا دنبال بهانه میگردند که با دیوانه های زنجیری وطنی مقایسه کنند بگند اینم اون هست!!! نه عزیز اونا دیوونه هاشون هم یه حد و حدودی داره مثل مال ما یابوی خالص نیستش!
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵
۳۵
kurosh sh - شیراز، ایران

نوشته : (همزمان نیروهای آمریکایی در خلیج فارس مزاحم نیروهای ایرانی شدند و خوب تنش در این منطقه افزایش پیدا کرد.!!!) در حالی که فیلم وحشی بازی قایق های دزدان دریایی سپاه در اینترنت موجود هست که چطور دیوانه وار بطرف ناوهای امریکایی می روند و جلوی انها می پیچند آنهم در اب های بین المللی ! و تمام کارشناسان نظامی این وحشی بازی را مغایر با قوانین بین المللی می دانند . بعد مزدور ساندیسی نوشته یک کلمه و یک جمله از این مقاله دروغ نیست ! بیوگرافی این نویسنده در گوگل قابل خواندن هست که یک مزدور درجه یک این حکومت جنایتکار و ارباب نامردش روسیه است مثل نویسندگان کیهان و بقیه رسانه های این حکومت نوکر روس.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷
۷۷
hassan5 - تهران، ایران

کامنت گزاران فوق بجای اینکه به شخصیت نویسنده مقاله به پردازند بهتر است که خود مقاله را نقد کنند
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.