سیارک «ماسک دار» از نزدیکی زمین عبور کرد اما باز می‌گردد

سیارک «۱۹۹۸ او آر ۲» که قطر آن به دو کیلومتر می رسد روز چهارشنبه از نزدیکی کره زمین عبور کرد.
 

این سیارک ساعت ۱۱:۵۵ به وقت اروپای مرکزی (۱۴:۲۵ به وقت ایران) به فاصله شش میلیون و ۳۰۰ هزار کیلومتری کره زمین رسید. این فاصله تقریبا ۱۶ برابر فاصله کره زمین با ماه است.

 
سیارک «۱۹۹۸ او آر ۲» یا «۵۲۷۶۸» که اولین بار در سال ۱۹۹۸ میلادی کشف شد به طور بالقوه برای کره زمین «خطرناک» محسوب می شد. دانشمندان از همان زمان این سیارک را زیر نظر داشتند. دلیل اینکه این سیارک به طور بالقوه «خطرناک» ارزیابی شده بود اندازه و میزان فاصله آن با مدار زمین بود. آخرین باری که یک سیارک به زمین نزدیک شده بود در روز اول سپتامبر سال ۲۰۱۷ بود. در آن روز فاصله سیارک فلورانس (Florence) با کره زمین ۱۸ برابر فاصله کره زمین با ماه بود. به گفته دانشمندان سیارک فلورانس که قطر آن پنج کیلومتر است در سال ۲۰۵۷ میلادی بار دیگر از نزدیکی کره زمین عبور خواهد کرد.
 
بنا به اعلام دانشمندان ناسا خطر برخورد سیارک «۱۹۹۸ او آر ۲» با کره زمین حداقل طی ۲۰۰ سال آینده وجود ندارد. این سیارک در سال ۲۰۷۹ میلادی بار دیگر از نزدیکی کره زمین عبور خواهد کرد. در آن زمان فاصله این سیارک با کره زمین تقریبا چهار برابر فاصله انسان با ماه خواهد بود.
 
ناسا در سال ۱۹۹۸ و در زمان کشف سیارک «۱۹۹۸ او آر ۲» هشدار داده بود که اندازه این سیارک در حدی است که برخورد آن با کره زمین می تواند تبعاتی «جهانی» به دنبال داشته باشد.
 
در تصاویری که پس از شیوع ویروس جدید کرونا از «۱۹۹۸ او آر ۲» منتشر شده بود این سیارک مانند «جسمی ماسک دار» به نظر می رسید. امری که توجه کاربران شبکه های اجتماعی را به خود جلب کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.