«اطلاعات ۶۳ میلیون حساب بانک صادرات» در اینترنت به فروش گذاشته شد

رادیو فردا :چند روز پس از لو رفتن اطلاعات میلیون‌ها کاربر اینترنتی در ایران در سه اتفاق جداگانه، روز چهارشنبه ۲۰ فروردین اطلاعات ۶۳ میلیون حساب بانک صادرات نیز در اینترنت به فروش گذاشته شد.
 

این اطلاعات شامل نام و نام خانوادگی، شماره حساب، شماره کارت، راهنمای پسورد، ای‌میل کاربران، شماره کاربری و دیگر اطلاعات است.

 
بانک صادرات ایران هنوز به این اتفاق واکنشی نشان نداده است.
 
در روزهای گذشته نیز در سه رویداد جداگانه اطلاعات میلیون‌ها کاربر ایرانی لو رفته بود و این اطلاعات در حال فروش در بازارهای غیرقانونی در اینترنت است.
 
لو رفتن اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر تلگرام (از طریق یکی از نسخه‌های غیررسمی تلگرام)، لو رفتن اطلاعات پنج میلیون کاربر سیب‌اپ و کشف یک حفره امنیتی در سامانه ثبت‌احوال ایران سه اتفاق رخ داده بود.
 
مرکز «ماهر»، وابسته به وزارت ارتباطات ایران، ۱۳ فروردین، با صدور اطلاعیه‌ای تأیید کرد که اطلاعات میلیون‌ها کاربر در ایران لو رفته و در حال فروخته شدن در فضای مجازی است.
 
مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر) در این اطلاعیه‌ اعلام کرد که رصد جدید را برای شناسایی «بانک‌های اطلاعاتی که فاقد امنیت لازم باشند» آغاز کرده است.
 
این نهاد وابسته به وزارت ارتباطات همچنین تهدید کرد دستگاه‌هایی که ضعف‌های امنیتی بانک‌های اطلاعاتی‌شان را ظرف ۴۸ ساعت برطرف نکنند، «به مراجع قضایی معرفی خواهند شد». فروردین پارسال نیز فاکتورهای ۶۰ هزار راننده یک شرکت تاکسی اینترنتی در حمله هکرهای ناشناس به یکی از سِرورهای جانبی‌ این شرکت لو رفته بود.
 
در سال ۹۶ نیز پیش از این برخی کانال‌های تلگرامی با انتشار تصاویر و ویدئوهایی گفته بودند پرسش‌های برخی آزمون‌های نهایی دبیرستان، پیش از امتحان منتشر و فروخته شده‌ است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

دیگه فقط مونده سایز شورت و رنگ زیر شلواری کاربران رو لو بدن.
‌چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۹
۵۸
همایون شایان - اسلو، نروژ
کار کاره خوده بی همه چیزشونه . هرجا که احساس کنن میتونن پولی در بیارن رحم به هیچ کس و هیچ چیزی نمیکنن . لعنت به اون مادری که شمارو پس انداخت
‌چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۲
۴۳
Chokam - ری، ایران
چون تمام نرم افزارسخت افزار تحت لایسنس غربی ها هست اینهاتحت تحریم هستن ناچار قفل شکسته چینی رو خریدند برای همین امنیت نداره شبکه بانکی شون. بخاطر همین نمی تونن دولت الکترونیک داشته باشند
‌چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟