دانشجوی پزشکی در همزیستی اجباری در قرنطینه دوست‌دخترش را کشت

یک مرد جوان ایتالیایی که به دلیل شرایط قرنطینه به رغم اختلاف داشتن با دوست دخترش زندگی می‌کرد، در جریان یک دعوا او را کشت.
 

این زن‌کشی در شهر کوچک «فورچی سیکولو» واقع در جزیره سیسیل در جنوب ایتالیا اتفاق افتاد و قاتل خود خبر آن را به مأموران پلیس داد. قاتل که پس از خفه کردن مقتول به دلیل عذاب وجدان تلاش کرده بود خودکشی کند، با رسیدن مأموران از مرگ نجات یافت.

 
مقتول دختر ۲۷ ساله‌ای به نام لورنا کوارانتا بود که به همراه دوست پسرش آنتونیو دپاچه دانشجوی پزشکی دانشگاه مسینه بودند.
 
افزایش آمار خشونت خانگی و زن‌کشی به دلیل قرنطینه و «همزیستی اجباری» زوج‌هایی که با هم اختلاف دارند، به موضوع نگران‌کننده‌ای در ایتالیا بدل شده است.
 
والریا والنته، رئیس کمیته مبارزه با زن‌کشی در مجلس سنای ایتالیا به رسانه‌ها گفته است که این «چندمین» مورد زن‌کشی در مدت قرنطینه بوده است. او از زنان خواسته است تا حتی الامکان خود و فرزندان‌شان را از کسانی که ممکن است به آنها آسیب برسانند دور نگه داشته و در موارد اضطراری با شماره تلفنی که دولت به همین منظور در نظر گرفته، تماس بگیرند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +285اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +198ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +181شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +171اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +159شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +140ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد