چند نماینده مجلس ایران: کل کشور باید قرنطینه شود

دویچه وله :شماری از نمایندگان مجلس ایران پیشنهاد کرده‌اند کل کشور قرنطینه شود. مسئولان از مردم خواسته‌اند امسال از سفرهای نوروزی خودداری کنند و بر اهمیت هماهنگی‌ لازم میان ارگان‌های دولتی برای پیشگیری از شیوع کرونا تاکید می‌کنند.
 

به گفته شهاب‌الدین بی‌مقدار، نماینده تبریز در مجلس ایران، او به همراه برخی از نمایندگان مجلس در نشستی با وزیر بهداشت پیشنهاد کرده‌اند که برای مقابله کارساز با ویروس کرونا تمام کشور باید قرنطینه شود.

 
نماینده تبریز و عضو فراکسیون امید مجلس گفته است: «بنده و برخی دیگر از نمایندگان پیشنهاد داشتیم که کشور قرنطینه کامل شود و مسافرت‌ها کم شود. این پیشنهاد خوبی بود حداقل برای استان‌هایی که هنوز درگیر نشده‌اند، مسافرت‌ها را کاملا محدود کنیم و نگذاریم که این بیماری پخش شود.»
 
بی‌مقدار در گفت‌وگو با خبرگزاری کار (ایلنا) گفته است که در جلسه یادشده که روز پنجشنبه ۲۲ اسفند با حضور رئیس مجلس و وزیر بهداشت تشکیل شده، "حدود هفتاد یا هشتاد نفر از نماینده‌ها و مسئولان مربوط به حوزه درمان و کنترل کرونا" حضور داشتند.
 
او در گزارشی به رسانه‌های جمعی گفته است: «جمع‌بندی صحبت‌های نمایندگان این بود که وضعیت خیلی بحرانی است و باید حتما جدیت داشته باشیم.» او از این که رئیس جمهور وضعیت کشور را "عادی" دانسته، ابراز شگفتی کرده است.
 
این نماینده اصلاح‌طلب تصریح می‌کند: «پیشنهاد مشخص من این بود که گفتم ما به هر ایرانی ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کنیم و مملکت را کلا تا پنجم اسفندماه تعطیل کنیم غیر از داروخانه‌ها و جاهایی که لوازم اساسی و غذایی را تولید می‌کنند، سپس قرنطینه را انجام دهیم و این رقمی هم نمی‌شود بلکه رقم آن به طور تقریبی حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان می‌شود.»
ممانعت از سفرهای نوروزی
در شرایطی که ایران به عید نوروز، بزرگترین جشن ملی، نزدیک می‌شود، برخی از شهرهای ایران نسبت به مسافرت شهروندان هشدار داده و گفته‌اند این بهترین موقعیت برای ویروس کرونا است تا عده هرچه بیشتری از مردم را گرفتار کند.
 
محمدرضا کلایی، شهردار مشهد، از مردم خواست که امسال به مشهد نروند، زیرا سفر آنها می‌تواند "یک فاجعه انسانی به بار" بیاورد.
 
ارسلان زارع، استاندار گیلان نیز در گفت‌وگو با تلویزیون دولتی ایران گفته است: «همه جای گیلان به جز منازل مردم آلوده است.»
 
او در ادامه تأکید کرده است: «از مردم مکرر درخواست می کنیم که به گیلان سفر نکنند.»
تأثیر تحریم‌های آمریکا در مقابله با کرونا
مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس ایران، گفته است که برای مقابله با ویروس کرونا نیازی به وارد کردن "تجهیزات پزشکی" نیست.
 
او ضمن انتقاد از عملکرد شورای عالی سلامت، تأکید می‌کند که گسترش سریع بیماری در ایران به کمبود تجهیزات پزشکی مانند ماسک و ونتیلاتور ربطی ندارد، بلکه به خاطر آن است که ارگان‌های دولتی به موقع با بیماری مقابله نکرده‌اند. 
 
در روزهای اخیر و گسترش اپیدمی در ایران عده‌ای انتقاد کرده‌اند که ویروس کرونا در شرایطی به ایران سرایت کرده، که این کشور به علت تحریم‌های شدید آمریکا از تهیه تجهیزات پزشکی برای مقابله با ویروس در تنگنا قرار گرفته است.
 
پزشکیان در توجیه کمبود تجهیزات پزشکی می‌گوید: «مشکل درمان نیست، مشکل پیشگیری است و در این پیشگیری ما هماهنگی لازم به آن شکلی که باید داشته باشیم را نداریم.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۵
varied - ریزه، ترکیه
نوش دارو بعد از مرگ سهراب - احمق ها قم را باید قرنطینه میکردند که نخواستند حالا که کل ایران الوده شده از خواب غفلت بیدار شده اند
‌پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: مجبور باشیم، زمستان هم برق را قطع می‌کنیم
  • حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • +285شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +207حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +187بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +134تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +122شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +117امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +114چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +86«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +77کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید