آمریکا کشته شدن نیروهای آمریکایی و بریتانیایی در اردوگاه تاجی را تایید کرد؛ پمپئو: تحمل نخواهیم کرد

 مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بیانیه‌ای در این مورد صادر کرد. صدای آمریکا :وزیر خارجه آمریکا به حمله راکتی روز چهارشنبه به اردوگاه تاجی در عراق واکنش نشان داد.
 

مایک پمپئو چهارشنبه شب ۲۱ اسفند در توئیتر خود نوشت: «حمله مرگبار امروز به پایگاه نظامی کمپ تاجی در عراق را تحمل نخواهیم کرد. دامینیک راب و من هر دو موافق هستیم که مسئولان این حمله باید پاسخگو باشند.» ساعتی پیش نیز، مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا حمله راکتی روز چهارشنبه به اردوگاه تاجی در عراق، که نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا در آن مستقر بود را محکوم کرد و گفت این حمله «تلفاتی از آمریکا و بریتانیا و دیگر کشورها» در پی داشته است.

 
مورگان اورتگاس در بیانیه‌ای که در توئیتر منتشر کرد، همچنین گفت وزیران خارجه ایالات متحده و بریتانیا، شامگاه چهارشنبه از طریق تلفن در این زمینه با یکدیگر گفت‌وگو کردند. ارتش آمریکا پیشتر در روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای اصابت ۱۵ راکت کوچک کاتیوشا به پایگاه تاجی را تایید کرد و گفت تحقیقات در مورد منشأ حمله و میزان خسارات وارده آغاز شده و همچنان در جریان است.
 
خبرگزاری‌های آسوشیتدپرس، رویترز و شبکه سی‌ان‌ان در گزارش‌هایی از قول مقام‌های آگاه، که هویت آنها را مشخص نکردند، از کشته شدن دست‌کم سه نفر، دو آمریکایی و یک بریتانیایی، خبر داده بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
اصحاب کهف - کلن، آلمان

اینا آب از سرشون گذشته مملکت از دستشون دررفته دیگه تنها راه رو جنگ میبینن برای نجات احتمالی نظامشون که درصدش بسیار کمه و یا غرق شدن و همه رو هم با خودشون غرق کردن...این بی همه چیزا ایرانو میذارن برای ایرانی بمونه؟ اصلا میذارن ایرانیی زنده بمونه که بخواد ایرانو از خاکستر باز بسازه؟؟!! اینا مثل محمدرضا شاه کبیرن که بگن مردمو نمیکشم خودم میرم؟! اینا و شرافت؟؟؟!! آخوند و شرف؟!!
‌پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷
۴۶
babak.iraniii - تهران، ایران
وقتیکه آمریکا احمق با طالبان قاتل طرح دوستی میریزد گروهای دیگر متو.جه ربونی آمریکا میشوند ..بدبخت ترامپ طالبان تروریست جای مزاکره و توافق داره بدبخت های ترسو بز دل
‌پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
اینم قیافه نداره به زور دو من آرایش خودشو سرپا نگه داشته
‌پنجشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۱
۷۲
senator x - تهران، ایران
تا حالا که تحمل کردی,از این ببعد هم تحمل خواهی کرد بخاطر غلطی که کارتر احمق 41سال پیش مرتکب شد و دنده تان هم نرم
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +380شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +300کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +273نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +201بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +167خروج دسته‌جمعی سفرای جمهوری اسلامی از اتحادیه اروپا و بازگشت به ایران
  • +160وال‌استریت ژورنال: دوران چانه‌زنی با جمهوری اسلامی تمام شد؛ توافق یعنی «تغییر رژیم»
  • +148بیانیه اعلام موجودیت «گروه‌های مردمی شیر و خورشید سرخ ایران»
  • +146شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +130نامه سرگشاده ترامپ به خانواده نوجوان کشته‌شده در ایران؛ «نه فراموش می‌کنم، نه می‌بخشیم»
  • +125به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟