گلایه از رفتن سامسونگ از بازار ایران: «بازگشت‌تان بسیار سخت خواهد بود»

عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، با انتشار تصویری از پایین کشیدن یک بیلبورد تبلیغاتی شرکت کره‌ای سامسونگ نوشت شرکت‌های خارجی که ایران را ترک می‌کنند، «بدانند بازگشت به بازار ایران بسیار سخت خواهد بود».
 
به گفته این مقام، شرکت سامسونگ «قلدری آمریکا» را پذیرفته‌، ولی «قانون تجارت می‌گوید که حفظ بازار از ورود به آن سخت‌تر است».
 
این توییت آقای موسوی در واکنش به خبرهای منتشرشده درباره خروج سامسونگ و ال‌جی از بازار لوازم خانگی و تلفن همراه ایران منتشر شده است.
روز جمعه، ۲۵ بهمن، علیرضا موسوی مجد، رئیس هیئت مدیره انجمن لوازم صوتی و تصویری ایران، از پایان کار شرکت‌های کره‌ای «ال‌جی» و «سامسونگ» در بازار لوازم خانگی و تلفن همراه ایران خبر داد.
 
او گفت علت این امر تحریم‌های آمریکا و همکاری نکردن شرکت‌های کره‌ای و «تحویل ندادن جنس و مواد اولیه به شرکت‌های ایرانی» بوده است.
 
به گفته آقای موسوی‌ مجد، چند شرکت ایرانی با استفاده از «زیرساخت‌هایی» که قبلا از کره‌ جنوبی وارد شده‌اند، از سال آینده قصد تولید لوازمی چون تلویزیون، مونیتور، لباسشویی و یخچال را دارند تا بتوانند خلاء بازار را پر کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

این تحدید آدمو یاد دعوا خانوادگی تو فیلمای ایرانی میندازه :" پاتو از این در گذاشتی بیرون دیگه جات تو این خون نیست". جمع کن بابا کوچیکتر از اونی که بتونی تحدید کنی
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۲
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
بعد از تهدید شما کمپانی سامسونگ ذلیل خواهد شد چون صادراتش به امریکا حداقل 500 برابر ایران هست!
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۹
۵۵
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
سامسونگ وال جی بعد رفتن دیگر راهی برایه برگشت ندارن چون مهندسین ایرانی با تکیه بر ایمان و دانش و هوش خود حتما یک برند الکترونیک جدید بنام القاطر طراحی خواهند کرد که رقیبی سر سخت برایه تمام برند هایه موفق دنیا خواهد شد.
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۶
۱۰۸
vikingoslo - اسلو ، نروژ
خوب شما که علی اصغر و علی اکبر را دارید و ائمه اطهار اتان هم با سگ و گرگ و گربه و الاغ و سوسمار حرف میزده اند ,حالا چطور شده گیر سامسونگ شده اید !؟
یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود