سازمان بهداشت جهانی: سرطان نباید پایان زندگی باشد

به گزارش «سازمان بهداشت جهانی» سرطان در جهان رو به افزایش است، اما تدابیر پیشگیرانه می تواند جان میلیون ها مبتلای رنج کشیده را طی دهه آینده نجات دهد.
 

«سازمان بهداشت جهانی»، در این گزارش که همزمان با «روز جهانی سرطان» در چهارم فوریه منتشر شده است، می گوید از هر شش نفر یک نفر در طول زندگی اش دچار سرطان می شود که نتیجه اش مرگ دست کم ۱۰ میلیون نفر در سال است.

 
«سازمان بهداشت جهانی» هشدار می دهد که اگر این روند ادامه یابد تا سال ۲۰۴۰ موارد جدید سرطان تا ۶۰ درصد افزایش می یابد. این آمار در کشورهای با درآمد سرانه پایین و متوسط بیش از ۸۰ درصد خواهد بود.
 
آندره ایلباوی، متخصص کنترل سرطان در «سازمان بهداشت جهانی»، معتقد است: «دولت ها با سرمایه گذاری در سرطان می توانند جان ۷ میلیون نفر را تا سال ۲۰۳۰ نجات دهند. هزینه این سرمایه گذاری ۲ دلار و ۷۰ سنت برای هر نفر در کشورهای کم درآمد و ۸ دلار و ۱۵ سنت برای هر نفر در کشورهای طبقه متوسط مرفه است.»
 
«سازمان بهداشت جهانی» می گوید سرطان نباید پایان زندگی باشد. پیشگیری جواب می دهد.
 
به باور الیزابت ویدرپس، مدیر «سازمان بین المللی پژوهش سرطان»، پیشرفت های بسیار بزرگی در پیشگیری و درمان سرطان به دست آمده است: «سیاست های پیشگیری مانند قرار نگرفتن در معرض مواد سرطان زا، کنترل سیگار، تزریق واکسن در برابر عفونت های ناشی از سرطان و معاینه برای تشخیص سرطان در مراحل اولیه راه های بالقوه موثری در کاستن از نه تنها موارد ابتلا و نرخ مرگ و میر بلکه نابرابری های اجتماعی-اقتصادی موثر در بروز سرطان است.»
 
در گزارش «سازمان بهداشت جهانی» اشاره شده که سرطان های مرتبط با سیگار ۲۵ درصد موارد سرطان محسوب می شود. ترک این عادت مهلک می تواند مانع اتلاف میلیاردها دلار و نجات جان میلیون ها نفر شود.
 
تزریق واکسن برای «هپاتیت بی» هم می تواند مانع سرطان کبد شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.