فرزند مسئولی که مهاجران را پرچم‌فروش می‌نامید، پرچم عوض کرد

 فرزاد ذوالقدری (چپ) و پدرش غلامحسین ذوالقدر رادیو فردا :مهدی رستم پور
فرزاد ذوالقدری، عضو سابق تیم ملی تکواندوی ایران، به جمع قهرمانان مهاجر ورزشی پیوسته و به تابعیت بلغارستان درآمده است.
 

ورزشکاران سابق تیم ملی ایران، حالا سوای آمریکا، کانادا، استرالیا، اروپای غربی و اسکاندیناوی، در کشورهایی هم که مهاجرپذیر نیستند یا صادرکننده ورزشکارند دیده می‌شوند.

 
سعید ملایی در تیم ملی مغولستان، مهدی خدابخشی در صربستان و فرزاد ذوالقدری برای بلغارستان مبارزه خواهند کرد.
 
مهاجرت ذوالقدری با سایر قهرمانان متفاوت است. پدر او، غلامحسین ذوالقدر، بیش از دو دهه در فدراسیون تکواندو کنار سیدمحمد پولادگر فعالیت کرده است.
 
از سرمربیگری تیم ملی تا مدیریت تیم‌های ملی و دبیری فدراسیون، از جمله مسئولیت‌های آقای ذوالقدر بوده که به عنوان «چهره‌ای ارزشی» در مدیریت ورزش کشور مطرح بوده است.
 
مرداد ۹۱، فرجام دانش، سرمربی پیشین تیم ملی نوجوانان به خبرگزاری مهر گفت: «ذوالقدر از من خواست نام پسرش را در تیم اعزامی قرار دهم، اما به خودم اجازه ندادم حق یک نوجوان شهرستانی را پایمال کنم. من، مهماندوست و زوار سفارش‌پذیر نیستیم و به همین دلیل جایی در باند دبیر فدراسیون نداریم. این‌ها بله‌قربانگو می‌خواهند.»
 
خود آقای ذوالقدر چهار سال پیش از آن‌که فرزندش از زیر پرچم ایران خارج شود، درباره مهاجرت ورزشکاران به خبرگزاری آنا گفته بود: «برای آن‌که خودی نشان دهند و البته درآمدی داشته باشند، پرچم کشور خود را می‌فروشند»
 
آقای ذوالقدر که حاضر نشده درباره مهاجرت فرزندش صحبت کند، در آن زمان عقیده داشت «کسانی که به تابعیت کشور بیگانه در می‌آیند تصورشان این است که حق‌شان در تیم ملی تضییع شده؛ موضوعی که در تکواندو شاهد آن نبودم. شایسته‌سالاری حرف اول را زده و هیچ‌کس از روی رابطه به تیم ملی نرسیده».
 
رضا مهماندوست که فدراسیون جهانی او را به عنوان بهترین مربی تکواندوی جهان معرفی کرده است، در پی تنش با فدراسیون ایران که دبیرش آقای ذوالقدر بود، ناگزیر شد خارج از کشور به مربیگری بپردازد.
 
او مهر ۱۳۹۰به خبرآنلاین گفت: «حق زن و بچه‌ام خورده شد. پول را از کمیته المپیک گرفتند اما به حسابم نریختند. آقای ذوالقدر بارها به من گفت همان دو و نیم میلیون برایت بس است. مانده‌ام چطور خودش از اتومبیل و امکانات فدراسیون استفاده می‌کند و با این‌که دبیر فدراسیون است، حقوق مربیگری را هم می‌گیرد.»
 
فرزاد ذوالقدری با قرار دادن پرچم بلغارستان در اینستاگرامش نوشته: «خط و مرز ساخته انسان است. هر جا که می‌شود خنده‌ای از سر شوق سر داد، سرزمین من است.»
 
پولادگر، رئیس فدراسیون تکواندو در جریان المپیک ریو، صفت «مزدور» را به ورزشکاران مهاجر نسبت داد. او همواره مهاجرت و انتقادات قهرمانان تکواندو را به «توطئه غرب و رسانه‌های خارج از کشور» نسبت داده است.
 
ساعاتی پیش از اعلام خبر پیوستن فرزاد ذوالقدری به تیم ملی بلغارستان، آقای پولادگر اتهامات تندی را درباره کیمیا علیزاده به زبان آورده بود، اما تا این لحظه هنوز درباره مهاجرت ذوالقدری اظهارنظر نکرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
scandal - برلین، آلمان

آنچه بگندد زدنش نمک، وای به روزی که بگندد نمک!
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۴
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران
این اسکل 30سال پیش توی باشگاه دخانیات مربی من بود. بعدها با سپاه قاطی شد. تکواندو رو در ایران این مشنگ به سطح جهانی رسوند و به حق پدر تکواندوی ایرانه. متاسفانه نخبه هامونم خودفروشن.
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
۵۰
شمرالله - مونیخ، آلمان
فرزاد ذوالقدری، عضو سابق تیم ملی تکواندوی ایران، به جمع قهرمانان مهاجر ورزشی پیوسته و به تابعیت بلغارستان درآمده است.غیر از مغلستان ،جیبوتی و یمن و بلغارستان کی این کثافتزها و اشغالها را راه میده؟
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
چقدر شبیه هیچکسه!
یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷
۷۲
senator x - تهران، ایران
[::شمرالله - مونیخ، آلمان:پس خدانکرده توهم اشغالی که آلمان راهت داده؟.
یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • تناقض نفرت‌انگیز؛ پدران، حاکمان جمهوری اسلامی با فریاد مرگ بر آمریکا و فرزندان، مدرس دانشگاه های آمریکا
  • ترامپ: نیروهای آمریکایی را به ایران اعزام نمی‌کنم
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • +339ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +304اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +209ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +182اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +168نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +162نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است