کره جنوبی به‌طور مستقل به «تنگه هرمز» نیرو اعزام می کند

صدای آمریکا :کره جنوبی اعلام کرد که قصد دارد عملیات مقابله با دزدان دریایی که در حال حاضر در سواحل آفریقا فعالیت دارد را برای کمک به امنیت نفتکش‌ها در منطقه، به اطراف تنگه هرمز گسترش دهد.
 

به گزارش رویترز، وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد که این کشور نیروهای خود را به صورت مستقل به مناطقی از تنگه هرمز اعزام می کند اما به طور رسمی به ائتلاف بین المللی نمی‌پیوندد.

 
سال گذشته پس از حمله به تانکرهای نفتی در تنگه هرمز، مقامات ایالات متحده آمریکا از متحدین خود خواستند تا به ائتلاف دریایی برای تامین امنیت نفتکش‌ها بپیوندند.
 
یک مقام وزارت دفاع کره جنوبی به خبرنگاران گفت که دولت این کشور تصمیم گرفته تا «به طور موقت ماموریت یگان «چانگ‌هه» را گسترش دهد.» این مقام وزارت دفاع افزود که با این اقدام امنیت شهروندان و آزادی کشتیرانی کره جنوبی تضمین می شود.
 
وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد، سئول درباره تصمیم خود برای حضور یگان نظامی «چانگ‌هه»در نزدیکی خلیج فارس، به ایرانیان توضیح داده و آمریکا را هم در جریان تصمیم خود قرار داده است.
 
پیش از این آمریکا پیشنهاد تشکیل ائتلافی در تنگه هرمز برای تامین امنیت کشتیرانی در خلیج فارس را مطرح کرده بود و در حال حاضر استرالیا، بریتانیا، عربستان و بحرین به ائتلاف دریایی از سوی آمریکا در آب‌های جنوب ایران پیوسته اند.
 
اخیرا نیز دولت فرانسه اعلام کرد عملیات حفظ و حمایت از کشتیرانی آزاد در تنگه هرمز از حمایت سیاسی کشورها اروپایی برخوردار است و آلمان، بلژیک، دانمارک، یونان، ایتالیا، هلند، و پرتغال اعلام کرده‌اند که در کنار فرانسه هستند.
 
پیشتر، مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده در مورد اقدامات ایران در نزدیکی تنگه هرمز و توقیف نفتکش بریتانیایی گفته بود که ایران حالا دست به راهزنی دریایی در سطح حکومتی زده و یک کشتی که در حال حرکت در آب‌های بین‌المللی است را توقیف کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
shahruz-kh - فرانکفورت، آلمان
امیدوارم اینطور نباشه, ولی بدجوری بوی جنگ میاد!!!
‌سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۳
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
همه از فروپاشی رژیم با خبر هستن و برای جلوگیری از خلا قدرت دارن باسن مبارک رو پوشش میدن. چون فهمیدن امریکای ترامپ مفتی نمیاد براشون امنیت برقرار کنه.
‌سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۱
۶۱
Sepas - تهران، ایران
چه خبره همتون میریزین اونجا حوس مرگ کردین.
‌سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا