کره جنوبی به‌طور مستقل به «تنگه هرمز» نیرو اعزام می کند

صدای آمریکا :کره جنوبی اعلام کرد که قصد دارد عملیات مقابله با دزدان دریایی که در حال حاضر در سواحل آفریقا فعالیت دارد را برای کمک به امنیت نفتکش‌ها در منطقه، به اطراف تنگه هرمز گسترش دهد.
 

به گزارش رویترز، وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد که این کشور نیروهای خود را به صورت مستقل به مناطقی از تنگه هرمز اعزام می کند اما به طور رسمی به ائتلاف بین المللی نمی‌پیوندد.

 
سال گذشته پس از حمله به تانکرهای نفتی در تنگه هرمز، مقامات ایالات متحده آمریکا از متحدین خود خواستند تا به ائتلاف دریایی برای تامین امنیت نفتکش‌ها بپیوندند.
 
یک مقام وزارت دفاع کره جنوبی به خبرنگاران گفت که دولت این کشور تصمیم گرفته تا «به طور موقت ماموریت یگان «چانگ‌هه» را گسترش دهد.» این مقام وزارت دفاع افزود که با این اقدام امنیت شهروندان و آزادی کشتیرانی کره جنوبی تضمین می شود.
 
وزارت دفاع کره جنوبی اعلام کرد، سئول درباره تصمیم خود برای حضور یگان نظامی «چانگ‌هه»در نزدیکی خلیج فارس، به ایرانیان توضیح داده و آمریکا را هم در جریان تصمیم خود قرار داده است.
 
پیش از این آمریکا پیشنهاد تشکیل ائتلافی در تنگه هرمز برای تامین امنیت کشتیرانی در خلیج فارس را مطرح کرده بود و در حال حاضر استرالیا، بریتانیا، عربستان و بحرین به ائتلاف دریایی از سوی آمریکا در آب‌های جنوب ایران پیوسته اند.
 
اخیرا نیز دولت فرانسه اعلام کرد عملیات حفظ و حمایت از کشتیرانی آزاد در تنگه هرمز از حمایت سیاسی کشورها اروپایی برخوردار است و آلمان، بلژیک، دانمارک، یونان، ایتالیا، هلند، و پرتغال اعلام کرده‌اند که در کنار فرانسه هستند.
 
پیشتر، مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده در مورد اقدامات ایران در نزدیکی تنگه هرمز و توقیف نفتکش بریتانیایی گفته بود که ایران حالا دست به راهزنی دریایی در سطح حکومتی زده و یک کشتی که در حال حرکت در آب‌های بین‌المللی است را توقیف کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
shahruz-kh - فرانکفورت، آلمان
امیدوارم اینطور نباشه, ولی بدجوری بوی جنگ میاد!!!
‌سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۳
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
همه از فروپاشی رژیم با خبر هستن و برای جلوگیری از خلا قدرت دارن باسن مبارک رو پوشش میدن. چون فهمیدن امریکای ترامپ مفتی نمیاد براشون امنیت برقرار کنه.
‌سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۱
۶۱
Sepas - تهران، ایران
چه خبره همتون میریزین اونجا حوس مرگ کردین.
‌سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +293اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد