سپاه یک کشتی حامل سوخت قاچاق و ۱۶ خدمه خارجی‌ آن را توقیف کرد

خبرگزاری ایرنا این عکس را همراه خبر توقیف این کشتی خارجی منتشر کرده است
بی بی سی :به گزارش خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران، ایرنا، سپاه پاسداران "یک فروند کشتی حامل سوخت قاچاق" و شانزده خدمه خارجی آن را در جنوب آب‌های جزیره ابوموسی توقیف کرده است.
 
بنابر این گزارش، شانزده خدمه این کشتی تبعه مالزی‌اند و توقیف کشتی در منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه رخ داده است.

 

به گفته علی عظمایی، فرمانده منطقه پنجم دریایی سپاه پاسداران "این ششمین کشتی حامل سوخت قاچاق است" که نیروی دریایی سپاه آن را توقیف می‌کند و در این عملیات سپاه یک میلیون و ۳۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شده است.
 
مشخص نیست این کشتی حامل پرچم چه کشوری بوده است یا مالک آن کیست.
 
ایران در ماه‌های گذشته علاوه بر توقیف نفتکش‌های خارجی، چند کشتی را نیز که گفته بود "حامل سوخت قاچاق"‌اند، بازداشت کرده بود.
 
تیرماه امسال نیز سپاه پاسداران اعلام کرده بود که قایق‌های گشتی‌اش نفتکشی را توقیف کرده‌اند. آن "شناور خارجی" نیز حامل یک میلیون لیتر "سوخت قاچاق" بود و ١٢ نفر "خدمه خارجی" داشت.
 
در مرداد نیز سپاه پاسداران یک "نفتکش خارجی" به اتهام حمل سوخت قاچاق توقیف کرد. یک ماه بعد نیز ایران یک کشتی دیگر و هفت خدمه آن را توقیف کرد بدون اینکه به هویت یا ملیت خدمه آن اشاره‌ای کند.
 
پس از خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های نفتی علیه ایران و سیاست "حداکثر فشار"، تنش‌ها در خلیج فارس افزایش یافته است.
 
دولت ایران پیش از تحریم‌های نفتی آمریکا اعلام کرده بود که در صورتی که نتواند نفت صادر کند اجازه صدور نفت به کشورهای دیگر را نمی‌دهد.
 
پس از چند انفجار و حمله به چند نفتکش در خلیج فارس، آمریکا یک ائتلاف بین‌المللی برای تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز تشکیل داد. عربستان، امارات، کویت، بحرین، قطر، بریتانیا، آلبانی و استرالیا در این ائتلاف شرکت دارند.
 
آمریکا همچنین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و ناو یواس‌اس آرلینگتون خود را به خلیج فارس فرستاده است.
 
از بریتانیا نیز ناومحافظ مونتروز، ناوشکن دیفندر و ناومحافظ کنت برای محافظت از کشتیرانی در تنگه هرمز و دریای عمان حضور دارند.
 
کشورهای اروپایی نیز با رهبری فرانسه ائتلافی مجزا برای تامین امنیت کشتیرانی در خلیج فارس تشکیل دادند. پایگاه نیروی دریایی فرانسه در ابوظبی امارات، به عنوان مرکز فرماندهی ماموریت حفاظت از کشتیرانی در خلیج فارس تعیین شده است.
 
ایران حضور نیروهای خارجی را در منطقه عامل تنش و بی‌ثباتی می‌خواند و تامین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز را حق قانونی و تاریخی خود می‌داند و می‌گوید امنیت منطقه باید با همکاری کشورهای منطقه تأمین شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

قاچاق باید فقط در انحصار سپاه باشد!
دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۹
۴۴
Alphabet - پترس، یونان

قبل از انتشار این خبر با خودتون هماهنگ کنید ممکنه بعد گندش در بیاد نتونید جمعش کنید که این مربوط به قاچاق سوخت توسط همکارانتون برادران قاچاقچی مثلا گروه "حمزه سید الشهدا" بوده یا گروه جناب سروان دکل دزد.
دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶
۷۱
senator x - تهران، ایران

ا ا ا ا ,ببین کاردنیا بکیده که قاچاقچی,قاچاق میگیره بیخود نیست که میگن آخر زمان نزدیک شده ا ا ا
دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۲
۸۵
میلاد2020 - داخائو، آلمان

[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا::]. سبکمغز آخه آنقدر حماقت؟ برو تو آشپزخونه کمپ لیبرتی آبگوشتتو برا ی پیر پاتالا بپز.. البته این قاچاقچیان همکارا ی کثیف عرعرستانی یا ازرائیلی شما خائنین هسن..
دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.