آلمان از بهار ۲۰۲۰ ویزای بلند مدت «ورزش الکترونیک» صادر می‌کند

یورونیوز :آلمان اعلام کرده است که از بهار سال ۲۰۲۰ میلادی شرایط دریافت ویزای طولانی مدت را برای ورزشکاران خارج از اتحادیه اروپا در حوزه «ورزش الکترونیک» Esports آسانتر می کند.
 

فدراسیون ورز‌شهای الکترونیک آلمان (ESBD) که مسئول برگزاری مسابقات ورزش‌های الکترونیک در آلمان است و در سال ۲۰۱۷ تاسیس شده اعلام کرده است که دولت موافقتش را با تغییرات جدید در قانون مهاجرت افراد ماهر با توانمندی‌های حرفه‌ای اعلام کرده است.

 
هانس جگنو، رئیس فدراسیون ورزشهای الکترونیک آلمان از موافقت دولت با اعطای این ویزا به ورزشکاران حوزه ورزش های الکترونیک که ملیتی غیراروپایی دارند استقبال کرده است. وی می گوید:‌ «ویزای اختصاص داده شده به ورزش الکترونیک آلمان مزیت بزرگی برای رویدادهای ورزشی در آلمان ایجاد می کند. ما نخستین کشوری هستیم که برای ورزشهای الکترونیک ویزای مخصوص در نظر خواهیم گرفت. انتظار ما این است که رویدادهای بیشتری مرتبط با ورزشهای الکترونیک در آینده در آلمان برگزار شود.»
 
رئیس فدراسیون ورزشهای الکترونیک آلمان با اشاره به اینکه موافقت دولت با این ویزای خاص پس از ۲ سال تلاش این فدراسیون به نتیجه رسیده است، می گوید:‌« این اقدام آلمان باعث خواهد شد که ورزشکاران حرفه‌ای حوزه ورزش های الکترونیک که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنند آسانتر ویزا بگیرند و آلمان به الگویی برای سایر کشورها تبدیل شود.» بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی فدراسیون ورزشهای الکترونیک آلمان، شرایط دریافت این ویزا برای ورزشکاران حرفه‌ای حوزه ورزشهای الکترونیک داشتن حداقل ۱۶ سال سن، دستمزد مشخص و تاییدیه فعالیت حرفه‌ای از سوی فدراسیون مسئول در حوزه ورزشهای الکترونیک کشور مبدا است.
 
قانون اعطای ویزا به مهاجران دارای مهارت شغلی از سوی آلمان که بخشی از آن به ورزشهای الکترونیک اختصاص داده شده است بیش از یکسال پیش از سوی کابینه آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان تصویب شد که هدفش جذب کارگران خارجی ماهر برای کار در آلمان است تا کمبودهایی که اتباع اتحادیه اروپا قادر به پر کردنشان نیستند با جذب این کارگران رفع شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Piotr - ورشو، لهستان
سگرو با نانچیکو بزنی آلمان نمیره مخسوسن شرق آلمان
جمعه ۶ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رضا پهلوی: نمی‌توانیم با تجزیه‌طلبان مقابله نکنیم، امیدوارم جلسه امروز آخرین جلسه ما در تبعید باشد
  • خلا قدرت ایران، فرصت طلایی ترکیه؛ تحلیل وزیر دفاع سابق اسرائیل از بازی جدید قدرت در خاورمیانه
  • جنگنده‌های اف-۱۴ دوران شاه بوقت رویارویی ایران با آمریکا؛ عملیاتی یا زمین‌گیر؟
  • بعد از شکست مذاکرات، نیروی دریایی آمریکا چگونه به ایران حمله می‌کند و اهداف احتمالی کدام‌ها هستند؟
  • گزارش آژانس: بخشی از اورانیوم با غنای بالا در تأسیسات زیرزمینی اصفهان نگهداری می‌شود؛ «به تأسیسات دسترسی نداریم»
  • شهاب حسینی با انتشار پستی در صفحه شخصی خود از دنیای بازیگری خداحافظی کرد
  • پارامونت، در رقابت برای خرید غول رسانه‌ای هالیوود، نتفلیکس را کنار زد
  • ترامپ: نمی‌خواهم به ایران حمله کنم ولی شاید لازم باشد/ پروازهای شبانه از استانبول به تهران لغو شدند
  • احمد خاتمی در نماز جمعه تهران: تعلیق غنی‌سازی محال است و ترامپ فرعون عصر است
  • ویدیویی از جاویدنام جلیل میلانلویی، که خواب خود را تعبیر می کند و برای شاهزاده رضا پهلوی پیام میفرستد