اختلال اینترنت در ایران؛ قطع ۹۵ درصدی شبکه موبایلی

یورونیوز :وبسایت نت‌بلاکس که وظیفه رصد محدودیت‌های اینترنتی در جهان را برعهده دارد روز پنجشنبه ۵ دی و همزمان با ناآرامی‌ها در چهلمین روز کشته‌شدگان آبان۹۸، از قطع ۹۵ درصدی شبکه اینترنت موبایلی در ایران خبر داده است.
 

بنابر اعلام این نهاد، داده‌ها نشان می‌دهد در روز پنجشنبه ارتباط موبایلی تنها ۵ درصد از ایرانیان به شبکه جهانی اینترنت برقرار بوده است.

 
این در حالی است که کاربران همزمان در شبکه‌های اجتماعی از اختلال و کاهش شدید سرعت اینترنت ثابت در تهران و شماری دیگر از استان‌ها خبر می‌دهند.
 
پیشتر خبرگزاری ایلنا به نقل از «یک منبع آگاه» در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران گفته بود با دستور مراجع امنیتی ترافیک بین‌الملل خطوط تلفن‌های همراه در استان‌های البرز، کردستان، زنجان و فارس قطع شده‌ است.
روز پنجشنبه با فراخوان معترضان برای مراسم چهلم کشته‌شدگان اعتراض‌های آبان ماه، فضای تهران و شماری دیگراز شهرها امنیتی گزارش شده است. بنا به این گزارش‌ها، ماموران نظامی و امنیتی حکومت ایران به شکلی گسترده در میدان‌های اصلی شهرهای بزرگ حضور یافته‌اند.
 
پیشتر در جریان اعتراضات آبان ماه مقامات جمهوری اسلامی برای ۶ روز دسترسی شهروندان داخل کشور را به شبکه جهانی اینترنت تقریبا به طور کامل قطع کردند.
 
عباسعلی کدخدایی روز گذشته در مصاحبه با شبکه فرانس۲۴ در پاسخ به علت این تصمیم گفت: «اگر در یک جاده یا بزرگراهی تروریست‌ها بیایند و اقداماتی انجام دهند، شما اولین کاری که می‌کنید چیست و آن جاده را چه کار می‌کنید؟ آن جاده را می‌بندید».
 
تیم برنرزلی، خالق شبکه جهانی وب، در آن مقطع با انتقاد از حکومت ایران برای قطع اینترنت گفته بود حکومت ایران اکنون به نماد بالکانیزه کردن اینترنت [تجزیه اینترنت به واحدهای دیوارکشیده محلی و برپایی اینترنت‌های مجزای کشوری] در جهان تبدیل شده است.
 
در حالی که سازمان عفو بین‌الملل از مرگ دستکم ۳۰۴ تن در جریان ناآرامی‌های آبان ۹۸ در ایران خبر داده است، خبرگزاری رویترز به نقل از منابع خود در وزارت کشور ایران گزارش داده که حدود ۱۵۰۰ نفر در این حواث کشته شده‌اند.
 
مقامات جمهوری اسلامی تا کنون از اعلام آمار رسمی قربانیان خودداری کرده‌اند، با این حال به فاصله دو روز پس از خبر خبرگزاری رویترز درباره شمار کشته‌شدگان رسانه‌ای ایران گزارش دادند رئیس سازمان حفاظت اطلاعات ناجا، زیر نظر وزارت کشور، از سمت خود برکنار شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
asal30 - بندرعباس، ایران
لعنتی ها سرعت اینترنت ای دی اس ال خیلی کم شده که نمیتونی یک صفحه باز کنی. مرگ بر خامنه ایی کی از شر اینا خلاص میشیم. لعنت به امریکا و اروپا میتونند راحت این عوضیا رو بندازن پایین ولی نمیکنند.
جمعه ۶ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۴
۶۵
vg2000 - اسلو، نروژ
خیلی ترسیدن
جمعه ۶ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +177اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد