حکم دادگاه نجفی صادر شد: «۷.۵ سال حبس به جرم قتل عمد»

حمیدرضا گودرزی، وکیل محمدعلی نجفی، شهردار سابق تهران و متهم به قتل همسر خود، از صدور حکم دادگاه برای موکلش خبر داد.
 

به گزارش روز چهارشنبه، ۲۰ آذر، در خبرگزاری مهر، آن‌ طور که وکیل نجفی خبر داده، دادگاه قتل میترا استاد، همسر آقای نجفی را «عمد» تشخیص داده، اما این رای هنوز به وی ابلاغ نشده است.

 
خبرگزاری فارس در همین زمینه نوشت: «گفته می‌شود نجفی به ۷.۵ سال حبس محکوم شده که شش سال آن قابل اجراست.»
 
آقای گودرزی در عین حال اضافه کرد: «تشخیص و ادله ما بر غیر عمدی بودن قتل است» و «اگر مسائل حبس و یا غیره مطرح باشد قطعا ما به حکم صادره اعتراض خواهیم کرد.»
 
وی همچنین رضایت خانواده مقتول در حکم دادگاه را تنها در زمینه توقف حکم قصاص موثر دانسته و اضافه کرد که دادگاه با «نگاه به قتل عمد، حکم داده است».
 
میترا استاد، همسر محمدعلی نجفی، شهردار سابق تهران، در خردادماه سال جاری با شلیک گلوله به قتل رسید و عصر همان روز آقای نجفی به قتل همسرش اعتراف و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.
 
در کیفرخواست، اتهامات نجفی «قتل عمد»، «ایراد صدمه غیرموثر در قتل» و همچنین «نگهداری اسلحه غیرمجاز» عنوان شده بود.
 
شهردار پیشین تهران، به اتهام قتل همسر خود، به قصاص محکوم شد که در نهایت خانواده میترا استاد از اجرای حکم قصاص صرف نظر کردند.
 
نجفی همچنین به اتهام نگهداری اسلحه غیرمجاز به دو سال زندان محکوم شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
baba bekheyal - اسپارت، ایران

خودشم اعتراف کرده ولی نمیخوان قصاصش کنن. ادم کشته بی غیرت
‌چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان