فرمانده ارشد ارتش ایران: زیرساخت‌های موجود فرسوده است و نیروها مشکلات معیشتی دارند

دریادار سیاری و آیت الله علی خامنه ای فرمانده کل قوای مسلح در جهوری اسلامی ایران. آقای خامنه ای از میزان توانایی ارتش در دوره رضاشاه انتقاد کرده بود بی بی سی :دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران، در اظهاراتی درخصوص وضعیت ارتش گفته است که "زیرساخت‌های موجود فرسوده است، ۷۵ هزار نفر از نیروی انسانی آنها کم شده و نیروها مشکلات معیشتی دارند".
 

به گفته فاطمه ذوالقدر سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، دریادار سیاری این اظهارات را در این کمیسیون ابراز داشته است.

 
بر اساس اظهارات سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس "دریادار سیاری همچنین گفته است که سرانه هر سرباز ۲۵۰ تومان در ماه است که باید با این میزان شام، صبحانه آنها تامین شود".
 
رسانه های ایران هفته گذشته گزارش داده بودند که یک عضو ارتش در تیپ زرهی ارتش کرمانشاه، به دلیل "مشکلات مالی" در محل کارش با "شلیک گلوله خودکشی" کرده است.
 
حبیب‌الله سیاری در سلسله مراتب نظامی در ارتش ایران پس از فرمانده کل، نفر دوم ارتش محسوب می‌شود.
دریاردار حبیب الله سیاری در سلسله مراتب نظامی در ارتش جمهوری اسلامی پس از فرمانده کل، نفر دوم ارتش است ارتش ایران پیش از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ از نظر تجهیرات و نفرات یکی از "مدرن‌ترین و به روز‌ترین" ارتش های متعارف جهان محسوب می‌شد، اما به گفته تحلیلگران پس از وقوع انقلاب، یک رشته از دلایل از جمله اعدامها و اخراج بسیاری از فرماندهان ارتش، تحریم های پی در پی، فسخ قراردادهای نظامی از سوی ایران و همچنین طرف‌های قراردادها از جمله ایالات متحده و وقوع جنگ هشت ساله با عراق، "توان" ارتش ایران را "فرسوده" کرد.
 
ارتش منظم ایران در دوره رضاه شاه، شکل مدرن به خود گرفت اما در دوره محمدرضا شاه تجهیز شد و پرسنل آن آموزش‌هایی در سطح بین‌المللی دریافت کردند.
 
آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، اوایل سال جاری خورشیدی در دیدار فرماندهان نیروی زمینی ارتش گفته بود "مرتب تکرار می‌کنند که ارتش مدرن را رضاخان تشکیل داد. خب همین ارتش مدرن در مقابل هجوم خارجی‌ها چقدر توانست مقاومت کند؟ چند نفر در آن ارتش مدرن ایستادند پای این مبارزه و جانشان را از دست دادند؟ بشمرند تا ببینیم؛ یک شبانه‌روز نتوانستند مقاومت بکنند این ارتش هشت سال در یک جنگ منظم مقاومت کرد، ایستادگی کرد".
 
پس از حمله عراق به ایران در شهریور سال ۱۳۵۹، مقام های ایران برخی از فرماندهان ارتش را که از کار برکنار کرده بودند فراخواندند.
 
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، دو روز پیش لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ را به مجلس ارائه کرد. بر اساس این لایحه بودجه سپاه پاسداران ۱۵ هزار میلیارد تومان مصوب سال ۱۳۹۸ به ۱۸ هزار و ۳۱۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است. در برابر بودجه ارتش از ۱۰ هزار و ۲۴ میلیارد در سال ۹۸ به ۱۱ هزار و ۹۷۸میلیارد تومان در سال ۹۹ رسیده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
Sarbaze Rahbar - پاریس، فرانسه

با وجود رهبر عزیز و اطاعت درست از او ما هیچ وقت مشکل نخواهیم داشت.درود بر برادران غیور نظامی، وطن پرستان عزیز ، امنیت مقتدر امروز ایران و مدیون شما عزیزان هستیم ، مرگ بر ضد ولایت فقیه
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

مرده شور اون مرام آخوندی کسی را ببره که این لباس مقدس را به تن کرده.
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲
۲۷
Mohebat12 - لندن، انگلستان

مرگ بر خامنه ای,مرگ بر خامنه ای,مرگ بر خامنه ای
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷
۵۷
arya_japan - توکیو، ژاپن

آقای سردار ،سربازها را بفرستید حوزه علمیه آنجا حقوقشان بیشتر میباشد !!
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲
۴۴
paksan - ایران، ایران

عیب نداره رنگ بزنید . یاد سربازیم تو نیروی انتظامی افتادم. برای هفته نیروی انتظامی تو شهر سراوان مانور میگذاشتند و فرمانده منطقه یک ماه قبلش دستور میداد همه ماشینهای موتوری باید بتونند حداقل یک ساعت حرکت کنند. اینطوری میشد که تمام ماشینها و موتورهای از رده خارج و داغون و نفله رو رنگ میزدند و از نظر موتوری فقط واسه همون یک ساعت آماده میکردند که فقط راه بروند بعد موقع رژه تو خیابونا که ماشینها و موتورها پشت سرهم راه میرفتند اولا که کل شهر رو دود میگرفت برای اینکه هشتاد درصد ماشینها روغنسوزی داشتند و موتورها هم همینطور ثانیا آخرشم بازم چندتا ماشین و موتور وسط کار داغ میکردن یا از کار می افتادن. دروغ و کلک زدن به کی به مردم؟
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۷
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

فرق رضا شاه کبیر با این آخوند دوزاری اینه که رضا شاه با عزم و اراده و عرضه خودش توانست به مقام رهبری ایران برسه و چلاغعلی با بیعرضگی مردم!
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱
۴۵
Alphabet - پترس، یونان
شما مغزو وجودتون هم فرسوده است . فقط مزدور و بله قربانگوی چاپلوس هستید. شما جزئی از ارتش ایران نیستید بلکه مهره های دست نشانده سپاه برای سرکوب ملت. بخشی از برادران قاچاقچی مزدور که بر ارتش فرمان میراند.
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۹
۴۷
sahandoglu - لندن، انگلستان
رضاخان حتی نتوانست یک گلوله هم شلیک کند و فرار کرد و تسلیم دو گروهان هندی شد. این دروغها و تاریخ سازی های جعلی فقط برای توجیح ضعفها و نداشتها است در واقعیت چیزی وجود ندارد
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۲
۴۷
sahandoglu - لندن، انگلستان
باید خدمت ناگاهان عرض کنم رضاخان با کودتای انگلیس بر علیهخ قاجارها بر سر قدرت گمارده شد.
‌سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۴
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::sahandoglu - لندن، انگلستان::]. با گودتای هر بیشرفی که قدرت رسید مهم نیست. مهم اینست که به ایران خدمت کرد. مهمتر از آن هم اینست که هنوز عده ای احمق مزخرفات استعمارچی ها را باور دارند و مانع پیروزی مردم میشوند. منظورم این نیست که شما هم احمق هستی. کاملاً مشخص است که در نهایت درایت سعی میکنی اهداف استعما را پیش ببری، وگرنه اگر شرفِ یک سهند اوغلو در وجود شما بود کامنت بالا را نمینوشتید.
‌چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا::]. یه مقدار از حرفش درسته برای اینکه خیلی پیشرفتهایی که رضاشاه آورد جبر زمانه بوده درست مثل اینکه ورود موبایل به ایران رو نمیشه به جمهوری اسلامی نسبت داد . ضمنا ایران از زمان ناصرالدین شاه خط آهن داشته از زمان عباس میرزا هم ارتش داشته رضاشاه فقط اونها رو گسترش داده مردم فکر میکنن اختراعش کرده
‌چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۷
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
آقا ارتش ایران زمان شاه هم تعریفی نداشه . کلا ارتشی که اجباری باشه همیشه مثل زندان هست و سربازا ناراضی و منتظر دررفتن هستند خیلی فرق داره با ارتشهای پیشرفته مثل امریکا که سربازها همه به خواسته خودشون اومدن و حقوق بالا میگیرند و قیمت یه پوتینشون از کل هیکل یه سرباز جهان سومی بیشتر هست.
‌چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • اختلافات عمیق در نهادهای نظامی ایران؛ جدال رادان و وحیدی در یک جلسه پرتنش
  • فرمانده پیشین ناتو: ایران باید بپذیرد که پیروز این نبرد نخواهد بود
  • آغاز سال نوی خورشیدی بر تمامی هم میهنان گرامی خجسته باد - سایت ایرانیان انگلستان
  • درخواست شاهزاده رضا پهلوی از کشورهای عربی برای حمایت از «گذار برنامه‌ریزی شده» در ایران
  • نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • تصاویر روز اینترنت از «چی بودیم و چی شدیم» تا «پیش بینی درست فریدون فرخزاد»
  • آغاز حملات هوایی در چندین شهر ایران / ارتش اسرائیل صبح جمعه از حمله به «زیرساخت‌های رژیم تروریستی» در تهران خبر داد
  • نتانیاهو در کنفرانس خبری: ایجاد شرایط برای آزادی مردم ایران از دست «رژیم آیت‌الله‌ها» یکی از سه هدف ما است
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • حمله هوایی به بندر انزلی /اسرائیل شناورهای موشک‌انداز ایران را در دریای خزر هدف قرار داد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • وزیر دفاع اسرائیل: امروز غافلگیری‌های مهمی رخ خواهد داد / رادان: ترامپ یک نفهم شبیه شتر است
  • کریستین امانپور می‌گوید علی لاریجانی «تا اوایل پاییز مطلوب‌ترین گزینه انتقالی بود»
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • عجیب ولی واقعی؛ عکس‌هایی نادر از اعضای طالبان با آرایش
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • +310اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +210ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +186اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +179نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +171نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +146ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +140واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای