افشای راز جراحی های مرگبار شهرام پنجه طلا

شکایت مرد میانسال از مقصران مرگ همسرش بعد از عمل جراحی زیبایی، راز تخلفات تکنیسین اتاق عمل و پزشک جراح را برملا کرد.

به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، رسیدگی به این پرونده از چندی قبل و با شکایت مرد میانسالی به دستور بازپرس جنایی پایتخت آغاز شد. وی در تشریح ماجرا گفته بود: همسرم پریسا - 47 ساله - تصمیم به انجام عمل لیپوساکشن گرفت. اما همه پزشکان گفتند که اضافه وزن او آنقدر زیاد نیست که به‌عمل جراحی نیاز داشته باشد. اما پریسا سرانجام با جست‌وجو در اینستاگرام و فضای مجازی پزشک مورد نظرش را پیدا کرد و به مطبش در خیابان اندرزگو رفت. پس از معاینات اولیه پزشک جراح برایش وقت عمل تعیین کرد و صبح روز 11 آذر سال 97 همسرم به اتاق عملی در یک کلینیک زیبایی خصوصی رفت و بعد از 5 ساعت جراحی از اتاق خارج شد. با آنکه قرار بود پریسا فردای روز عمل ترخیص شود اما تشخیص پزشک این بود که یک روز بیشتر در بیمارستان بماند. همسرم بعد از دو روز ترخیص شد اما به محض رسیدن به خانه حالش بد شد و دوباره او را به بیمارستان بردیم.

درنهایت ساعت 6 عصر سومین روز پس از عمل جراحی در تاریخ 14 آذر سال گذشته فوت کرد. من هم از کادر درمانی کلینیک شکایت کردم.

پرونده این شکایت به دادسرای جرایم پزشکی رفت اما با تحقیقاتی که از کادر درمان انجام شد، کارشناسان دریافتند پزشکی که خودش را متخصص جراحی زیبایی معرفی کرده بود جراح عمومی بوده و مهم‌تر از آن اینکه عمل لیپوساکشن را دستیارش که تکنیسین اتاق عمل بوده انجام داده است. این درحالی بود که کمیسیون 5نفره کارشناسان پزشکی پس از بررسی پرونده مرگ پریسا، عمل لیپوساکشن را بدون رعایت موازین فنی و علمی جراحی تشخیص داده و اعلام داشتند جراح مورد نظر فاقد مهارت لازم بوده است و قصور پزشک را در مرگ زن میانسال صددرصد اعلام کردند. با شکایت همسر پریسا در رابطه با قصور پزشکی منجر به قتل عمد، پرونده به دادسرای جنایی تهران آمد و به دستور بازپرس جنایی پزشک و تکنیسین بازداشت شدند.

این درحالی بود که در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که تکنیسین اتاق عمل یک صفحه اینستاگرامی به‌نام «شهرام پنجه طلا» دارد و در آنجا به تبلیغ جراحی‌های خود پرداخته است. اما این تنها رازی نبود که کارآگاهان در تحقیقات پی به آن بردند. در بررسی‌های میدانی متوجه شدند که تکنیسین جوان هنگام عمل جراحی از برخی بیمارانش فیلمبرداری کرده و بعد از ترخیص با سوءاستفاده از فیلم‌ها با بیمارانش ارتباط برقرار می‌کرده و در صورت مخالفت آنها تهدید و اخاذی می‌کرد.

 همچنین بررسی‌ها نشان می‌داد این تکنیسین اتاق عمل قبل از این نیز حدود 4 بار عمل جراحی منجر به فوت انجام داده است. اما پزشک جوان مسئولیت عمل‌ها را به عهده گرفته و از سوی دادگاه به پرداخت دیه و تعطیل شدن کلینیک محکوم شده است. این درحالی است که در تحقیقات اولیه در آن پرونده نیز پزشک میانسال مدعی شده بود که عمل را خودش انجام داده و تکنیسین اتاق عمل در این جراحی نقشی نداشته است. به دستور بازپرس جنایی، پزشک معالج و تکنیسین اتاق عمل همچنان در بازداشت به سر می‌برند و تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +138جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +102پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه