هشدار رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در مورد حمله مجدد ایران

 ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا - آرشیو صدای آمریکا :مارک میلی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا صبح یکشنبه سوم آذر به وقت محلی وارد اسرائیل شد و قرار است علاوه بر همتای اسرائیل خود، با دیگر مقام‌های ارشد این کشور نیز دیدار و گفت‌وگو کند.
 

به گزارش جروزالم پست، سفر ژنرال میلی به اسرائیل یک روز پس از آن انجام می‌شود که او هشدار داد ایران احتمالا در تلاش برای انجام حمله دیگری مشابه با حمله ۱۴ سپتامبر علیه مراکز نفتی عربستان است.

 
وی روز جمعه در بحرین گفت امکان بالایی وجود دارد که جمهوری اسلامی دوباره حمله کند و اضافه کرد وقتی کشوری اینطور غیرمسئولانه رفتار می‌کند، در ارزیابی امکان حملات دوباره باید بسیار محتاط باشید.
 
این مقام ارشد نظامی آمریکا خواستار همکاری کشورهای منطقه برای مقابله با ایران شد و گفت متاسفانه رژیم ایران گاهی ثابت می‌کند که به همسایگانش زور می‌گوید و تنها راه مقابله با آن همکاری با یکدیگر است.
 
سفر ژنرال مارک میلی به اسرائیل در حالی است که فرمانده نیروی هوایی ایالات متحده، فرمانده نیروهای هوایی آمریکا در اروپا، و رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) نیز پیش از او به اسرائیل رفته بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
نظام اخوندی یکبار به تاسیسات نفتی عربستان حمله هوای کرد ولی تا به حال اعتراف نکرده که از طرف رژیم ایران این حمله صورت گرفته است و ان حمله را به گردن حوثی های یمن انداخته و احتمال این هم نیست که نظام اخوندی جرات چنین ریسکی را داشته باشد که بخواهد بصورت علنی به تاسیسات نفتی عربستان یا کشتیهای نفتکش کشورهای منطقه اسیبی رساند.
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

پس حالا که اینطور شد چند نفر دیگر را هم به لیست تحریم شدگان اضافه کنید، ایشالا درست میشه!
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹
۴۴
paksan - ایران، ایران
به نظرم ترامپ باید موشکهای کره ای و چینی که اسم عربی روش گذاشته سپاه رو با ذکر نام تحریم کنه شاید مشکل ترامپ حل بشه. مثلا وزارت خزانه داری ترامپ اعلام کنه موشک شهاب که موشک رنگ شده کره شمالی نودونگ هستش از شماره یک تا ده تحریم میشوند یعنی موشک نودونگ شهاب یک تا ده دیگه حق نداره به آمریکا سفر کنه و حساب بانکیش هم مسدود میشه. اینطوری تک تک اگر تحریم کنه با ذکر نام فک کنم بهتره. . در هرصورت چهره این آدم بعنوان ژنرال خیلی روشنه که یک آدم ترسو و غیر مصمم و از نظر رفتاری یک آدم وابسته و زیر دست هستش که البته ترامپ نیاز به این آدمهای ضعیف و بی عرضه داره تا بتونه خودش رو بعنوان فرمانده کل قوا بزرگ نشون بده. ترامپ ارتش آمریکا رو تقریبا نابود کرده و تصورش از ارتش آمریکا وسیله ای هستش برای فروش بیشتر سلاح و کاری که ترامپ با ارتش آمریکا کرد دقیقا چیزی است که روسیه سالها دنبالش بود یعنی بی آبرو کردن و بی عرضه نشون دادن ارتش آمریکا و برعکس ارتش روسیه اهل عمل و صریح و مدافع همپیمانانش هستش و این آغاز شکست آمریکا در خاورمیانه و در آسیا و حتی اروپا هستش.
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • حمله هوایی به بندر انزلی /اسرائیل شناورهای موشک‌انداز ایران را در دریای خزر هدف قرار داد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • وزیر دفاع اسرائیل: امروز غافلگیری‌های مهمی رخ خواهد داد / رادان: ترامپ یک نفهم شبیه شتر است
  • کریستین امانپور می‌گوید علی لاریجانی «تا اوایل پاییز مطلوب‌ترین گزینه انتقالی بود»
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • عجیب ولی واقعی؛ عکس‌هایی نادر از اعضای طالبان با آرایش
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • +320اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +211ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +198نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +188اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +177نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +177سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +148ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد