وزیر دفاع ایران: تصمیم درباره بنزین موجب انسجام ملت و مسئولین نظام اسلامی شد

وزیر دفاع ایران گفته "ما برای ملت عزیزمان آنچه را که مصلحت بدانیم تصمیم می‌گیریم" بی بی سی :سرتیپ امیر حاتمی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران گفته است که تصمیم اخیر در ایران درباره سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین "موجب انسجام ملت و مسئولین نظام اسلامی شد".
 

وزیر دفاع ایران در گردهمایی بسیجیان وزارت دفاع سخنرانی کرده و گفته برای سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین "سران قوا با هم امضا کردند" و آیت الله علی خامنه ای "از تصمیم مهم سران قوا حمایت کردند و به دشمنان این پیام را دادند که ما تصمیم می‌گیریم، تصمیم درست می‌گیریم و اگر تصمیمی اشتباه داشته باشد، آن را اصلاح می‌کنیم".

 
آقای حاتمی از تصمیم افزایش قیمت بنزین دفاع کرده و خطاب به افرادی که "دشمنان ایران" خوانده گفته "ما برای ملت عزیزمان آنچه را که مصلحت بدانیم تصمیم می‌گیریم و شما نمی‌توانید نظام جمهوری اسلامی را در بی تصمیمی قرار دهید؛ این آرزو را با خود به گور خواهید برد و نخواهید توانست به ملت ایران تحمیل کنید که او نتواند آنجا که باید تصمیم بگیرد، تصمیم بگیرد".
سرکوب معترضان در خیابان ستارخان تهران از نمای نزدیک افزایش قیمت بنزین که به طور ناگهانی از نیمه شب ۲۴ آبان شروع شد، به سلسله اعتراضات خیابانی در شهرهای مختلف ایران منجر شد. سازمان عفو بین الملل می گوید دست کم ۱۱۵ شهروند ایران در جریان اعتراضات کشته شده‌اند و مقام های ایرانی هم گفته اند که صدها بانک، مرکز تجاری و پمپ بنزین در اعتراض به افزایش قیمت سوخت به آتش کشیده شده است.
 
مقام های امنیتی دولت، برای کنترل دامنه اعتراضات، به شکل بی سابقه ای اینترنت سراسری ایران را قطع کردند و به این وضعیت به مدت یک هفته ادامه دادند.
 
افزایش قیمت بنزین در ایران چند روز پس از آن صورت گرفت که حسن روحانی رئیس جمهور ایران در یک سخنرانی در کرمان گفته بود "وقتی کشور با مشکلات فروش نفت مواجه می‌شود چگونه باید کشور را اداره کنیم؟ از ابتدای انقلاب تاکنون برای فروش نفت و حرکت یک کشتی نفتکش این گونه مشکل نداشتیم".
 
آقای روحانی در توضیح شرایط اقتصادی بحران زده دولت گفته بود "سالانه حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه برای اداره کشور در خزانه نیاز است، بالاترین مالیاتی که پیش‌بینی می‌شود سال آینده بتوانیم بگیریم ۱۵۰هزار میلیارد تومان است، ۳۰۰ هزار میلیارد تومان دیگر که برای‌ بودجه لازم است را از کجا بیاوریم؟ درآمد اصلی که کشور را اداره می‌کند پول‌ نفت است".
 
پیش از شروع مجدد تحریم های ایالات متحده، صادرات نفت ایران روزانه به حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه رسیده بود اما پس از آغاز دوباره تحریم تخمین زده می شود که صادرات نفت ایران به زیر سیصد هزار بشکه در روز سقوط کرد. ایالات متحده گفته به "کمپین فشار حداکثری" علیه ایران ادامه می دهد و فروش نفت این کشور را به صفر می رساند.
 
گزارش ها حاکی از آن است که فروش نفت ایران در حال حاضر حتی از دوران جنگ ایران و عراق هم کمتر شده است. مقام های ایرانی می گویند در برابر صفر شدن صادرات نفت مقاومت خواهند کرد.
 
وزیر دفاع ایران در تازه ترین اظهارات خود پس از گرانی بنزین، خطاب به آمریکا گفته "شما همانگونه که با فشار حداکثری نتوانستید ما را به تصمیم گیری وادار کنید، نخواهید توانست ما را در تصمیم گیری فلج کنید".
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

چی میزنن اینا ساقیشون از سپاه هست یا بسیج
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۴
۴۴
Alphabet - پترس، یونان
افزایش قیمت بنزین "موجب انسجام ملت و مسئولین نظام اسلامی شد" ها ها. حتمن اینقدر عاشق مسولین نظامیم که میخواهیم سر به تنشون نباشه.
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۰
۶۴
vg2000 - اسلو، نروژ
من نمیدونم اینها کی اند یکی از یکی گاو تر
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۵
۶۹
amir-amir - تورنتو، کانادا
اگر ولى وقیح مستحق مجازات صد ضربه شلاق باشد به این فرمانده قلابى باید هزار تازیانه زد چون که با چشمان بسته و بدون فکر مجیزگوئى فقط مى کند که دوستان از واژه دستمال به دست نیز استفاده مى کنند. من فکر مى کنم ظریف که از سوى امریکائیها به مقام ماله کش اعظم مفتخر شده باید جلوى ایشان تعظیم و یا عامیانه تر لنگ بیندازد.
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۹
۳۳
agha_ehsan - تهران، ایران
خب راست میگه دیگه . از نظر اینا ملت یعنی آقازاده های وصل به نظام بعلاوه برادر خواهراشون که یا عراقی اند یا لبنانی و عرب . ایرانی که هفتاد میلیون میشه برا اینا یا خس و خاشاکه یا مزاحم دزدی ها و غارتگری هاشون و همشون هم تو ایران اضافه اند و باید در برن خارج !
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +203شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم