پنتاگون نخستین تصاویر از حمله به مخفیگاه ابوبکر البغدادی را منتشر کرد

 ژنرال فرانک مکنزی در نشست خبری چهارشنبه. رادیو فردا :وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، چهارشنبه هشتم آبان نخستین تصاویر ویدئویی حمله به مخفیگاه ابوبکر البغدادی، رهبر گروه حکومت اسلامی موسوم به «داعش»، را منتشر کرد.
 

ژنرال فرانک مکنزی، فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی) در این زمینه به خبرنگاران گفته است: پس از ورود نیروهای آمریکایی به مخفیگاه ابوبکر البغدادی برای دستگیریش، رهبر داعش جلیقه انتحاری خود را منفجر کرد و کشته شد.

 
فرمانده سنتکام اضافه کرده است: دو کودک در جریان انفجار جلیقه انتحاری ابوبکر البغدادی کشته شدند.
 
پیشتر گفته شده بود در این انفجار سه کودک کشته شدند.
 
نیروهای ویژه آمریکایی بامداد روز یکشنبه به محفیگاه ابوبکر البغدادی در استان ادلب در شمال غربی سوریه حمله کردند. در این عملیات به نیروهای آمریکایی آسیبی نرسید.
 
ژنرال فرانک مکنزی گفته است: هدف این عملیات تاسیساتی بود که ابوبکر البغدادی در آن مخفی شده بود.
روز دوشنبه یک منبع مطلع در پنتاگون گفته بود که بقایای جسد ابوبکر البغدادی بعد از ۲۴ ساعت با «انجام مراسم اسلامی» در دریای عرب ( منطقه‌ای در شمال اقیانوس هند و جنوب دریای عمان) دفن شد.
 
در همین زمینه ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز گفته بود: امحای جسد ابوبکر البغدادی به طور کامل و درست انجام شد.
 
ژنرال مارک میلی که در یک نشست خبری مشترک با مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا، به سوال‌های خبرنگاران پاسخ می‌داد، گفت البغدادی تقریبا به طور دائم در محلی که مورد حمله قرار گرفت، زندگی می‌کرد.
گروه داعش در تابستان سال ۱۳۹۴ توانست بخش های وسیعی از سوریه و شمال و غرب عراق را به تصرف خود در بیاورد.
 
ابوبکر البغدادی پنج سال پیش در مسجدی در موصل عراق خلافت خود را اعلام کرد و تصاویر ویدئویی از این مراسم منتشر شد.
 
این گروه در پنج سال اخیر هزاران تن را در عراق، سوریه و برخی دیگر از کشورها به قتل رساند و همچنین هزاران تن را به اسارت و بردگی جنسی گرفت و آثار فرهنگی را تخریب کرد.
 
البغدادی متولد سال ۱۹۷۱ و در شهر سامرا عراق است. او با نام واقعی ابراهیم السامرایی در سال ۲۰۱۳، دو سال پس از دستگیری و کشتن اسامه بن لادن، از القاعده جدا شد. او در یک خانواده مذهبی پرورش یافته و در بغداد درس الهیات اسلامی خوانده است.
 
او که اصلیتش عراقی است از همسر نخست خود چهار فرزند و از همسر دومش یک فرزند دارد.
 
ابوبکر البغدادی در سال ۲۰۰۳ به گروه‌های جهادی سلفی در عراق پیوست که با نیروهای آمریکایی و دولت مرکزی می‌جنگیدند. او توسط آمریکایی‌ها بازداشت شد ولی یک سال بعد او را که فردی غیرنظامی و نه یک هدف نظامی تلقی می‌شد از زندان آزاد کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک
مثل مورچه که اب به لونه شون ببندی دارن در میرن. اما قاشم شیره ای هفت تیر کش طویله رهبری کو باور؟
‌چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۶
۳۱
دنیای وارونه - اتیوپی، اتیوپی
حالا نوبت دیدن فیلمهای هالیوودی شد. بابا فیلم آزاد شدن اون ۸۰۰ الی ۹۰۰ نفر زندانیهای دائش رو نشون بدید که سربازای اردوغان درهای زندانشون رو باز گردن و گذاشتن فرار کنن. از جمله جانشینهای اول و دوم بغدادی که قاطی اون زندانیها تونستن در برن.
‌پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • حمله هوایی به بندر انزلی /اسرائیل شناورهای موشک‌انداز ایران را در دریای خزر هدف قرار داد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • وزیر دفاع اسرائیل: امروز غافلگیری‌های مهمی رخ خواهد داد / رادان: ترامپ یک نفهم شبیه شتر است
  • کریستین امانپور می‌گوید علی لاریجانی «تا اوایل پاییز مطلوب‌ترین گزینه انتقالی بود»
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • عجیب ولی واقعی؛ عکس‌هایی نادر از اعضای طالبان با آرایش
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • +321اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +212ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +205نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +188اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +185سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +177نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +148ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد