یک نماینده مجلس از بازداشت‌ چند فرد مرتبط با «آمدنیوز» در نهاد ریاست‌جمهوری خبر داد

کریمی قدوسی می‌گوید مشاور حسن روحانی مسئول «اتاق عملیات روانی دولت» در ارتباط با سایت آمدنیوز بوده است.
رادیو فردا :یک نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی از بازداشت چند نفر در «حوزه نهاد ریاست‌جمهوری» به اتهام ارتباط با پرونده سایت «آمدنیوز» خبر داد.
 
جواد کریمی قدوسی روز یکشنبه ۲۸ مهرماه همچنین از حسام‌الدین آشنا، مشاور حسن روحانی، به عنوان «مسئول اتاق عملیات روانی دولت» در پرونده «آمدنیوز» نام برده است. آقای آشنا به توییت‌های کریمی قدوسی واکنش نشان داده و او را به عنوان «مسئول اتاق عملیات روانی ضد دولت» در این پرونده معرفی کرده ولی به خبر بازداشت افرادی در نهاد ریاست‌جمهوری واکنش نشان نداده است. این نخستین جدال لفظی بین نزدیکان دولت روحانی و مخالفان او در این پرونده نیست.

 
کریمی قدوسی روز شنبه هم با اشاره به این پرونده خواستار آزادی حسن عباسی شده و نوشته بود «سند اصلی ادعاهای» حسن عباسی در اختیار قوه قضاییه است.
 
منظور او از «سند اصلی»، روح‌الله زم، مدیر کانال تلگرامی «آمدنیوز» است که سازمان اطلاعات سپاه روز ۲۲ مهرماه امسال خبر بازداشت وی را اعلام کرد.
 
حسن عباسی دی‌ماه سال ۱۳۹۶ در جریان یک سخنرانی در قرچک ورامین گفته بود که کانال تلگرامی «آمدنیوز» از وزیر اطلاعات ایران «تقدیرات ویژه» می‌کند و «آیا ما می‌توانیم شک کنیم که وزیر اطلاعات پشت سر چی‌چی نیوز [آمدنیوز] است؟»
 
پس از انتشار این سخنرانی، معاونت حقوقی وزارت اطلاعات از وی شکایت کرد و مردادماه امسال حسن عباسی با رای دادگاه به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.
 
روز ۲۲ مهرماه هم برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی از پرویز اسماعیلی، معاون پیشین ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر حسن روحانی، به عنوان یکی از مرتبطان پرونده «آمدنیوز» نام بردند. آقای اسماعیلی روز ۲۱ مهر از سمت خود استعفا داد.
 
پس از اوج‌گیری شایعات درباره ارتباط برخی مقام‌های دولتی با این پرونده، علی ربیعی، سخنگوی دولت ۲۴ مهرماه اتهام‌زنی در این زمینه را «امتداد آمدنیوز» توصیف کرد و گفت: «باید از قضاوت‌های تند صرفنظر کرد و اجازه دهیم دوستان ما در سازمان اطلاعات سپاه با همان صداقتی که کار را دنبال کردند، موضوع را دنبال کنند».
 
علاوه بر مقام‌های دولتی، نام محمدحسین رستمی، مدیر پیشین سایت «عماریون» هم از سوی سپاه به عنوان متهم این پرونده مطرح شده است.
 
آقای رستمی بهمن سال ۱۳۹۵ بازداشت و به اتهام جاسوسی برای اسرائیل به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.
 
سپاه پاسداران در فیلمی که ۲۶ مهرماه از تلویزیون حکومت ایران پخش شد، از آقای رستمی به عنوان فردی نام برد که «منبع اطلاعاتی» آمدنیوز بوده و پس از دریافت پول، اطلاعاتی درباره حضور نیروهای ایران در سوریه فرستاده است.
 
محمدحسین رستمی در دو فایل صوتی که روز ۲۸ بهمن در کانال‌های تلگرامی نزدیک به محمود احمدی‌نژاد منتشر شده، این اتهامات را تکذیب کرده است.
 
آقای رستمی دریافت پول را تکذیب کرده و گفته است که در حکم صادره برای او، «رد مال» وجود ندارد.
 
او همچنین گفته چون اطلاعاتی درباره شبکه حسین طائب رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه داشته، قربانی انتقام‌گیری وی شده است.
 
آقای رستمی مواردی از پرونده‌های فساد مالی و امنیتی را برشمرده و حسین طائب را «جاسوس اسرائیل» معرفی کرده است.
 
اغلب پرونده‌هایی که آقای رستمی به آن اشاره کرده، پیش از این در پنج فایل صوتی توسط رضا گلپور، دیگر فرد نزدیک به سایت عماریون منتشر شده بود.
 
آقای گلپور که پرونده‌اش شبیه محمدحسین رستمی است نیز به اتهام جاسوسی برای اسرائیل به ۱۵ سال زندان محکوم شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
یک روده راست در شکم مسئولین و آخوندها و سپاه نیست فعلا جنگ بین نعلین پوشان و چکمه پوشان سپاه قاچاقچی و تروریست است بزنید هم را تکه و پاره کنید
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۰
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
فعلا سپاه مستمسک بدست اورده تا با عامل خودش روح الله زم به این و ان انگ بزند و سناریوی انتخابات بعدی را مهندسی کند
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۲
۴۷
baba bekheyal - اسپارت، ایران
روحانی وظریف جونم هست
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
خر تو خری شده و همه همدیگر را متهم به همکاری با این ملعون زم میکنند
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۵
۷۶
Maghshoosh - میامی، ایالات متحده امریکا
من میگم نصفه سمت چپ سایت و قسمتی از نصفه سمت راست رو اختصاص بدین به «روح الله زم»!
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۸
۴۲
freedom of the press - تهران، ایران
اهل بیت این رژیم خاک تو سر خر بی همه چیزیتون کنند که نشون پول معیار همه چیزتون هست . تو‌ بیت رهبری ، در دفتر ریاست جمهوری ، در مجلس ، نهادهای امنیتی و اطلاعات سپاه ، سفرا ‌و دیپلمات‌ها همگی خود فروش هستید . خامنه ای خامنه ای یه پوششه برای پیدا کردن موقعیت های کثیف . تف به روی شما و رهبرتون وهمگی تون . دست هم رو خوب خوندید ،معیارتون فقط پول . ننگ بر شما باد که وطن که هیچی حتی ناموستون را هم به پول میفروشید . ننگ بر شما دلقک‌ها و ماسک بر چهره ها باد . آخر نجاست هستید
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۶
۴۵
Alphabet - پترس، یونان
. تو یکی دیگه خیلی خفه. ببند دهنتو خفن . برگرد مملکتت. میگن یکی رو تو ده راه نمیدادند سراغ خونه کدخدا را میگرفت. [::Maghshoosh - میامی، ایالات متحده امریکا::]. دقیقا دیگه همه چی "مشتی روح الله"!.
یکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۷
۴۴
باور عمیق - قم، ایران
حسام الدین آشنا
دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۳:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • حمله هوایی به بندر انزلی /اسرائیل شناورهای موشک‌انداز ایران را در دریای خزر هدف قرار داد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»
  • وزیر دفاع اسرائیل: امروز غافلگیری‌های مهمی رخ خواهد داد / رادان: ترامپ یک نفهم شبیه شتر است
  • کریستین امانپور می‌گوید علی لاریجانی «تا اوایل پاییز مطلوب‌ترین گزینه انتقالی بود»
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • عجیب ولی واقعی؛ عکس‌هایی نادر از اعضای طالبان با آرایش
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • +321اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +212ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +205نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +194شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +188اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +185سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +177نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +148ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد