ارتش سوریه پس از توافق با کُردها به سمت مرز ترکیه پیشروی کردند

 یکی از نیروهای سوری مورد حمایت ترکیه در حین نبرد در شهر مرزی رأس‌العین رادیو فردا :بنا بر گزارش‌ها، نیروهای ارتش سوریه پس از دستیابی به توافق با نیروهای کُرد این کشور روز دوشنبه به سمت مرز ترکیه پیشروی کردند. ارتش سوریه هم‌اینک عملیات خود را در منطقه بین شهرهای حسکه و رأس‌العین در منطقه کردنشین شمال این کشور آغاز کرده است.
 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در حالی که حمله ارتش ترکیه در روزهای اخیر بر شهر مرزی رأس‌العین متمرکز بوده است، نیروهای ارتش سوریه هم‌اینک پرچم سوریه را در غرب شهر تل تَمَر به اهتزاز درآورده‌اند که فاصله چندانی با رأس‌العین و نیروهای ترکیه ندارد.

 
تل تمر حدود ۳۰ کیلومتر از مرز ترکیه فاصله دارد اما دیدبان حقوق بشر سوریه می‌گوید برخی از یگان‌های ارتش سوریه تا حدود شش کیلومتری مرز پیشروی کرده‌اند. خبرگزاری دولتی سوریه، سانا، نیز می‌گوید که نیروهای دولتی وارد شهر طبقه در نزدیکی رقه شده‌اند.
 
 
خبرنگار خبرگزاری فرانسه می‌گوید که ورود نیروهای دولتی به این مناطق با استقبال ساکنان روبه‌رو شده و تلویزیون دولتی سوریه نیز تصاویری از استقبال اهالی از سربازان پخش می‌کند.
 
یک روزنامه نزدیک به حکومت بشار اسد نیز نوشته است که نیروهای سوری قرار است به‌زودی در منطقه منبج و شهر مرزی کوبانی مستقر شوند.
 
ترکیه از شش روز پیش یک حمله گسترده مرزی را به مناطقی که توسط شبه‌نظامیان کُرد سوری کنترل می‌شود آغاز کرد. آنکارا این شبه‌نظامیان را «گروه‌های تروریستی» می‌داند. این حمله پس از اعلام خروج نیروهای آمریکایی از منطقه مرزی دو کشور آغاز شد.
 
کردهای سوریه در نبرد علیه حکومت اسلامی (داعش) هم‌پیمان ایالات متحده بوده‌اند اما دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، می‌گوید که حدود هزار سرباز آمریکایی مستقر در شمال سوریه باید از منطقه خارج شده و به خانه برگردند و آمریکا نباید در دعوای ترکیه و کردها بیش از این دخالتی بکند.
 
تا پیش از این مخالفت آمریکا با حمله ترکیه به کردها در شمال سوریه از وقوع این حمله جلوگیری می‌کرد اما در پی خروج نیروهای آمریکایی، کردهای سوریه اکنون به گفت‌وگو با دمشق روی آورده و از احتمال گفت‌وگو با مسکو نیز سخن گفته‌اند.
 
بدران ژیا کُرد، یکی از مقام‌های ارشد کردستان سوریه، به خبرگزاری رویترز گفت که کردها اکنون با حکومت مرکزی به یک «توافق نظامی اولیه» رسیده‌اند که به مستقر شدن نیروهای دولتی دمشق در امتداد مرزهای شمالی محدود می‌شود و مذاکرات سیاسی بین دو طرف قرار است بعداً انجام شود.
 
او افزود که با از دست رفتن حمایت آمریکا، کردهای سوریه اکنون ناچار شده‌اند به راه‌های دیگر برای حفاظت از خود علیه ترکیه روی بیاورند.
 
در شمال شرق سوریه، «نیروهای دموکراتیک سوریه» که از کردها و عرب‌های منطقه تشکیل شده و کردها رهبری آن را برعهده دارند ۶۰ هزار نیروی جنگی در اختیار دارد و ناحیه وسیعی بین مرزهای ترکیه و عراق و رودخانه فرات را کنترل می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

فقط میتوانم بگویم که عجب خر تو خریه!
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۹
۴۶
سمکو قطوری - فیلاخ، اتریش
[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا::]. نه داداش اشتباه نکن دوره زمونه عوض شده حالا خرها به شیرها حمله میکنن همانگونه که وضع آب هوای دنیا تغییره داره میکنه.
دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • دانشجوی دانشگاه علامه:اگر ملتی حکومتی را نخواهد ، آیا حق آن ملت یک قبرستان شهید است
  • شروین حاجی‌پور ترانه «من ایرانم» را به «جان باختگان و قلب‌های داغدار بازماندگان دی ماه خونین» تقدیم کرد
  • پاشیدن گُل بر روی خیابانی که سعید توکلیان در آن کشته شد توسط بستگان داغدار این معترض
  • تصاویر: مژده شریعتمداری برادرزاده کانادا نشین حسین شریعتمداری
  • محمد مرندی: رسانه‌های غربی مثل دولت ترامپ دروغ می‌گویند، موارد جدیدی در مذاکرات گنجانده نشده
  • آتش‌سوزی در کارگاه چوب‌بری و نجاری در پادگان ستاد مشترک ارتش در خیابان قدوسی تهران
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • تصاویر قبل و بعد از عمل‌های زیبایی بیمارانی که از نتایج عمل بسیار راضی بودند - ۲
  • ویدیویی از شلیک به عابران در خیابان ستارخان تهران